Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Győri késelés: sürgős lenne a támadó elmevizsgálata

Három négyzetméteres, kétsze­mélyes cellában, de egyedül várja sorsa alakulását a 17 éves H. András, aki múlt héten megkéselte tanárnőjét a győri iskolában.

A felnőttek is függővé válhatnak a digitális eszközöktől

Nemcsak a gyerekeket és a fiatalokat veszélyezteti a digitális eszközök állandósult használata, a felnőttek is függővé válhatnak.

A német beutazó turizmus meghaladja az európai versenytársakét

Turizmus Online
-
  Tegnap 21:48 Utazás

Az Európából Németországba utazók száma januártól augusztusig négy százalékkal nőtt, míg az európaiak külföldi utazásainak száma összesen csupán 2,5 százalékos növekedést mutat.

Klub-vb: a házigazda hosszabbításban nyerte meg a selejtezőt

NSO
-
  Tegnap 21:18 Foci

A házigazda al-Szadd hosszabbítás után 3–1-re legyőzte az új-kaledóniai Hienghene csapatát a labdarúgó klubvilágbajnokság szerdai selejtezőjében, Dohában.

Rákosmentén épül a főváros legdrágább sportcsarnoka, amelynek pályázatát Mészáros Lőrinc nyerte el

A kerület lakosai attól tartanak, hogy helyi adót kell majd fizetniük a "túlárazott tornaterem" miatt

Áder tiszteletvacsorát adott a sziámi ikerpár szétválasztásában dolgozó orvosi csapatnak

Ismét kalapot emelhetünk a magyar orvosok felkészültsége, élenjáró szakértelme és újszerű megoldásokra képes hozzáértése előtt – mondta a köztársasági elnök szerdán, Budapesten, a Sándor-palotában, ahol tiszteletvacsorán látta vendégül a fejénél összenőtt bangladesi sziámi ikerpár szétválasztásában dolgozó orvosi csapat vezetőit, tagjait…

Győri úszó sikerek

Hosszú Katinka három számban diadalmaskodott. A háromszoros olimpiai bajnok – aki a vasárnap befejeződött 25 méteres kontinensviadalon Glasgow-ban négy aranyat nyert – szerdán 100 méter vegyesen, 200 méter pillangón és 100 méter mellen sem talált legyőzőre. A skóciai Eb-t kihagyó nagymedencés világbajnok Milák Kristófot, a 200…

Gyerekként örültek egymásnak a győri kézisek

24
-
  Tegnap 19:59 Sport

Barátság mindenek felett.

Tiszteletvacsorát adott Áder az ikerpárt szétválasztó orvoscsapatnak

„Ismét kalapot emelhetünk a magyar orvosok előtt”- mondta a köztársasági elnök a Sándor palotában adott vacsorán.

Felveszik a versenyt a programozóiskolák diákjai a diplomás szoftverfejlesztőkkel

Prim Online
-
  Tegnap 18:54 Infotech

2019-ben hatodszor rendezték meg a Loxon Java Challenge programozóversenyt, amelyben idén is a legnevesebb magyar egyetemek hallgatói, továbbá hazai szoftverfejlesztő bootcampek csapatai, valamint tapasztalt informatikusok mérték össze programozói tudásukat a gyakorlatban. Az összesen három fordulóból álló bajnokság háromfős…

Tüntetőleg kivonultak a nemzetközi tanácsadók a hongkongi rendőrség túlkapásokat vizsgáló bizottságából

Mandiner
-
  Tegnap 18:03 Külföld

A külföldi szakemberek szerint a testület működésének egyik gyenge pontja az, hogy csak olyan ügyekkel foglalkozhat, amelyeket a rendőrség panaszirodája továbbít számára.

Testvéri szeretet - különleges ajándékot kapott egy férfi, ikertestvére heréit

BorsOnline
-
  Tegnap 18:00 Színes

Ez a ritka műtéti beavatkozás sok emberen, például háborús sérülteken, daganatos betegeken és nemváltoztatást igénylő embereken is segíthetne.