Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A húgát megmentő 6 éves kisfiú lett a Wbc tiszteletbeli világbajnoka

Sport365
-
  Ma 18:34 Sport

Bridger Walker az egész világot lenyűgözte a bátorságával és önzetlensége.

Aranyérmes lett Londonban a magyar Opera Gin

Magyar ginként a legkomolyabb nemzetközi szakmai elismerést szerezte meg az Első Magyar Gin Manufaktúra terméke, az alig másfél éve piacon levő Opera Gin Budapest. Az újpesti főzde a Londonban 1969 óta minden évben megrendezett Nemzetközi Bor és Párlat Versenyen (IWSC – International Wine & Spirit Competition)…

Örömhír, gyermeket vár a magyar világbajnok

Márton Anita nem zárja ki a visszatérést és az olimpiai részvételt.

Trump törvényt akar változtatni, hogy minél nagyobb nyomású tusfejjel tudjon hajat mosni

Ugytudjuk
-
  Ma 18:28 Külföld

Mindeközben az USA nyugati részén jelenleg is szárazság van.

Továbbra is gondot jelent, hogy elszívják a magyar tudást

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:27 Gazdaság

Sok vállalat azzal sincsen tisztában, hogy az értéket, amit létrehozott, érdemes levédetni.

Zöld utat kapott a zselízi magyar alapiskola bővítése

A zselízi „nyári uborkaszezon” melegében egy első ránézésre egyszerűnek tűnő ügy perzselte fel a közhangulatot. A városi képviselő-testület a koronavírus miatt csökkent bevételei és egyéb okok miatt módosítani kényszerült éves költségvetését, amiből több tételt is kénytelenek voltak a honatyák kihúzni, illetve átütemezni a következő évre. A…

Szerzőjük valódi nevén publikálnak újra 25 regényt, amelyet férfi álnéven alkotó nők írtak

ma.hu
-
  Ma 18:21 Kultúra

A szerdán bemutatott Reclaim Her Name elnevezésű gyűjtemény az angol nyelven alkotó női szerzőket jutalmazó Women's Prize for Fiction nevű díj alapításának 25. évfordulóját ünnepli.

Szükségállapot váltotta Bejrútban a szükséghelyzetet, a hadsereg veheti kezébe az irányítást

Libanonban továbbra is bizonytalan a helyzet. A múlt heti robbanás felelőseit akár a legfelsőbb szinteken is kereshetik.

Több mint 1000 bűnügyi eljárás indult idén illegális fakitermelés miatt

Az év első hat hónapjában 1100 bűnvádi eljárást indítottak a Környezetvédelmi, Vízügyi és Erdőgazdálkodási Minisztérium fennhatósága alá tartozó ellenőrző testületek, ezek közül 1052-t (95 százalék) illegális fakivágás miatt.

Nemzetközileg körözött bűnözőt fogtak el a magyar rendőrök

Az udvari határátkelőhelyen akarta elhagyni az országot egy bosznia-hercegovinai állampolgárságú férfi, az ellenőrzésekor kiderült, hogy a szerb hatóságok több bűncselekmény elkövetése miatt is körözik.

Emberölési kísérlettel gyanúsított férfit fogtak el a rendőrök az udvari határátkelőn

Emberölés kísérletével gyanúsított bosznia-hercegovinai állampolgárságú férfit fogtak el az udvari határátkelőnél – közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján. A police.hu-n olvasható közlemény szerint a Magyarországot Horvátország felé szerdán elhagyni készülő bosznia-hercegovinai állampolgárságú férfiről a határellenőrzéskor derült ki, hogy…

Biogáz lett az eladatlan, lejárt sörből 

Biogázt termeltek a koronavírus-járvány idején eladatlan, lejárt sörkészletből Ausztrália egyik szennyvíztisztítójának energiaellátására.

A magyar és a belarusz valóság - Kárpáti János jegyzete

Klubrádió
-
  Ma 18:02 Vélemény

Aggodalomra adna okot, ha az derülne ki, hogy Orbán Viktor fején találta a szöget, mármint azzal, hogy a magyar és a belarusz valóság sokkal jobban emlékeztet egymásra, mint azt eddig gondoltuk volna. Ott ugyanis a rendőrök most már tömegesen verik, ezerszám veszik őrizetbe a tiltakozókat.