Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagyon nyert az ellenzék Dunaújvárosban

Nem indított jelöltet a Fidesz, és nagyon ki is kapott Dunaújvárosban az általa támogatott független jelölt. A teljes ellenzéket maga mögött tudó jobbikos Kálló Gergely 56-37 százalékkal áll nyerésre az időközi parlamenti választáson. Alacsony részvétel mellett zajlott az időközi parlamenti képviselői választáson Dunaújváros 4. egyéni választókerül

Nagyon úgy tűnik, hogy az ellenzéki jelölt nyeri a dunaújvárosi időközi választást

A Fejér megyei 4. számú egyéni országgyűlési körzetben tartottak vasárnap időközi választást, ugyanis a 2018-ban a Jobbik támogatásával bejutott Pintér Tamást tavaly Dunaújváros polgármesterének is megválasztották, a két poszt viszont összeférhetetlen. Bár a részvétel alatta volt a 2018-as adatoknak, így is többezres a különbség az…

Simán nyert az ellenzék Dunaújvárosban

Az összellenzéki támogatású, jobbikos Kálló Gergely nyerte a dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választást. 92.59%-os feldogozottság mellett 58.12 százalékon áll, míg legerősebb kihívója, a független, de fideszes támogatással induló Molnár Tibor 35.68 százalékon. 

Orbán Viktor évértékelője - így látják az ellenzéki pártok

Napi
-
  Ma 20:19 Belföld

A Jobbik szerint Orbán Viktor elengedte a dolgozók és a nyugdíjasok kezét, a DK Magyarország megosztottságát hangsúlyozta, az MSZP "egyszemélyes fakenews-gyárnak" a Párbeszéd pedig "megfáradt Bástya-elvtársnak" nevezte a miniszterelnököt a kormányfő vasárnapi évértékelő beszédére reagálva - idézi az ellenzéki reakciókat az MTI.

58:35 - brutális ellenzéki győzelem Dunaújvárosban

ATV
-
  Ma 20:18 Belföld

Lezajlott az időközi országgyűlési képviselőválasztás a Fejér megyei városban.

Ez már a végeredmény: brutálisat nyert az ellenzék Dunaújvárosban

Hatalmas ellenzéki győzelem a mai időközi képviselő választáson, az ellenzék jelöltje közel 95 százalékos feldolgozáságnál 58,1 százalékkal ütötte ki a Fidesz által támogatott jelöltet Ma időközi országgyűlési képviselő-választást tartottak a Fejér megyei 4-es számú választókerületben, Dunaújvárosban és környékén, a tisztségért hatan indultak. A Fi

Nyert az ellenzék Dunaújvárosban

Nagyon úgy tűnik, az összellenzéki támogatású, jobbikos Kálló Gergely nyerte a dunaújvárosi időközi országgyűlési képviselő-választást. 

Simán nyert az ellenzék Dunaújvárosban

Az ellenzéki összefogás ismét működött. Kálló Gergely könnyedén megnyerte az időközi választást.

Miniszterelnöki évértékelő: így látja az ellenzék

Budapest - Orbán Viktor kormányfő vasárnapi összegző beszédére valamennyi ellenzéki párt reagált.

Ellenzéki győzelem a dunaújvárosi választókerületben

Ismét ellenzéki jelölt győzött az időközi országgyűlési képviselőválasztáson Dunaújvárosban és környékén.

Politológus: A Smer képviselőinek hozzá kell majd szokniuk az ellenzéki padsorokhoz

Körkép
-
  Ma 20:04 Határtalan

Nyitókép: TASR/Pavel Neubauer   A Smer-SD képviselőinek valószínűleg hozzá kell majd szokniuk az ellenzéki padsorokban elfoglalt helyekhez – mondta Radoslav Štefančík politológus arra a kérdésre, miszerint a parlamenti választás után van-e esélye a Smernek egy új kormány felállítására.   Annak ellenére, hogy a választások…

Ebel: gólfesztivál a Raktár utcában a sereghajtó ellen

NSO
-
  Ma 20:02 Sport

Az osztrák bázisú nemzetközi jégkorongbajnokság (EBEL) középszakaszának vasárnapi játéknapján az alsóházban szereplő Fehérvár AV19 meggyőző játékkal 9–1-re legyőzte a sereghajtó Dornbirnt.

Az ellenzék értékelte Orbánt: egyszemélyes fakenews-gyár, megfáradt Bástya-elvtárs

A Jobbik szerint Orbán Viktor elengedte a dolgozók és a nyugdíjasok kezét, a DK Magyarország megosztottságát hangsúlyozta, az MSZP "egyszemélyes fakenews-gyárnak" a Párbeszéd pedig "megfáradt Bástya-elvtársnak" nevezte a miniszterelnököt a kormányfő vasárnapi évértékelő beszédére reagálva.

Nagyot nyert az ellenzék Dunaújvárosban

Sikeres volt a teljes ellenzéki összefogás a Fejér megye 4-es számú választókerületében tartott időközi országgyűlési képviselőválasztáson: 56-37 arányban a jobbikos Kálló Gergely szerzett mandátumot, míg a függetlenként, de fideszes támogatással indult Molnár alulmaradt.