Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Barta Sylvia és ritkán látott férje: Ádámmal a 19. házassági évfordulójukat ünnepelték

Femina
-
 Ma 05:40Bulvár

Barta Sylvia és Kolossváry Ádám 2002-ben kötöttek házasságot.

Bak Imre: Mindig is gátlásaim voltak a pénzügyekkel kapcsolatban, nagyon rossz üzletember vagyok

"Amikor felkeresett egy gyűjtő, hogy szeretne képet vásárolni, és megkérdezte, hogy mibe kerül, azonnal leizzadtam, mert nem tudtam a művészetet és a pénzt ilyen szoros kapcsolatként elképzelni... ma már persze sokkal többet tudok erről" - árulta el a Pénzcentrumnak adott interjújában Bak Imre. A Munkácsy Mihály-díjas és Kossuth-díjas…

Izraeli-palesztin konfliktus: rakétatámadásra légi csapás volt a válasz hajnalban

Izraeli katonai repülőgépek légicsapások tucatjait mérték különböző célpontokra a Gázai övezetben hétfőre virradóra, miközben a területet uraló Hamász szélsőséges iszlamista szervezet is folytatta a rakéták kilövését.

Nagy Katalin cárnő: 8 év házasság után még szűz volt, majd híres férfifaló lett belőle

She
-
 Ma 05:05Kultúra

Nagy Katalin cárnőről sok embernek az jut rögtön az eszébe, hogy az uralkodónő csak úgy falta a férfiakat, szexfüggő volt, pedig valójában monogám életet élt, aki busásan megjutalmazta exeit a szakítások után.

Hidegebb volt a jégkorszak, mint korábban hitték

A legutolsó jégkorszak a korábban becsültnél is hidegebb lehetett, ami a globális felmelegedés szempontjából sem jó hír.

Milyen betegségekre utalhat a széklet megváltozása?

A tápanyagbevitel végeredménye a székelés, ami nagyon fontos az egészségre nézve, ugyanis ez a test természetes módja a salakanyagok kiválasztására. Az emésztési folyamat alapos megismerése segíthet megállapítani, mi a probléma, ha a székelés nem a normális módon működik.

A Felesége, A Színház És A Balaton Volt A Szenvedélye: Ungváry László

Újságmúzeum
-
 Tegnap 21:46Színpad

Zseniálisan alakította a Tenkes kapitányában az ügyefogyott labanc várparancsnokot. Sokan csak innen emlékeznek rá, miközben Ungváry László 1933-tól csaknem ötven éven át a Nemzeti Színház megbecsült színésze volt és élete végéig kitartott a felesége, Szécsi Klári hegedűművész mellett is. 1911-ben született Budapesten. Kiskorában még a…

Fiesztával ünnepelték a karantén végét

hirado.hu
-
 Tegnap 21:42Külföld

Spanyolországban fesztiválhangulatban ünnepelték az emberek a szükségállapot feloldását.

Így ünnepelte a születésnapját Kóbor János, aki szerint a felesége és lánya tartja őt fiatalon

Blikk
-
 Tegnap 21:03Bulvár

Hétfőn ünnepli 78. születésnapját Kóbor János. Az Omega frontembere elárulta, nem szereti ünnepeltetni magát, de jólesik neki, hogy a szülinapi parti a szeretteivel és barátaival így is minden évben elmaradhatatlan, ezen a hétvégén sem maradt el.

Fordulatokban gazdag verseny volt a Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíj!

Összefoglaló rövidfilm a szezonkezdésről. Az operatőr Ladányi János volt. A verseny végeredménye az Online Hirdetőtáblán található meg.

Volt, akinek több száz kilométert kellett utazni a Pfizerért

Sokan csak úgy tudtak regisztrálni a Pfizer-vakcinára, hogy a lakóhelyüktől távoli oltópontra foglaltak időpontot.

“Sejthető volt, hogy nagy a baj, ezért a stúdióból egyből bevittek a sürgősségire” – felvétel közben lett rosszul és kerü…

A Konyhafőnök című műsorral tér vissza a képernyőkre Kiss Norbert Ádám, aki korábban a Híradó, a XXI. század és a Házon kívül riportereként mutatta meg tudását. A már nyolc éve Hollandiában élő filmes a Konyhafőnök miatt jött haza, azonban a forgatásokon hamar kiderült, hogy valami nincs rendben vele. Hazaköltözött Kiss Norbert Ádám már…

Volt, akinek több száz kilométert kellett utaznia a Pfizer-oltásért

Több fővárosi regisztráltnak is csak vidéken volt elérhető hely. Akadt, akinek Békés megyében jutott szabad időpont.

Nagyon szépen gömbölyödik az a pocak: Bereczki Zoliék már tudják, kisfiú vagy kislány lesz a babájuk

Indirekt
-
 Tegnap 20:00Belföld

Bereczki Zoltán és Bata Éva már tudják, hogy fiuk vagy lányuk fog-e születni – csak éppen nem osztották meg a nyilvánossággal – derült ki egy Instagram-posztjukból. A sztárpár ritka fotót mutatott a terhességéről az Instagramon, ahol a kép melletti szöveget ezzel zárta: “Azt is megtudtuk minden más vizsgálatnál korábban, hogy kisfiunk…

„Ő előbb volt sztár, mint hogy főzni kezdett” – A Konyhafőnökből ismert Rácz Jenő új éttermében jártunk

HVG
-
 Tegnap 20:00Életmód

Rácz Jenőt a legtöbben a kereskedelmi tévék főzős és celebes műsoraiból, a bulvársajtóból és a közösségi médiából ismerik, de a főztjét eddig nem lehetett megkóstolni: séfként a legnagyobb sikereit külföldön érte el. Most viszont hosszú várakozás után megnyílt budapesti étterme. Megnéztük.