Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 153 hír

Szabadult a börtönből a Született feleségek főszereplője, várja vissza filmkarrierje

Nuus
-
 Ma 17:18Bulvár

Pénteken engedték ki a sittről Felicity Huffman, a Született feleségek sokgyerekes karrierista karakterét, Lynette-et, miután vesztegetés miatt ült két hetet. Huffman rögtön karrierjét folytatja.

Munkavállalók kiküldetése: fontos döntés született

A munkavállalók kiküldetéséről szóló uniós irányelvet minden olyan határon átnyúló szolgáltatásnyújtásra alkalmazni kell, amely munkavállalók kiküldésével jár, így a közúti közlekedésre, különösen az árufuvarozási tevékenységre is, függetlenül attól, hogy az irányelv nem fogalmaz meg ezekre külön rendelkezéseket - közölte döntését az Európai…

Elképesztő: már koronavírus-antitestekkel a szervezetében született a baba

A szingapúri csecsemő úgy jött a világra, hogy a szervezetében már megtalálhatóak voltak a koronavírus-antitestek. Valószínűleg azért, mert anyukája még márciusban elkapta a vírust.

Az Unió kivár: Karnyújtásnyira a megállapodás nélküli Brexit?

A brit-uniós kapcsolatok átmeneti időszaka lassan a végéhez közelít, azonban továbbra sincs megállapodás a két fél között. Az Európai Unió Brexit-stratégiája a kivárása épül, a tagállamok azonban biztosítani szeretnék, hogy a nemzeti érdekek egy esetleges megállapodás nélküli Brexit esetén is biztosítva legyenek.

Merkel meghátrálhatott vétóügyben, azonnal erősödni kezdett a forint - Orbánék győztek?

Blikk
-
 Ma 15:03Külföld

Folyamatosan zajlanak a háttérben a tárgyalások, egy most kiszivárgott hír szerint közel lehet a megállapodás, amelyet Orbán Viktor magyar, és Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő is elfogad.

220 éve született Vörösmarty Mihály

Vele együtt született meg a 19. század 1800 decemberében- ahogy fogalmazott Hegedüs Géza A magyar irodalom arcképcsarnokában. Olyan remekművek megalkotása kapcsolódik a nevéhez, mint a Szózat, a Gondolatok a könyvtárban, Az emberek, az Előszó vagy A vén cigány. Írt nagyszabású honfoglalási eposzt is és a magyar…

Aki kétszer született – a leukémiából felépült Szinisa Mihajlovics története

NSO
-
 Ma 11:47Foci

„Meztelennek érzem magam. Nincs pajzs, nincs szűrő, nincs védelem. Néha elbizonytalanodom, hogy ez a legteljesebb valóság vagy egy képzelt világ.” Szinisa Mihajlovics megírta önéletrajzát, amelyben egy újjászületett ember vall visszakapott életéről: a leukémiából felépült szerb edző levetkőzte felesleges gátlásait, már nem szégyelli a sírást,…

27 éves baba született

NLC
-
 Ma 11:33Életmód

Nem sokkal lehet fiatalabb a szüleinél.

Nesze neked home office: ezzel is a magyar munkavállalók jártak rosszul

Nem nőtt számottevően az otthonról dolgozók száma a koronavírus első hullámához képest, a kollégák teljesítményének nyomonkövetése azonban még mindig problémát okoz a magyar cégeknél - derült ki egy informatikai háttérfejlesztésekkel

Koronavírus elleni antitestekkel született egy gyermek

Index
-
 Ma 11:04Külföld

Egészséges, de nem tudni, hogy az antitestek megvédik-e a vírustól.

Katasztrofális évük volt a magyar gazdáknak, több helyen mégis rekord született

Nehéz évet tudhatnak maguk mögött a magyar gazdák. A gyümölcsösökben a tavaszi fagy okozott visszafordíthatatlan károkat, míg az állattartók a vírusokkal küzdöttek 2020-ban. Egyedül a szántóföldi növénytermesztők örülhetnek, ugyanis az aszály, majd a sok csapadék ellenére termésrekordok is születtek idén.

Börtönbüntetése után végre újra filmezik a Született feleségek kedvence

Joy
-
 Ma 10:10Bulvár

A színésző tavaly leülte a vesztegetés miatt kiszabott büntetését, kifizette pénzbüntetését, közmunkát is végzett - most pedig végre visszatérhet a színészethez.

Szakértő: Kiszámíthatatlan következményekkel járhat, ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lép ki az EU-ból

Kiszámíthatatlan következményeket okozhat, ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból, és így elhagyná a világ legnagyobb egységes piacát - közölte a Budapesti Corvinus Egyetem docense kedden az M1 aktuális csatornán.

Kiszámíthatatlan lenne a megállapodás nélküli Brexit

Előre láthatatlan következményeket okozhat, ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül lépne ki az Európai Unióból, és így elhagyná a világ legnagyobb egységes piacát - közölte a Budapesti Corvinus Egyetem docense, Gálik Zoltán.