Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A járvány utáni újrakezdés szimbóluma lesz az idei Velencei Nemzetközi Filmfesztivál 

Velence – Vörösszőnyeges, közönség előtt megrendezett, hagyományos filmfesztiválra készülnek a velencei mustra szervezői.

Számos közlekedési változás lesz a Tour de Hongrie zárófutama idején

A Tour de Hongrie kerékpárverseny budapesti zárófutama idején és az azt megelőző építési munkálatok ideje alatt, vasárnap számos közlekedési változásra kell számítani a Városliget környékén.

Már leszálláshoz készül a Marson a kínai marsjáró

Óriási érdeklődés és nagyon sok találgatás veszi körül a hamarosan leszálló rovert. Az űrszondával teljesíti Kína az első saját Mars-misszióját.

Az idei év is nagyon pozitív lesz a részvénypiacokon

A Generali Alapkezelő két alapja is dobogós lett a Privátbankár.hu Klasszis-díjkiosztón: a Generali Triumph B sorozat a második a Legjobb Abszolút hozamú Származtatott Alap kategóriában, míg az Innováció Részvény Alap a harmadik a Legjobb Globális Részvény Alapok között. Az utóbbi alapot kezelő Munkácsi Dávid pedig az egyik feltörekvő…

Varju László: Orbánék szégyene, hogy a magyar családok egyre szegényebbek lesznek

A Fidesz tehet erről és napról napra egyre többen jönnek rá.

Giro: Valter megőrizte az első helyet, szombaton is rajta lesz a rózsaszín trikó

A hetedik szakasz sprintbefutóját az ausztrál Caleb Ewan nyerte.

Általános horgászati tilalom lesz a lukácsházi Abért II. tavon vasárnap

Vaol
-
 Ma 18:10Megyei

A Vasi Vizeken – Trabucco Method Feeder Kupa versenynapján reggel 7 és 16 óra között általános tilalom lesz az Abért II. tavon nem nevezett horgászoknak.

Elüldözte Szada település a népszerű Szafari Parkot – de mi lesz a 100 állattal?

Közel 100 állat sorsa vált bizonytalanná, miután Szada nagyközség képviselő-testülete elutasította az állatkerti minősítését a Szada Szafari Parknak. A Richter József nevével fémjelzett, elképesztően népszerű állatparknak most költöznie kell. 

Véradás lesz a kerületben, segíts te is!

Május 21-én, pénteken véradást tartanak a Szentmihályi Kulturális Központban 13-tól 18 óráig.A véradáshoz személyi igazolvány, lakcímkártya és tajkártya szükséges. Amit nagyon fontos tudni:minimálisan 50 kg testsúly, betöltött 18. életév szükségeselőtte étkezni, és sok folyadékot kell fogyasztani!a gyógyszerszedés…

Dzsungel könyve díszlet helyett lehetőségek tárháza lesz az egykori gönci gyermekotthon

Boon
-
 Ma 17:45Belföld

A Gönci Jövőért Egyesület a korábban szebb napokat is megélt Pálffy-kastély épületének és udvarának rendbetételét tűzte ki céljául.

Melyik lesz az Év faluja 2021-ben Szlovákiában?

Rekordszámú, 29 község jelentkezett be idén az Év faluja versenybe. Ján Budaj, a Környezetvédelmi Minisztérium vezetője szerint ez a nagy arányú érdeklődés azt igazolja, hogy a vidékfejlesztés, a vidéki környezet és életmód egyre nagyobb hangsúlyt kap nálunk is. Michaela Pšenáková, a Szlovák Környezetvédelmi Ügynökség szóvivője a TASR…

Pikó: nem lesz drogambulancia a Teleki tér 7.-ben

"Hibáztam és korrigálunk" - írta Pikó András a Facebook-oldalán. A Teleki tér 7.-ben az önkormányzat és a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Missziója szenvedélybetegek nappali ellátási program megvalósítását tervezte. A lakókkal való egyeztetések során "a református misszió velünk egyetértésben azt a döntést hozta, hogy…

Rókusfaly Lili kisfia hamarabb tudta, hogy húga lesz, mint a szülők

hirado.hu
-
 Ma 17:26Bulvár

A műsorvezető a családjáról, saját szokásaikról mesélt a pénteki Talpra magyarban.