Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 295 hír

Két migránst tartóztattak fel

Két migránst tartóztattak fel Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:40 A magukat szír állampolgárnak valló férfiak jogellenesen jutottak be Magyarország területére.

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében

Illegális migránsokat tartóztattak fel Csongrád-Csanád megyében Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:35 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Szegednél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Erősödget az üzleti bizalom az országban

Novemberben 51,9 pontra emelkedett a BMI.

Századvég: az európaiak érdekeit képviselte Salvini a migránshajók feltartóztatásával

Az olasz és az európai állampolgárok érdekeit képviselte Matteo Salvini volt olasz belügyminiszter, amikor nem engedett kikötni két, migránsokat szállító hajót – közölte a Századvég vezető elemzője az M1-en.

Migránscsoport Hercegszántónál

Migránscsoport Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 10:21 Jogellenesen jutott be az ország területére tizenkét külföldi.

Természetvédelmi kapacitásfejlesztés öt balkáni országban magyar segítséggel

Természetvédelmi kapacitásfejlesztésbe kezd öt balkáni államban (Albánia, Észak-Macedónia, Koszovó, Montenegró és Szerbia) a debreceni székhelyű BioAqua Pro Kft. és a Magyar Természettudományi Múzeum.

„Salvini az európaiak érdekeit képviselte a migránshajók feltartóztatásával”

A választópolgárok szerint sem kellene Matteo Salvinit bíróság elé citálni emiatt, de a bíróság és a jelenlegi baloldali olasz kormány mindenképp ezt akarja - mutatott rá a Századvég elemzője.

Az európaiak érdekeit képviselte Salvini a migránshajók feltartóztatásával

Az ügyészség, a jobboldali és a baloldali választópolgárok szerint sem kellene Matteo Salvinit bíróság elé citálni.

Koronavírus: 229-cel nőtt a fertőzöttek száma Győr-Moson-Sopronban – 154 ember halt meg az országban

Az igazolt fertőzöttek számában megjelennek a mentők által, a szűrőbuszokon és a kórházi gyorsteszteléssel kiszűrtek is.

Újabb migránsok Szőregnél

Újabb migránsok Szőregnél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:26 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Négy illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök

Négy illegális migránst tartóztattak fel a rendőrök Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:14 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

Két illegális migráns Szőregnél

Két illegális migráns Szőregnél Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 01., k - 09:07 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

29 illegális migránst szállító embercsempészt fogtak az M7-esen

A magyar állampolgárságú sofőr huszonkilenc illegális migránst szállított teherautója rakterében.