Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 39 hír

Rekord évet zárt a Richter – idén is az árbevétel növekedésével számolnak

A világjárvány okozta nehézségek ellenére kiugró eredményt ért el a Richter Gedeon Nyrt. – derül ki a társaság ma nyilvánosságra hozott 2020-as tőzsdei jelentéséből. A cég idén is árbevétel-növekedéssel számol, euróban kifejezve 5 százalékos mértékűvel.

Orbán Viktor a megbetegedések számának drasztikus növekedésére számít

5 027 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 451-en vannak lélegeztetőgépen. Orbán Viktor szerint a helyzet drámaian romlik, és arra készül a kormány, hogy drasztikusan nőni fog a megbetegedések száma. Szerinte "szamárság", hogy nem kötötték le az összes Moderna-vakcinát.

Kim Chua, PrimeXBT vezető elemző: a BSC tranzakciók növekedésével a BNB lepipálhatja az Ethereumot

BitcoinBázis
-
 Tegnap 19:06Gazdaság

A BNB token árfolyama 300%-kot emelkedve a múlt heti 120 dollárról 348 dolláros csúcsig emelkedett. Már a múlt heti rali

A közgazdászok szerint idén lelassul a bérek növekedése

A gazdaság teljesítményéhez képest különösen dinamikus volt tavaly a bérek emelkedése, de az idén érzékelhetően lassulhat az ütem, amit már a minimálbérre és a garantált bérminimumra vonatkozó megállapodás is jelez.

Romániában megugrott a fertőzésszám, főleg a gyermekek körében gyorsult a járvány

Romániában ismét növekszik a koronavírus-fertőzések üteme, az utóbbi hetekben pedig főleg a gyermekek körében gyorsult a járvány.

Eladásai növekedését várja az idén a Daimler Truck

A bevételarányos jövedelmezőség normalizálódására számítanak.

Eladásai növekedését várja az idén a Daimler Truck

A koronavírus-válság miatt tavaly bekövetkezett visszaesést követően az idén eladásainak jelentős növekedésére és bevételarányos jövedelmezősége normalizálódására számít a Daimler Truck AG német haszongépjármű gyártó konszern.

A válság ellenére dinamikus maradt a keresetek növekedése

Magyaroszágon immár kilencvenhat hónapja folyamatosan emelkednek a bérek.

Várakozáson felül javult a németországi fogyasztói hangulat

Várakozáson felüli mértékben javult a GfK gazdaságkutató intézet márciusra vonatkozó német fogyasztói hangulatindexe. A felmérés kimutatása szerint a fogyasztók javulásra számítanak mind a konjunkturális környezet, mind pedig jövedelmük alakulásában, valamint

Tavaszi új és használt gép akció árakkal!

Agrotrend
-
 Tegnap 09:24Gazdaság

A tavaszi mezőgazdasági munkaműveletek optimális időben történő elvégzése az adott műveletre a legideálisabb géppel és eszközzel kulcsfontosságú a növény későbbi fejlődése és magas hozamának szempontjából, gondoljunk csak a talajművelési, vetési, tápanyagutánpótlási vagy éppen a növényvédelmi feladatokra.

Termelőtől a fogyasztóig: ilyen a méltányos, egészséges és környezetbarát élelmezés

Metropol
-
 Tegnap 00:20Kultúra

A klímaváltozásban nagy szerepe van a mezőgazdasági termelésnek.

A Naftohaz közzétette a fölgáz márciusi fogyasztói árát

Kárpátinfo
-
 21.02.24 12:15Határtalan

A Naftohaz gázszolgáltató vállalat 2021 márciusában a lakossági fogyasztók számára a földgáz árát 6,86 hrivnya / köbméter határozta.  A lakossági földgáz köbméterenkénti 6,86 hrivnyás ára tartalmazza az Áfá-t, ugyanakkor nem tartalmazza a szállítási díjat.  A földgázár januárhoz és februárhoz képest nem változott – írja az Rbc Ukrajna hírportál…

Fenekestül felfordult a sertéspiac – hatalmasat változtak az árak

Agroinform
-
 21.02.24 09:38Gazdaság

A hazai termelésű vágósertés termelői ára áfa és szállítási költség nélkül 31 százalékkal csökkent az egy évvel korábbi átlagárhoz képest.

Hogyan változtak a hazai és az uniós nyerstej árak?

A nyerstej országos termelői átlagára 110,72 forint/kilogramm volt 2021 januárjában.

Filip Mónika: A szlovák nyelvoktatás változtatása kulcsfontosságú a magyar iskolák minőségi növekedéséhez

Felvidék.ma
-
 21.02.23 18:58Határtalan

Az oktatásügyi minisztérium Filip Mónika által vezetett államtitkársága intenzíven foglalkozik a szlovák nyelv oktatásának modernizálásával a magyar tannyelvű iskolákban. Mint a közösségi hálón kifejtette: ez kulcsfontosságú a nemzetiségi iskolák oktatási minőségének javítása érdekében. A hosszú távú folyamat első lépéseit s alapelveit már lefektet