Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 99 hír

Müller Cecília az orosz vakcináról: biztonságos, hatékony és hatásos

A tisztifőorvos az Operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján azt is elmondta, Németország is támogatja az orosz vakcina használatát.

Müller Cecília: Biztonságos, hatékony és hatásos az orosz oltóanyag

Pénteken is megtartotta szokásos tájékoztatóját az operatív törzs. Müller Cecília üdvözölte Szijjártó Péter bejelentését, miszerint Magyarország nagy mennyiségű orosz vakcina megvásárlásáról állapodott meg.

Müller Cecília: az orosz vakcina hatékony, hatásos, biztonságos

A javuló járványügyi adatok ellenére fennmaradnak még a korlátozó intézkedések - közölte Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs mai online tájékoztatóján - adta hírül a portfolio.hu.

Az MTA szakembere szerint biztonságos a koronavírus elleni vakcina

Index
-
 Ma 11:37Belföld

Főleg a krónikus betegeknek javallott az oltás.

Müller Cecília: Biztonságos, hatékony és hatásos az orosz oltóanyag

A magyar gyógyszerészeti hatóság szakemberei a helyszínen alaposan megvizsgálták a Szputnyik V vakcinát, valamint annak gyártását, és csak ezután engedélyezték.

Müller Cecília: az orosz vakcina hatékony, hatásos, biztonságos

A javuló járványügyi adatok ellenére fennmaradnak még a korlátozó intézkedések - közölte Müller Cecília országos tisztifőorvos az operatív törzs mai online tájékoztatóján. Jó hírnek nevezte, hogy Magyarország jelentős mennyiségű orosz Szputnyik V vakcinát tud vásárolni. Szerinte a vakcina hatékony, hatásos, biztonságos. A tájékoztatón azt is…

Uniós videó-csúcskonferencia: fel kell gyorsítani az emberek beoltását a biztonságos vakcinákkal

Maratoni hosszúságú videókonferenciát tartottak az Európai Unió tagállamainak vezetői, melynek középpontjában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálása, valamint a beoltás felgyorsításának szükségessége áll. A tanácskozáson többek között szó esik az Európai Bizottság által lekötött oltóanyagok széles körű…

Kisokos a fagyos, havas télhez: így közlekedjünk biztonságosan

Nool
-
 Tegnap 20:28Belföld

Hamarosan megérkezik a tél az országba, amely alól Nógrád sem lesz kivétel. Utánajártunk mire kell figyelni és mik történnek megyénk közútjain.

Oktatófilmet juttatnak el a háziorvosokhoz, hogy biztonságosan olthassák be a 89 év felettieket

Telex
-
 Tegnap 13:34Egészség

Eddig 4030 ember kapta meg Magyarországon mindkét védőoltást. Újságírói kérdésekre ma nem válaszoltak.

Biztonságos Óvoda Dorogon és Esztergomban

Dorogi-medence
-
 Tegnap 11:02Megyei

A Dorogi Petőfi Sándor Óvoda és az Esztergomi Zöld Óvoda is kiérdemelte a Biztonságos Óvoda címet –

Rajzpályázat a biztonságos internetezésért

Duol
-
 Tegnap 11:00Megyei

A Rácalmási Család- és Gyermekjóléti Szolgálat közösségi oldalán, melyet kattintás után már olvashatnak is.

Választani lehet az engedélyezett vakcinák közül – a kormány csak olyat fog venni, amivel több millió embert beoltottak…

Jövő héten döntenek a járvány miatti korlátozásokról, a háziorvosok és a fogorvosok is kapnak béremelést – mutatjuk a Kormányinfón elhangzott bejelentéseket.

Tiszaújvárosban és környékén több okoszebra segíti a gyalogosok biztonságos átkelését

Borsod24
-
 Tegnap 06:34Megyei

A rendszer akkor lép működésbe, amikor valóban gyalogosok kelnek át az átkelőhelyeken. A 35-ös úton több ilyen is működik már. Tiszaújvárosban már évek óta találkozhatunk okoszebrával, és az utóbbi időben Sajószögeden is feltűntek a 35-ös út településen átvezető szakaszán, amely baleseteiről vált híressé. Kiderült azonban, hogy nagyon sokan…