Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Egy hazai autókereskedés saját vásárlóit és a bankot is átverte

Liner
-
 Ma 16:52Életmód

Megdöbbentő hír látott napvilágot egy Bács-Kiskun megyei autókereskedésről, ugyanis nem csak vásárlóit, de még a neki hitelező bankot is átverte

Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon

Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság, miután több hírportálon is megjelent, hogy egy férfi újszülöttet talált a Tisza-parti megyeszékhelyen. A rendőrség tájékoztatása szerint egy szolnoki kórház biztonsági őre tett bejelentést szerda délelőtt…

Kereskedjünk a saját adatainkkal!

A blokklánc/kriptopénzek és az adatok védelme, hasznosítása több ponton is keresztezi egymást (lásd még korábbi írásunkat itt). Ahogyan van elképzelés arra, hogy a “saját” államoktól és közvetítőktől független pénzünkkel történjenek a pénzügyi tranzakciók, kifizetések, ugyanúgy van arra is irányzat az adatvédelemben, hogy ne bízzuk rá az adatok…

Saját készítésű adventi koszorúkkal és díszekkel támogatja a gyűjtést Herczegh Anita és lánya

Évek óta támogatja, a FICSAK által szervezett és összefogott, családszervezetek jótékonysági akcióját, szívén viseli az ügyet, amit kiválasztanak.

Saját készítésű adventi koszorúkkal és díszekkel támogatja a gyűjtést Herczegh Anita és lánya

Évek óta támogatja, a FICSAK által szervezett és összefogott, családszervezetek jótékonysági akcióját, szívén viseli az ügyet, amit kiválasztanak.

Másfél millió forint saját erővel is elérhető lesz a 3 milliós otthonfelújítási támogatás?

Kifejezetten jól járhat a Bank360.hu elemzői szerint, akinek az otthonfelújítási támogatás időszakában jár le a lakástakarék szerződése.

Galaxy A02s: tripla kamerával hódítana a Samsung legújabb mobilja

GSMring
-
 Ma 14:34Mobiltech

Apróbb módosításokkal, bemutatkozott a Galaxy A02 frissített változata, ami Galaxy A02s néven debütált. Ahogy az elmúlt évek során, most sem múlik el az év végi ünnepi időszak újonnan bemutatott Samsung mobil nélkül. A már magáról sokat hallatott Galaxy A02s-ről rántotta le a leplet a Samsung, ami a benne lévő hardverek alapján a…

Durva: nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon

Nem a bokorban találta, saját csecsemőjüket vitte kórházba egy apa Szolnokon - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel, miután több hírportálon is megjelent, hogy egy férfi újszülöttet talált a Tisza-parti megyeszékhelyen.

Míg Brüsszelben malmoznak, az SZNT saját felelősségre folytatja az aláírásgyűjtését

Az aláírásgyűjtés újabb meghosszabbításáról ugyan továbbra sem érkezett egyértelmű válasz az Európai Bizottságtól, a Székely Nemzet Tanács (SZNT) azonban úgy döntött, hogy saját felelősségre folytatják a szignók összegyűjtését. A nemzeti régiók védelmében indított európai aláírásgyűjtés második szakasza november 7-én ért véget, s…

Az MSZP-sek saját embereikkel világítják át az általuk vezetett zuglói önkormányzat cégeit

Mandiner
-
 Ma 14:02Belföld

Elég sok pénzt fizet az MSZP-s Horváth Csaba vezette Zugló önkormányzata két szocialistának azért, hogy a kerületi ügyek átláthatóságát biztosítsák. Azonban úgy tűnik, egyelőre nem sok mindent sikerült elérniük.

Hős ápoló: Lemondott a saját életéről, hogy a kerekesszékes asszonyt megmenthesse

A hős ápoló mindent megtett, hogy megmentse 71 éves gondozottját: egy pillanatig sem gondolt arra, hogy ezzel a saját életéről mond le. 

Button saját csapattal indulna Le Mans-ban

Formula
-
 Ma 13:12Sport

Ambíciózus tervet fogalmazott meg az F1 2009-es világbajnoka, aki arra készül, hogy a Le Mans-i 24 órás új korszakában saját istállóval szálljon harcba a végső győzelemért.

Saját égi eszközzel kutathatnak a rendőrök

A Salgótarjáni Megyei Jogú Város Önkormányzata nevében Fekete Zsolt polgármester adta át a Salgótarjáni Rendőrkapitányság részére a felajánlott drónt.