Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy bajban a magyar mikrovállalatok: százötvenezer ember kerülhet utcára a koronavírus miatt

Portfolio
-
  Ma 19:15 Gazdaság

Nem állnak jól a magyar mikrovállalatok, ami a tartalékokat illeti. A 165 ezer vállalat 25%-ának, közel negyven ezer cégnek egymillió forintnál kevesebb tartaléka van, ami azt jelenti, hogy a 458 ezer munkavállaló közül 156 ezernek van veszélyben a munkahelye. A koronaválság gyakrolatilag nullára csökkenti az aktivitást a legtöbb ágazatban: az élel

Ezeken a matracokon szeretnek legjobban lepedőt gyűrni a magyarok

tízpertíz
-
  Ma 19:06 Szex

Mutatjuk, melyik ágyon szeret a magyar leginkább kamatyolni és mik az abszolút kukába való matractípusok. A matracpedia neve elsőre lehetne elég fennhéjázó is, ahogy a wikipédiára utal, azonban ennek a szex-matrac kapcsolatú felmérésnek az alapossága már önmagában teljesen indokolja a nevet. Szóval a matracpédiások 1011 magyart…

5+1 szuper vár Magyarországon, amit legalább egyszer élőben is látnod kell

Bien
-
  Ma 19:02 Utazás

Gyönyörű idő ígérkezik a hétvégén, így minden körülmény adott lesz egy romantikus várlátogatáshoz. Magyarország nincs híján a különleges...

Koronavírus: új gyógymódot vizsgálnak Magyarországon

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere kezdeményezésére tudományos konzorcium alakult a koronavírussal fertőzött betegek passzív immunizálása céljából - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel hétfőn.

Három heti tartaléka van a Fidzsin rekedt magyar házaspárnak

RTL Klub
-
  Ma 18:45 Bulvár

Köpködnek utánuk és azt kiabálják a helyiek, hogy takarodjanak haza. Erre panaszkodott híradónknak egy Fidzsin rekedt magyar házaspár. A járvány miatt elvesztették a munkájukat, az utazási korlátozások miatt pedig nem tudnak hazajutni. A pénzük körülbelül 3 hétre elég.

Magyar sztárszakácsok fogtak össze a jó ügyért

Travelo
-
  Ma 18:41 Recept

Az egyéni vállalkozások után most a Bocuse d'Or sztárséfjei is összefogtak, hogy segítsék az egészségügyi dolgozókat.

A koronavírus magyar agráriumra gyakorolt hatásáról beszélgettek a szakemberek

Podcast beszélgetést folytatott dr. Nagy István agrárminiszter és Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak) elnöke a koronavírus-járvány agráriumra gyakorolt hatásairól.

Repülőszerencsétlenség nehezítette a magyarok menekítését a Fülöp-szigetekről

Magyar Nemzet
-
  Ma 18:27 Külföld

Súlyos repülőgép baleset is nehezítette a kimenekítést Manilában, közölte Bence József rendkívüli és meghatalmazott nagykövet a közösségi oldalán.

Elektronikusan is kérhetők igazoló iratok a Magyar Nemzeti Levéltártól

VG
-
  Ma 18:25 Gazdaság

A kormányablakokban indított állampolgári megkereséseket elektronikus úton szolgálja ki a levéltár.

Nem aggódják túl a magyarok az adatbiztonságot

Az Európai Unión belül a magyarok nyugtalankodnak legkevésbé az adataik biztonsága miatt, ha internetezésről van szó.

Tovább növelhetik a nyitva tartó magyar-szlovák határátkelők számát

A határ menti közösségek kapcsolatai rendkívül szorosak, nekik létfontosságú a határ megfelelő szabályok melletti átjárhatósága – mondta Szijjártó Péter.

Tovább növelhetik a nyitva tartó magyar-szlovák határátkelők számát

A határ menti közösségek kapcsolatai rendkívül szorosak, nekik létfontosságú a határ megfelelő szabályok melletti átjárhatósága – mondta Szijjártó Péter.

Magyar tudományos konzorcium alakult a vérplazma gyűjtésére

Az Emmi javaslatára és az operatív törzs támogatásával létrejöt egy szakmai csapat, ami a passzív immunizálást tűzte ki célul.

Magyar Szó

A veszélyhelyzet idején a kormány a jogszabályoktól eltérő rendkívüli intézkedéseket hozhat az emberek egészsége, a jogbiztonság és a gazdaság stabilitása érdekében.

Hamarosan indul a Bolt ételrendelő szolgáltatása Magyarországon

A Bolt, Európa vezető személyszállítási applikációja pár héten belül elindítja ételrendelő szolgáltatását, a Bolt Food-ot, itthon elsőként Budapesten. A vállalat több százezer regisztrált felhasználóval rendelkezik Magyarországon, akik közül sokan épp home office-ban dolgoznak. Körükben jelentősen megnőtt az igény a megbízható, gyors és…