Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 344 hír

PM: az államháztartás első héthavi hiánya 352,7 milliárd forint

A gazdaság teljesítményének köszönhetően idén júliusban 37,2 milliárd forint többlettel zárt a költségvetés, az államháztartás - önkormányzatok nélküli - központi alrendszerének első héthavi hiánya 352,7 milliárd forint lett - közölte a Pénzügyminisztérium (PM) pénteken.

Mintegy 4,6 milliárd forintból valósul meg sportinfrastruktúra-fejlesztés Pécsen

Magyar Nemzet
-
  Ma 19:24 Belföld

Rákossy Balázs államtitkár a centenáriumi sportinfrastruktúra-fejlesztési projekt létesítményeinek alapkőletételén hangsúlyozta: a PVSK a dél-dunántúli régió egyik legjelentősebb sportklubjává vált.

Trump nagyon nekiment a Fednek, a forint is beleremegett

Ki az USA nagyobb ellensége: a Fed elnöke Powell, vagy Hszi Csin-ping kínai elnök - ezt a kérdést tette fel Twitter-üzenetében Donald Trump amerikai elnök. Az előzmény: Kína újabb büntetővámokat jelentett be, Powell pedig erős kockázatként beszélt a kereskedelmi konfliktusról. A kialakult rossz piaci hangulatban a forint is gyengült.

Becsöngetnek: már várják az iskolát a magyar sztárcsemeték

Ripost
-
  Ma 18:30 Bulvár

Hamarosan becsöngetnek, a hosszú nyári szünet után pedig kezdődnek a szürke hétköznapok. Ám, ez nem mindenkit szomorít el. Összeállításunkban olyan magyar sztárokat gyűjtöttünk egy csokorba, akiknek a gyermekei már nagyon várják, hogy újra beülhessenek az iskolapadba.

PM: az államháztartás első héthavi hiánya 352,7 milliárd forint

A gazdaság teljesítményének köszönhetően idén júliusban 37,2 milliárd forint többlettel zárt a költségvetés, az államháztartás - önkormányzatok nélküli - központi alrendszerének első héthavi hiánya 352,7 milliárd forint lett - közölte a Pénzügyminisztérium.

Kilencezer forintnyi rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok

Kilencezer forint értékű rezsiutalványt kap minden nyugdíjas szeptember 30-ig - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

450 ezer forintot felvett anyagköltségre, de csak pár zsák cementet vett és eltűnt

Nyugat
-
  Ma 17:55 Baleset-bűnügy

Egy Sárvár környéki településen történt. Most vádat emelt az ügyészség.

Minden nyugdíjas 9000 forintos rezsiutalványt kap szeptember végéig

Háromszor 3000 forintos címletekben kapnak a gáz- és áramszámlák kiegyenlítésére alkalmas utalványt a nyugdíjasok, tekintettel az optimistább várakozásokat is felülmúló gazdasági növekedésre – jelentette be a mai Kormányinfón Gulyás Gergely. Jövő márciusig lehet felhasználni a juttatást. Fontos: csak az idén májusig megszerzett…

Egy trader megfogta az Isten lábát? 4000 forintért 45 bitcoin

A szingapúri székhelyű BitMax kriptovaluta váltó (kereskedési volumen alapján a 39. legnagyobb) felhasználói vakarhatják a fejüket, mert úgy tűnik, hogy

Minden nyugdíjas 9000 forintos rezsiutalványt kap szeptember végéig

Háromszor 3000 forintos címletekben kapnak a gáz- és áramszámlák kiegyenlítésére alkalmas utalványt a nyugdíjasok, tekintettel az optimistább várakozásokat is felülmúló gazdasági növekedésre - jelentette be a mai Kormányinfón Gulyás Gergely.

Megjött a Választási Mikulás! 9000 forintos rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok

Ennyiből akarja megvenni a Fidesz az idősek szavazatát. A közmunkások is kapnak egyszeri juttatást.

9 ezer forintnyi rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok

Kilencezer forint értékű rezsiutalványt kap minden nyugdíjas szeptember 30-ig - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.

Kilencezer forintnyi rezsiutalványt kapnak a nyugdíjasok

Kilencezer forint értékű rezsiutalványt kap minden nyugdíjas szeptember 30-ig – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteki budapesti sajtótájékoztatóján.