Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 158 hír

Egyes vállalkozások bérleti díjkedvezményeket kaphatnak

A PVH sávos díjkedvezményi rendszert dolgozott ki, amelynek köszönhetően összesen 98 partnerének havonta csaknem 9 millió forint értékben engedi el az üzlethelyiségek bérleti díját, tevékenységüktől függően különböző mértékben - állítja az önkormányzat. Azokon akarnak segíteni, akiket különösen hátrányosan érint a járványhelyzet. A…

Orbán Viktor misével kezdte a napot

Korán kelt, hogy beülhessen a templomba. /Orbán Viktor Hétfőn utazott Varsóba Orbán Viktor, hogy Mateusz Morawiecki lengyel kormányfővel megvitassák az EU-s költségvetést és a soron következő uniós csúcstalálkozót. A magyar miniszterelnök Facebook-bejegyzése arról tanúskodik, hogy a keddi napon első programja az áhítat volt.

Orbán Viktor reggeli misével kezdte a napot Varsóban

A magyar kormányfő hétfő este tárgyalt lengyel kollégájával az uniós költségvetésről és a vétóról.

Szentmisével kezdte a napot Orbán Viktor

Orbán Viktor hétfőn Varsóba utazott. Lengyelországi sajtóorgánumoknak Piotr Müller kormányszóvivő elmondta: a tegnapi kétoldalú megbeszélés célja további intézkedések megvitatása az EU-s költségvetési tárgyalások és a soron következő uniós csúcstalálkozó kapcsán.

Az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatják meg elsőként a koronavírus elleni oltást Franciaországban

A francia egészségügyi hatóságok ajánlása szerint az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatják meg elsőként a koronavírus elleni oltást.

A Fradi sztárja különleges figyelmet kaphat a Barcelonától

Az idei szezonban utolsó hazai labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzését játssza szerdán a Ferencváros a Barcelona ellen. A zöld-fehérek a Spanyolországban is villogó Tokmac Nguen vezetésével meglepnék a katalán sztárcsapatot.

Kedvezményt kaphatnak a bérleti díjakból a nehéz helyzetbe kerülő pesterzsébeti éttermek, vendéglátó helyek

Ötven százalékos bérleti díj mérséklést nyújt a pesterzsébeti önkormányzat a veszélyhelyzet időszakára a vendéglátó tevékenységet végzőknek (éttermek, bárok, sörözők), ha azt a bérlők kérelemmel kezdeményezik.Erről az érintetteket is tájékoztatni fogja. A döntés azokra a vendéglátó egységekre vonatkozik, akik Budapest Főváros XX. kerület…

Ezeknél a zseniális plakátoknál nem kaphat szebb búcsút a Barátok közt

Player
-
 Tegnap 22:50Kultúra

Szalay Sonny az egyik megbecsült olvasónk, és ami még talán ennél is fontosabb, kiváló fotosopper, plusz ha egyszer megmegy az agya, akkor nemigen fogja vissza magát.

Átírják az új francia nemzetbiztonsági törvény rendőröket védő cikkelyét

A társadalmi nyomás hatására átírják az új francia nemzetbiztonsági törvény azon részét, amely tiltja a munkájukat végző rendőrökről készített felvételek közzétételét. Franciaországban a hétvégén több városban tömegtüntetéseket rendeztek a jogszabály visszavonására.

A járványhelyzet miatt online nyílt napot tart az ELTE Informatikai Kara

Függetlenül attól, hogy már kristálytisztán látod magad előtt jövődet a pályán, vagy még csak a helyedet keresed a világban, az internetre költözött nyílt nap remek lehetőség arra, hogy belepillants az egyetem életébe.

Akár 25 évet is kaphat a rendőrökre támadó agresszív férfi

Parameter
-
 Tegnap 19:55Határtalan

Vasárnap nem sokkal éjfél után riasztották a rendőröket egy lakóházhoz, ugyanis a bejelentés szerint az egyik lakásban egy férfi rátámadott az élettársára. A nő megkérte a járőröket, hogy vezessék ki az élettársát a lakásból, ugyanis az az édesanyjáé. A fickó először csak szidta és fenyegette a rendőröket, majd rájuk támadott. A rendőrök…

Már kapható a csendes tűzijáték, amitől nem rémülnek meg a blökik

Travelo
-
 Tegnap 19:45Állatvilág

Egy olasz kisvárosban már rendelet írja elő, hogy csak ezt a fajta eszközt lehet használni.

Csökkenéssel zárták a mai napot a tőzsdék

Csökkenéssel zártak a vezető nyugat-európai tőzsdeindexek hétfőn, november utolsó napján, de így is történetük legjobb hónapját tudhatják maguk mögött az új koronavírus elleni védőoltások sikeres fejlesztéséről sorjázó bejelentéseknek köszönhetően.

Immár tweed gyapjúval is kapható Bentley

Autóblog
-
 Tegnap 18:45Autó-motor

A Bentley egyedi megrendelésekért felelős részlege, a Mulliner beemelte kínálatába a tweed gyapjúszövetet, amely a Flying Spur, Continental GT és Bentayga modellek ajtópaneljeit díszítheti. A szőtt gyapjú még tovább gazdagítja a személyre szabási lehetőségeket a márkánál.