Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Élvezd ki a korán jött jó időt: íme Magyarország 4 legszebb arborétuma

Femcafe
-
 Ma 20:30Utazás

Kirándulj a szabadban és tölts el pár órát a természet lágy ölén, hogy új energiákkal feltöltődve térj vissza a hétköznapokhoz!

Nyílt levél Dr. Kincses Gyulának, a Magyar Orvosi Kamara elnökének

Dr. Csókay András idegsebész az etikai vizsgálatok azonnali megindítását, illetve a kamara elhatárolódását sürgeti a politizáló háziorvosoktól.

Hoppá! Négy nyelven folyik a szó ennél a magyar családnál

Ripost
-
 Ma 20:17Belföld

Az ismert operaénekesnő régóta él hazánkban, akárcsak a férje, aki orvosként dolgozik. Gyermekeik magyarul, angolul, arabul és görögül is folyékonyan beszélnek.

Nem halogatta tovább: Szívműtéten esett át a magyar énekes

Csaknem három évtizedig veleszületett szívbetegséggel élt együtt Vastag Tamás. Tudta, hogy meg kell műteni, de eddig halogatta a beavatkozást.

Figyelmeztet a szakértő: akár napi 200 koronavírusos halott is lehet hamarosan Magyarországon

Ferenci Tamás, a járványmatematikai és epidemiológiai csoport tagja szerint a gyors esetszám növekedés a brit mutáns miatt lehet jelenleg. A szakértő az RTL-nek adott interjújában elmondta, a harmadik hullám csúcsán, akár napi kétszáz körüli halálozás is lehet majd.

B, a bűvös betű: a magyar nyelv betűnyi csodái

egy.hu
-
 Ma 19:43Életmód

Abban sokan egyetértenek, hogy anyanyelvünk a világ egyik legkifejezőbb és legtitokzatosabb nyelve. Csupa nyitott kérdést találunk vele kapcsolatban akkor is, ha a tudomány felől közelítünk felé – de én nem ezt teszem ezúttal.

Megszólalt az Erste: Magyarország jöhet ki a legjobban a járványból a térségben

Közzétette az Erste csoport az idei évre vonatkozó gazdasági előrejelzését. Minden országban fellendülést várnak a régióban, Magyarországon lesz a legnagyobb GDP-növekedés a prognózis szerint, írja a Napi.hu.

Új település kerül fel a magyar termálfürdők listájára

Csurgón termálmedencés élményfürdő, uszoda, szauna, negyvenszobás négycsillagos hotel is épül.

Szinte kétszer annyian hunytak el tavaly Romániában, mint ahányan világra jöttek

Drasztikusan lecsökkent a születések száma tavaly Romániában: az Országos Statisztikai Intézet (INS) adatai szerint mindössze 161 320 újszülött jött világra 2020-ban, ez több mint 40 ezerrel kevesebb a korábbi évhez képest. Ilyen alacsony értéket sohasem mértek korábban, legalábbis az 1960 óta rendelkezésre álló statisztikák&

Ez minden második magyar szülőnek gondot okoz: tehetetlennek érzik magukat

A kisgyermekes szülők világszerte nagy tehernek érzik, hogy megfeleljenek az elvárásoknak, és bizonytalanok abban, hogy elég felkészültek-e az anyaságra, illetve az apaságra - világított rá a Nestlé megbízásából készített globális

A Szekszárd lett a harmadik a női kosárlabda Magyar Kupában

A PEAC-Pécs nagy csatára kényszerítette a tolnaiakat.

Cselgáncs-vk - Hat magyar érem Prágában

A judoinfo.hu szaklap vasárnapi beszámolója szerint szinte az utolsó pillanatban rendezték meg a tornát, mivel az egyre rosszabb járványhelyzet miatt hétfőtől "bezár" Csehország. Ennek tudható be, hogy az előzetes nevezések közül jó néhányat töröltek, így végül a megszokott létszám nagyjából felével került sor a viadalra. Aranyéremmel…

Az adófizetők pénzén reklámozza a kínai vakcinát a magyar kormány

Miközben a nyugati oltóanyagokról mélyen hallgat, az orosz és a kínai vakcinát orrba-szájba promózza Orbán Viktor és kormánya. Pénteken Áder János közölte, hogy ő a kínai vakcinát választotta, mert – állítása szerint – a nyugati oltóanyagokra őszig kellett volna várnia. Orbán Viktor is követte a példáját, a miniszterelnöknek vasárnap adták be a…

Magyarország a Janssen-vakcinából is vásárol

Origo
-
 Ma 19:00Belföld

Így már több mint 14 millió ember beoltásához elegendő vakcinát kötött le az ország.