Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 120 hír

Rengeteget fogyott Győrfi Pál fia, Dani

Győrfi Dani 25 kilótól szabadult meg.

A Semmelweis Egyetemen diagnosztizálták az első COVID okozta sokszervi gyulladást gyerekeknél

Gyógyultan otthonába távozhatott az a kétéves kisfiú, akinél először diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen a koronavírus-fertőzés következtében kialakuló sokszervi gyulladást.

A Semmelweis Egyetemen diagnosztizálták az első Covid okozta sokszervi gyulladást gyerekeknél

Gyógyultan otthonába távozhatott az a kétéves kisfiú, akinél először diagnosztizálták a Semmelweis Egyetemen a koronavírus-fertőzés következtében kialakuló sokszervi gyulladást.

Rengetegen lettek szombat este milliomosok

Népszava
-
 Tegnap 20:16Életmód

Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait.

Rengetegen kapták el a koronavírust a soproni szociális otthonban

Válaszolt a soproni szociális intézményben elszabadult járvány ügyében Müller Cecíilia a független honanya Szél Bernadett kérdésére. 154-en kapták el a koronavírust. Eddig ezt az esetet nem verte nagy dobra az Operatív Törzs.   105 gondozott és 49 gondozó lett koronavírusos az önkormányzati fenntartású Soproni Szociális Intézmény – Idősek…

Krónikus fejfájás? A háttérben gerincproblémák is állhatnak!

WebBeteg
-
 Tegnap 15:13Egészség

Kevesen tudják, hogy a krónikus fejfájás, szédülés, fülzúgás hátterében igen gyakran a nyaki gerincszakasz elváltozása, az ún. előrehelyezett fejtartás (EFT) áll. Az érintettek többnyire éveken át keresik a probléma forrását és a megoldást, járkálnak rendelőről rendelőre, s bár minden leletük negatív, a fájdalom makacsul kitart és ellehetetleníti m

Olvasói élménybeszámoló Peruból, rengeteg fotóval

Utazómajom
-
 Tegnap 12:40Utazás

2018-ban barátnőmmel, Dórival és egy-egy hátitáskával elindultunk egy 10 hónapos föld körüli útra 30 országon és 6 kontinensen keresztül. Mindig is szerettünk utazgatni és több, mint 20 országban jártunk a „nagy út” előtt. Rengeteg fantasztikus és izgalmas élményben volt részünk és az idei év fényében azt hiszem nagyon szerencsések is…

A Tesla két héten belül az önvezető szoftver új frissítésével állhat elő

A tesla vezérigazgatója, Elon Musk pénteken bejelentette, hogy két héten belül új szoftverfrissítéssel áll elő a vállalat a Full Self Driving-hoz, azaz az autók önvezető szoftveréhez.

Ez a kisgyerekes nő rengeteget fogyott

NLC
-
 Tegnap 11:31Életmód

Mióta nem eszik gyorskaját és elkezdett mozogni, több mint 30 kilóval lett kevesebb.

Ekkor lesz Benkő László temetése: rengetegen szeretnének tőle búcsút venni

Benkő László hosszú betegség után hunyt el. Az Omega legendás zenészét rengetegen gyászolják, és sokan szeretnének tőle búcsút venni, a szabályozások miatt azonban erre sajnos személyesen nem lesz lehetőség. 

Kamion és kisbusz karambolozott a 61-es főúton, rengeteg üzemanyag folyt ki az útra

Az ütközéstől megsérült a kamion üzemanyagtartálya. Az érintett szakaszon félpályán halad a forgalom.

Bajor Lili rengeteget fogyott

Bajor Lili fantasztikus formában van.