Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lesz is, meg nem is Vörösmarty téri ünnepi vásár

NLC
-
 Ma 16:39Karácsony

A Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár évtizedek óta a fővárosi adventi időszak fénypontja, évente csaknem 800 ezer látogató válogatott a hazai kézművesek termékeiből. A pandémia miatt idén viszont nagyon másképp lesz megtartva.

Decemberben sem lesz gyorskorcsolya-bajnokság

M4 Sport
-
 Ma 16:27Sport

Másodjára is elhalasztották.

Szerdán lesz a Smer által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülés

Szerdán tartja az ellenzéki Smer-SD által kezdeményezett rendkívüli ülését a parlament - tájékoztatta a TASR hírügynökséget Grendel Gábor (OĽANO), a parlament alelnöke.

Szerdán lesz a Smer által kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülés

A Smer-SD indítványozza, hogy a képviselők hagyják jóvá a népszavazás kihirdetéséről szóló határozatot. A rendkívüli parlamenti ülés 14 órakor kezdődik. A Smer-SD arról akar népszavazást rendezni, támogatja-e a lakosság, hogy a képviselők alkotmányos törvényt fogadjanak a nyolcadik választási ciklus lerövidítéséről, és a következő parlamenti…

Balsai Móni már ötévesen eldöntötte, örökbe fogadott gyereke lesz

Friderikusz műsora most nem is annyira az időben való előre szaladásról szólt, sokkal inkább hozta az Életünk története címet. Balsai Móni és Ujj Mészáros Károly az együtt töltött éveikről és szülővé válásukról meséltek.

Ausztria elesett, nem lesz idén síszezon

Napi.hu
-
 Ma 15:58Külföld

Engedve a német és a francia nyomásnak az osztrák kormány várhatóan úgy dönt, hogy idén elmarad a síszezon, Svájcot és Olaszországot szintén a téli idegenforgalmi bevételek elmaradása fenyegeti.

Uniós vétóügy - Lehet, hogy mégsem lesz gyors megoldás

Nagyobb sebességre kapcsolt az uniós diplomácia az uniós költségvetés, illetve a koronavírus-járvány utáni helyreállítás szempontjából rendkívül fontos, december 10-11-re tervezett EU-csúcs előtt.

Idén a Primus gázfőző lesz a slágerajándék Svédországban

BDPST24
-
 Ma 15:44Életmód

A vírushelyzet hatására a svédek körében is tovább nőtt a természetjárás népszerűsége, ennek köszönhetően a Svéd Kiskereskedelmi Intézet (Hui) idén a Primus klasszikus túragázfőzőjét választotta meg az év karácsonyi ajándékának. A hosszabb, rövidebb túrák során egyaránt praktikus eszköz egyben Svédország legrégebbi ipari terméke is. Az…

Már tudni, fehér lesz-e az idei karácsony

NLC
-
 Ma 15:38Időjárás

Hét éve nem volt fehér a karácsony. Na, majd most?

Fontos üzenetet küldött Biden a pénzügyminiszter kiválasztásával: semmi nem lesz a baloldali fordulatból

Janet Yellen volt jegybankelnök személyében Bidennek sikerült olyan személyt jelölnie a pénzügyminiszteri posztra, aki mérsékelt baloldalisága ellenére nemcsak a piaci körökben kedvelt, de még a republikánusok számára is elfogadható. Yellen akadémiai múltja során a munkanélküliséget helyezte a gazdaságpolitika fókuszába,…

R. p. gyorskorcsolya: újabb halasztás, decemberben sem lesz ob

Elhalasztják december közepéről a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságát – közölte kedden a sportági szövetség honlapja.

Ismét integet az óriás Mikulás – Vízkeresztig lesz a piaccsarnok tetején a Télapó-figura

Keddtől ismét integet a Mikulás a Búza téri piaccsarnok tetején. A másfél mázsás Télapó-figura Nyíregyháza jelképévé vált az elmúlt évtizedekben, már a 80-as években is köszöntötte a városlakókat. A hagyományok szerint minden évben december elsejétől egészen vízkeresztig integet az épület tetejéről.

Áramszünet lesz szerdán

Áramszünet lesz holnap délután fél 3-tól fél 4-ig Nagykanizsán. A kimaradás érinti a Rozgonyi, Kazinczy, Sugár, Királyi Pál, valamint a Hunyadi utcát.

Fradi-Barcelona Bl meccs: Rebrov szerint nem számít ki lép pályára a Barcában, így is bombaerős lesz

Megtartották a Ferencváros–Barcelona Bajnokok Ligája meccs előtt szokásos sajtótájékoztatókat. Ezúttal rendhagyó módon a vandég Barcelona még saját otthonában, online formában állt az újságírók kérdései elé.

Magától leszakadt szegény Arecibo rádióteleszkóp, még mielőtt lerombolhatták volna

Qubit
-
 Ma 14:51Tudomány

Tudományos és űrkutató intézmények épp elhatározták, hogy lebontják az utóbbi idők kábelszakadásai miatt széteső obszervatóriumot, amikor ma reggelre az utolsó tartókábelek is megadták magukat. ¡RIP, Arecibo!