Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 70 hír

Gólzáporos sikert aratott a veszprémi futsalcsapat

Veol
-
 Tegnap 20:23Sport

Tizenkét gólt és biztos hazai sikert hozott a Veszprém és a Dunaferr mérkőzése szombaton a futsal NB I-ben.

Vadmézzel szexelni?

Napidoktor
-
 Tegnap 20:04Szex

Könnyen a sürgősségi osztályon találhatják magukat azok a férfiak, akik szexuális vágyuk fokozására a vadmézzel próbálkoznak, állítják török kutatók.

Tegnap melegrekord dőlt, ma dió méretű jég esett

ATV
-
 Tegnap 19:06Időjárás

A kemény telet felváltotta a héten a kellemes, szinte tavaszias időjárás, azonban a mai nap folyamán őrült időjárást tapasztalhattak azok, akik a Dunántúlon laknak.

Őrületes időjárás: dió méretű jég esett, zivatar és villámlás is jutott ma a Dunántúlra – Holnap több centi hó is hullhat

Blikk
-
 Tegnap 18:33Időjárás

A kemény telet felváltotta a héten a kellemes, szinte tavaszias időjárás, azonban a mai nap folyamán őrült időjárást tapasztalhattak azok, akik a Dunántúlon laknak.

A Mediaworks Hungary Zrt. VESZPRÉMI irodájába ügyfélszolgálati munkatársat keresünk

Veol
-
 Tegnap 15:36Megyei

A Mediaworks Hungary Zrt., ismert és közkedvelt napilapjaival, a Nemzeti Sporttal, a Világgazdasággal, 19 megyei napilappal, női, bulvár, gasztro, ifjúsági és sport magazin portfóliójával, digitálismédia-termékeivel Magyarország egyik legfontosabb médiavállalata, mely több mint 2300 munkavállalót foglalkoztat országszerte.

Iskolákban, diákokkal ünnepelt a Veszprémi Petőfi Színház

A magyar kultúra napját a veszprémi általános iskolák diákjaival ünnepelték a Veszprémi Petőfi Színház művészei.

Tanácsokkal segíti a Nak a gazdaságos méretű erdőtulajdonok kialakulását

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara egyedi tanácsadással is segíti az erdőgazdálkodókat a leghatékonyabb megoldások alkalmazásában.

Tanácsokkal segíti a Nak a gazdaságos méretű erdőtulajdonok kialakulását

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara egyedi tanácsadással is segíti az erdőgazdálkodókat a leghatékonyabb megoldások alkalmazásában.

Megelevenedett a Himnusz a veszprémi Kossuth utcán

A magyar kultúra napján, január 22-én szemet gyönyörködtető videót vetített a Lordok Háza betonfalára a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program csapata.

Sokakon segítettek a tatabányai civilek

A tatabányai Segítsünk, de ésszel! csoport tagjai eredményes évet zártak, több mint kétmillió forint értékben gyűjtöttek támogatást és adtak át a nehéz helyzetben lévőknek. A jótékony civilekből álló közösségnek rengeteg akciója volt 2020-an. 

Teljes galaxis méretű fekete lyukak is létezhetnek egy új elmélet szerint

Rakéta
-
 21.01.22 23:15Tudomány

A tudósok szerint létezhetnek teljes galaxis méretű fekete lyukak, melyek egyszersmind egy másik nagy rejtélyt is megoldhatnának.

Brutális méretű közpénzt kapott a TV2 Csoport 2020-ban

Media1
-
 21.01.22 18:38MédiaTV2RTL Klub

Bár az RTL Magyarország állami reklámbevétele is emelkedett 2020-ban, de a Media1 kiderítette, hogy amit a Mészáros Lőrinc közelébe került TV2 Média Csoport kapott ugyanebben az évben, az hozzávetőlegesen (listaáron) minimum kilencszerese volt az RTL állami pénzének. Ez érthetővé teszi a TV2 titkolózását a hozzá került közpénzekre…

Kulcsa volt korábbi párja lakásához, meglopta a veszprémi nőt

Lopás vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy 24 éves férfival szemben, aki 2020 októberében a volt élettársa lakásából annak pénzét elvitte.

Veszprémi haveroknak adtak el marihuánát

Veol
-
 21.01.22 16:00Baleset-bűnügy

Kábítószer-kereskedelem miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség két fiatal férfi ellen, akik Veszprémben ismerősi, baráti körben marihuánát értékesítettek.

Vöröshagyma árában mérte a sertéshúst a veszprémi férfi

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a pénztárnál trükköző 49 éves veszprémi lakost.