Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Lassan halad Botka László választási programjának megvalósítása

Szegeder
-
  Ma 23:20 Belföld

Több, mint egy éve nyerte meg ötödször a szegedi polgármesteri választásokat Botka László. A 2019-es kampányban számos dolgot ígért a szegedieknek a városvezető, most arra voltunk kíváncsiak, hogy a ciklus egyötödénél ebből mennyi valósult már meg, illetve hol tartanak az előrevetített projektek.

Rendőrök állítanak meg minden autóst, buszokra szállnak fel Pécsen

Bama
-
  Ma 23:18 Baleset-bűnügy

Pécs kivezető útjain rendőrök néznek be minden autóba – értesült a bama.hu szombaton este. Egy bűncselekmény miatt lehet a hajtóvadászat a városban.

A kormány minden közalkalmazotti státuszt megszüntetne az LMP szerint

Index
-
  Ma 22:45 BelföldLMP

A közfeladatot ellátó személyek se jó bérekre, se állami védettségre nem számíthatnak Ungár Péter szerint.

A szabályok betartására biztat a Fidesz a frakcióvezetője

A koronavírus-járvány tombol, ezért most igazán fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat - írta a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebook-oldalán.

“Értékek alapján hozok döntéseket, ez adja egy ember gerincét” – László Zsolt 55 éves

A Radnóti Színház művésze, Hugh Jackman, Clive Owen, Keanu Reeves magyar hangja, az egyik legkellemesebb orgánumú és legfoglalkoztatottabb színpadi és filmszínész. 55. születésnapját ünnepli László Zsolt.

Kocsis Máté: Zárassanak be minden olyan helyet, ahol nem tartják be a védekezés szabályait!

A járvány tombol, ezért most igazán fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat.

Fideszes polgármester: "Kinullázta a vírus az immunrendszeremet"

Hat napot töltött az intenzíven. /Borbély Lénárd Kórházba került a múlt szombaton a koronavírus-fertőzés miatt Borbély Lénárd, Csepel fideszes pogármestere, kétoldali tüdőgyulladást okozott nála a vírus. Azóta már jobban van, 6 nap kórházi kezelés után otthon lábadozik. Borbély az ATV Híradónak így nyilatkozott: Azt mondták a kórházban,…

Minden pörkölt recept egy helyen: marha pörkölt, gomba pörkölt, vaddisznó pörkölt és csirke pörkölt

Pénzcentrum
-
  Ma 21:04 Otthon

A pörkölt milyen húsból készül? Vaddisznó pörkölt, gomba pörkölt és marha pörkölt recept: Mennyi hús kell egy főre pörkölt főzéshez, mi a különbség a pörkölt és a paprikás között? A magyarok nagy kedvence, a pörkölt

Kocsis a koronavírusról: „Tombol a járvány, mindenki tartsa be a szabályokat!”

Blikk
-
  Ma 21:00 Belföld

A koronavírus-járvány tombol, ezért most igazán fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat - írta a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebook-oldalán.

Mindent tarolt Spanyolországban Horvát Lili filmje

Tarolt Horvát Lili filmje a nagy presztízsű spanyolországi seregszemlén, a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre, első magyar alkotásként, elnyerte a 65

Kocsis Máté: tombol a járvány, mindenki tartsa be a szabályokat!

A koronavírus-járvány tombol, ezért most igazán fontos, hogy mindenki betartsa a szabályokat – írta a Fidesz frakcióvezetője szombaton a Facebook-oldalán.

Győrffy Ákos: Az vagyok én – Mindennapi metafizika VIII.

Mandiner
-
  Ma 20:32 Vélemény

Mindig is ellenállhatatlanul vonzottak az erdei kunyhók, a menedékházak. Leginkább ősszel és télen uralkodott el rajtam ez a vonzalom. Felmenni, begyújtani a régi vaskályhába, kinyitni egy üveg bort és nézni az ablakon át, ahogy odakint hullanak a levelek, vagy ahogy szakad a hó.

Ez mindent visz: tündér lett Berki Krisztiánból

Ripost
-
  Ma 20:20 Bulvár

Jobbnál jobb mémek terjednek az internetet, de erre még mi sem voltunk felkészülve!