Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nagy Borbála rövidfilmje nyert díjat Kölnben

A harmadik díjat és a közönségdíjat is elnyerte a Németországban élő Nagy Borbála Pannónia dicsérete című filmje, a Kölni Nemzetközi Rövidfilm Fesztiválon.

Csokoládét hívott vissza az Auchan

Nosalty
-
 Ma 11:41Életmód

Narancsos csokoládét hívott vissza az Auchan, a termék árát blokk nélkül is visszatérítik.

F1: 24 futamból állhat egy idény, rotálnák a helyszíneket

Alapjárat
-
 Ma 11:40Forma1

Már a jövő évi versenynaptárral kapcsolatban is lehetett kritikus hangokat hallani. Kérdés, hogy a Forma-1-es csapatok elbírják-e a 24 versenyből álló futam terheit?

Egyre több 14 nm-es rendelést kap Kínából a Samsung

iPON!
-
 Ma 11:38Infotech

A kínai félvezetőpiaci szereplők a Samsung felé orientálódnak az amerikai kormányzat szigorításai után.

Egy évvel meghosszabbodott három vidékfejlesztési pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszaka

Magro
-
 Ma 11:37Gazdaság

A 2020 utáni Közös Agrárpolitikával kapcsolatos jogalkotási eljárás elhúzódása miatt az Agrárminisztérium – a várható átmeneti időszak áthidalása érdekében – egy évvel meghosszabbította három pályázati felhívás kötelezettségvállalási időszakát.

Raktárból és tanyáról is lopott egy orosházi férfi

Egy raktárba és egy lakatlan tanyaépületbe tört be a gyanú szerint egy férfi 2019-ben Orosházán. A rendőrség az ügy vizsgálatát a minap befejezte.

Koronavírus: 1700 pedagógust teszteltek le egyetlen nap alatt

Kemma
-
 Ma 11:30Belföld

29 csapat összesen 1700 pedagógus célzott Covid-szűrését végezte el hétfőn Komárom-Esztergom megyében, számol be Dr. Kancz Csaba kormánymegbízott.

Egy csapat, amely a zenéjével képes volt közösséget teremteni

Teol
-
 Ma 11:30Kultúra

Az egyetemista garaysta diákként írta meg a Szinkron együttes történetét.

Fiatal vállalkozók egymilliót gyűjtenének a keszthelyi kórháznak

Zaol
-
 Ma 11:30Megyei

Ismét összefog a város, hogy segítsen a járványhelyzetben az időseknek, rászorulóknak. Fiatal vállalkozók pedig a kórházi dolgozókat szeretnék támogatni, a napokban gyűjtést indítottak.

Abrus Attila egy pár zoknin vitatkozott össze édesapjával

A Viszkis rabló gyermekkora nem felelt meg a gyermekközpontú, érzelemgazdag családi fészeknek, helyette a spártai szigor, a katartikus fordulatokban bővelkedő, az anyai szeretet megtagadása, az apai lét üressége jellemezte gyermekkorát. Apró nézeteltérés határozta meg felnőtt életét, édesapjával egy pár zoknin vitatkoztak össze, aminek…

117 beteg hunyt el egy nap alatt

3929 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 181 881 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 117 beteg, így az elhunytak száma 4 008 főre emelkedett. Az aktív fertőzöttek száma 133 853 fő. 7598 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 638-an vannak lélegeztetőgépen. Mától…

Nem Trump lelépése az egyetlen dolog, aminek ma lehet örülni a piacon

Trump ujjait egyesével kell lefejteni a kormányrúdról, de lassan csak beletörődik abba, hogy át kell adnia a hatalmat - a befektetők örülnek a bizonytalanság elmúlásának, és a tömeges oltások közeledtével a gyors gazdasági fellendülésben bíznak, amit az USA-ban egy régi ismerős arc pénzügyminiszteri kinevezése is segíthet. Budapesten a…

Egy ősi magyar falu ékei: a dobozi Szent Kereszt-kápolna és a Wenckheim-kripta

Doboz hajdani kastélyának mintegy 4 hektáros parkját díszíti a Szent Kereszt-kápolna és a Wenckheim-kripta.