Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 433 hír

Jóval nagyobb kárt okozott a vihar Magyarországon, mint gondolni lehetett

A februári viharkárok a korábban becsültnél is jóval magasabbak. Csak a lakásbiztosításokra már átutalt vagy folyamatban lévő kifizetések összege is jóval meghaladja a kétmilliárd forintot, amit tovább növelnek az ipari létesítményekben bekövetkezett károk, tette közzé a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).

Muszbek Katalin: “Magyarországon nagyon erősen élnek a tabuk”

Elle
-
  Ma 12:41 Kultúra

A Magyar Hospice Alapítvány igazgatója immár három évtizede dolgozik azon, hogy megváltozzon a halálhoz való viszonyunk.

Opauszki Zoltán: Jövőt építeni csak a múltra lehet

Behír
-
  Ma 12:11 Belföld

Újabb együttműködési megállapodást kötött a Békéscsabai Turisztikai Egyesület, amelynek célja a megyeszékhely turisztikai életének fellendítése. Ebben nagy segítséget nyújthat a Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület is, amely több évtizedes, eredményes munkát tudhat maga mögött.

Jönnek az egyetemi startupok Magyarországon

Egyetemi startupokkal növelhető Magyarország innovációs teljesítménye - hangsúlyozta az innovációs és technológiai miniszter hétfőn a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Z-épülétének 10. emeletén létrehozott startup inkubációs központ átadásán.

Lőtereket építenek diákoknak és gyerekeknek az új alaptanterv szerint

OLKT
-
  Ma 11:58 BelföldEmmiGyed

Áprilisban vagy májusban kaphat építési engedélyt az első öt honvédelmi sportközpont – mondta Simicskó István, a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos hétfő reggel az M1 aktuális csatornán. A kormánybiztos emlékeztetett, a kormány valamennyi járásban szeretne építeni egy honvédelmi sportközpontot. Ezek közösségi térként…

Várhatóan tavasszal kaphat építési engedélyt a honvédelmi sportközpont Szigetváron

Simicskó István volt honvédelmi miniszter, jelenleg kormánybiztos beszélt arról, hogy az első öt honvédelmi sportközpont áprilisban vagy májusban kaphat építési engedélyt. A Fidesz-kormány távlati célja, hogy minden járásközpontban legyen egy ilyen létesítmény, ahol küzdősportok és önvédelem oktatása mellett lövészet is lenne. 

A mai Magyarországon fasisztának és antifasisztának lenni nagyon nem ugyanazt jelenti

Azonnali
-
  Ma 11:33 Vélemény

Antifasisztákat bohócnak titulálni bátor cselekedet. Ezt gondolja ma a politikai centrumtól a szélsőjobbig mindenki. A többséggel bégetni pedig – mint azt a kormány punkjaitól tudjuk – bátor cselekedet. Válasz Varsányi Bencének, az antifasiszták védelmében.

Bajor környezetvédők megakasztották a Tesla gyár építését

Bámulatos a bajorok aggodalma a brandenburgi környezetért. A teljes anyag Bajor környezetvédők megakasztották a Tesla gyár építését címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Balázs.

Látványos videón pillanthatunk be az új debreceni strand építkezésére

Debrecen – A különleges üvegfelületeket gyártó cég készített összeállítást a debreceni munkájukról.

Látványos videóban pillanthatunk be az új debreceni strand építkezésére

Debrecen – A különleges üvegfelületeket gyártó cég készített összeállítást a debreceni munkájukról.

Hamarosan megkezdődhet a honvédelmi sportközpontok építése

ATV
-
  Ma 10:31 Belföld

Áprilisban vagy májusban kaphat építési engedélyt az első öt honvédelmi sportközpont – mondta Simicskó István, a hazafias és honvédelmi nevelésért felelős kormánybiztos.

Denisz Smihal: Átalakítják a korrupt állami építésügyi felügyeletet

Jelenlegi formájában fel kell számolni az Állami Építészeti-Építésügyi Felügyeletet (DABI), mert a korrupció fő forrása az építőiparban – jelentette ki Denisz Smihal, miniszterelnök-helyettes, egyben közösség- és területfejlesztési miniszter az Interfax-Ukrajina hírügynökségnek adott, hétfőn megjelent interjújában.

Először lép fel Magyarországon Nino Machaidze grúz szoprán

Február 22-én énekel az Erkel Színházban az Opera ünnepi műsorának sztárvendégeként.

Simicskó: Tavasszal kaphat építési engedélyt az első öt honvédelmi sportközpont

Origo
-
  Ma 10:13 Belföld

Ezekben elsősorban a lövészeti és önvédelmi sportoknak adnak majd helyet.

Simicskó István: Tavasszal kaphat építési engedélyt az első öt honvédelmi sportközpont

Magyar Nemzet
-
  Ma 10:12 Belföld

A kormány valamennyi járásban szeretne építeni egy honvédelmi sportközpontot. Ezek közösségi térként is funkcionálnak majd, de elsősorban a lövészeti és önvédelmi sportoknak adnak helyet.