Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

FTC-DVTK: ennyi diósgyőri szurkoló lehet a Groupama Arénában

NB1
-
  Ma 20:58 Foci

A forduló rangadóját vívja a két csapat.

Már külföldről is érdeklődnek a magyar fejlesztésű alkamazás iránt, amivel elektronikusan lehet ellenőrizni a hatósági há…

Jól működik a hatósági házi karantén elektronikus ellenőrzése, már külföldről is érdeklődnek a magyar fejlesztésű alkalmazás iránt – erről Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, a kommunikációs akciócsoport vezetője, Lakatos Tibor.

Életre is alkalmas lehet a Földhöz legközelebbi exobolygó

Egy nemzetközi csillagász-csoport erősítette meg a Földhöz hasonló bolygó létezését, amely naprendszerünk legközelebbi csillaga, a Proxima Centauri körül forog.

Tartós szövődményei is lehetnek a Covid-19-nek

Az elmúlt fél évben már több millióan megfertőződtek a vírussal, de az annyira új és ismeretlen, hogy még mindig kihívásokat és meglepetéseket tartogat az emberiség számára. A betegséggel járó szaglás- és ízlelésvesztés tünetei sok esetben tartósnak és maradandónak bizonyultak.

Conte: a járvány történelmi lehetőség a reformokra

Olaszország újjászületése névvel nagyszabású reformprogram indítását jelentette be Giuseppe Conte miniszterelnök az ország belső és külső határnyitása napján, amelyet a koronavírus-járvány utáni újraindulás napjának nevezett szerda esti sajtótájékoztatóján, Rómában.

Nem tudják, hogy mi tudjuk, hogy ők tudják – avagy mit lehet még elmondani a Jóbarátokról?

HVG
-
  Ma 20:00 Életmód

Saul Austerlitz író a Jóbarátok tavalyi, 25. évfordulójára időzítette új könyvének megjelenését, amely május óta már magyarul is elérhető A Jóbarátok-generáció címmel. A rajongóknak egyértelműen kötelező darab, ám a jóleső nosztalgia mellett négyszázhúsz oldal után is maradt némi hiányérzetünk.

The Last of Us Part 2: Így lehet majd finomhangolni a játék nehézségét

IGN
-
  Ma 19:27 Gaming

Hogy tényleg kihívás legyen A The Last of Us Part 2 elődjéhez hasonlóan nem lesz sétagalopp, de hogy szó szerint a túlélésért menjen a küzdelem, annak érdekében alaposan testreszabhatjuk majd a nehézséget.

Az új nappali a terasz lehet

Marmalade
-
  Ma 19:00 Otthon

Vágyunk arra, hogy kint lehessünk, és egy kényelmes, jól kihasználható terasz erre pontosan megfelelő lehet.

Mindent vissza, vagy elfogadni, ami esetleg lehet

ma7.sk
-
  Ma 19:00 Vélemény

A Matovič-féle baráti találkozó előtt elég kételkedő hangvételű cikkel akartam lelombozni a túlfűtött várakozást, sőt, a meghívottak lelkiismeretére utalva igyekeztem volna visszafogni a lelkesedésüket, elgondolkodtatni őket a trianoni megemlékezésen való részvétel fontosságán a pozsonyi várban. Végül is eltekintettem a cikk megjelentetésétől,…

Lehet, hogy mégis lesz Az igazság ára-tévésorozat

SG
-
  Ma 18:57 Film

Megmenekülhet a The Lincoln Lawyer-projekt.

Vettel opció lehet a Mercedesnél

M4 Sport
-
  Ma 18:48 Forma1

Nem az ő megszerzése élvez elsőbbséget, de megnyílhatnak előtte az ajtók.

Grecsó Krisztián: a kötelező örökbefogadási tanfolyamot megszüntetni csak a gyerekek kárára lehet

Ismert művészek tiltakoztak a kötelező örökbefogadási tanfolyam eltörlése ellen.

Elmagyarázza az őrnagy: Nincs mérlegelési lehetőség! A jogsi ugrik. Bíróság dönt a vezetéstől való eltiltás idejéről…

Két gépkocsivezető vált saját magatartása áldozatává Budapesten 48 órán belül. Inkább vélt, mint valós sérelmüket torolták meg más közlekedőkön, mindkét…