Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kínai koronavírus, felesleges megrohanni a boltokat, nem lesz áruhiány

Valóságos őrültekháza van a nagy áruházláncokban a koronavírusról szóló hírek hallatára. Az emberek megrohanták az üzleteket tartós élelmiszerekért. Fölösleges azonban a nagy roham: nem lesz áruhiány.

Az amerikai média nagyágyúi nem tudnak mit kezdeni az amerikai közhangulattal

A 78 éves Bernie Sanders sikert sikerre halmoz: eddig mindhárom demokrata előválasztáson ő kapta a legtöbb szavazatot, a felmérések szerint pedig a demokrata elnökjelölt-aspiránsok közül egész Amerika-szerte ő számít most a legnépszerűbbnek. Komoly esély van rá, hogy ősszel ő lesz Donald Trump kihívója. Ez a tény pedig szinte…

Jogosítvány érvényességi ideje - hány évig érvényes egy jogosítvány az életkor szerint?

ProfitLine
-
  Ma 04:00 Gazdaság

A vezetői engedély a személyazonosság igazolására a kiállításától számított tíz évig, a 65. életévüket betöltöttek esetében határidő nélkül alkalmas, de ez nem jelenti azt, hogy ennek birtokában vezethetünk is. Hány évente kell bizonyos kor fölött megújítani a jogosítványt, azaz hány évente kötelező a jogosítvány érvényessége miatt orvosi egészségü

Zidane Madridja ilyen kútban még nem volt

Magyar Hírlap
-
  Ma 03:54 Sport

Labdarúgás. A Juventus szinte lemásolta tavalyi vergődését a nyolcaddöntő első mérkőzésén

„A vírus nem az égből pottyan ide” – Szakértő ad tanácsot, hogyan védekezhetünk a koronavírus ellen

Blikk
-
  Ma 03:50 Belföld

Európában tovább tombol a koronavírus, de úgy tűnik, hazánkat továbbra is elkerüli.

Napi horoszkóp 2020. február 28. – Amikor érzed, hogy valami nem stimmel

Alon
-
  Ma 03:37 Megyei

A Bika ma kéretlen tanácsokat kaphat, a Skorpió várja meg, amíg kiderül valami. Napi horoszkóp.

Újabb 14 koronavírus-fertőzöttet találtak a németországi Észak-Rajna-Vesztfáliában

További 14 embernél mutatták ki az új típusú koronavírust csütörtökön a németországi Észak-Rajna-Vesztfáliában, Baden-Württembergben pedig négy újabb fertőzést regisztráltak. Az új esetekkel együtt Németország egészét – mind a 16 tartományt – tekintve 28 fertőzöttet tartanak számon. Az Észak-Rajna-Vesztfália tartományi…

Van a Ferrarinak egy elég gyenge pontja Vettel szerint

Hiába volt csütörtökön Sebastian Vettel a leggyorsabb, a német nem elégedett: a négyszeres világbajnok szerint egy komoly hátrányra még megoldást kell találniuk, ez pedig a végsebesség problematikája.

Törökország nem tartóztatja fel az Európába igyekvőket

A Reuters brit hírügynökség egy magas rangú török tisztségviselőt említ a hír forrásaként.

Brüsszelnek el kell ismernie Magyarország erőfeszítéseit a határ védelmében

A határok védelmében hozott magyar erőfeszítések elismerésére és anyagi támogatására szólította fel az Európai Uniót Hidvéghi Balázs fideszes EP-képviselő csütörtökön Röszkén.

Törökország tovább nem tartóztatja fel az Európába igyekvőket

A hírügynökség forrásként egy magas rangú török tisztségviselőt említ, de név nélkül. Állítólag a török rendőrség, parti őrség és határőrség parancsot kapott arra, hogy ne állja útját a szíriaiaknak.

Koronavírus: soha nem zuhant még ekkorát a Dow Jones

Jelentős gyengüléssel zártak csütörtökön a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói a koronavírus rohamos terjedésének gazdasági kihatásaival kapcsolatos aggodalmak miatt. A Dow Jones indexe történetének legnagyobb egynapi esését produkálta - írja az MTI.

7 különleges házi macskafajta, amiről lehet, hogy nem is hallottál

Bien
-
  Tegnap 23:02 Állatvilág

Hazánkban még nem annyira „divat” fajtiszta cicákat birtokolni, mi több, sokan nem is tudják, hogy a házimacskákon felül egészen különleges...