Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Guayana víz alatt - az egész országra kiterjed az áradás

A kiterjedt áradások kifejezéssel kapcsolatosan Guayana most egy egészen új szintet ért

Gáspár Evelin egészen mámorítóan néz ki az új fürdőruhájában

Liner
-
 Ma 10:54Bulvár

Ez a fürdőruha is mámorítóan mutat Evelinen, aki egyre inkább beletanul a modellképek készítésébe és a különböző pózokba.

„Egy egész életre választottuk egymást” – megható fotót tett közzé Szandi

Ripost
-
 Ma 10:40Bulvár

22 éve mondta ki a boldogító igent Szandi és férje, Bogdán Csaba! Az énekesnő az esküvőjükön készült fotóval nosztalgiázott.

Figyelmeztetést adtak ki hőség és zivatarok miatt vasárnapra szinte az egész országra

Vasárnap is folytatódik a kánikula, de a forróság java még hátravan. Keddre és szerdára több megyére is harmadfokú figyelmeztetést adtak ki a hőség miatt. A jövő hét elején akár 38 fok is lehet.

Állítólag visszaszorulóban a korrupció, az egészségügyben viszont még mindig virágzik

A szlovákiai lakosság 39 százaléka szerint az országban visszaszorulóban van a korrupció, a válaszadók 19 százaléka szerint viszont épp ellenkezőleg, növekvő tendenciát mutat, derül ki a korrupció globális mérésére szolgáló közvélemény-kutatásból, melynek eredményeit a Transparency International berlini központja tette közzé. A felmérés…

Legyen a mozgás és az egészség a nyár főszereplője!

Bár az elmúlt bő egy év a legtöbbek számára nem az aktív, hatékony munkát, fejlődést jelentette, Czanik Balázs számára azonban igen. A Capoeira aerobik megalkotója a pandémia okozta „üresjáratot” kihasználva csapatával új receptkönyvet és új programokat dolgozott ki, melyekkel most rukkol elő, hogy az elkövetkezendő időszak az…

Szulák Andrea: “Úgy játszani Goldét, hogy van egy lányom, egészen mást jelent”

A Hegedűs a háztetőn a musicalirodalom egyik legnépszerűbb és legfontosabb alkotása. A darab magyarországi premierje az Operettszínházban volt, ahova június 25-től új rendezésben és fordításban tér vissza. Az előadásban Szulák Andreát Golde szerepében láthatja a közönség. A Papagenooldalán jelentnmeg vele interjú.

Eb 2020: Az egész magyar nemzetnek nagy nap volt

NSO
-
 Ma 09:30Foci EB

A Nemzeti Sport szakértője, Kalmár Zsolt szerint mentálisan nagyon erős volt a magyar válogatott.

Ehető virágok, amik nagyon egészségesek is

Nem csak a tányér díszítésére használhatóak.

Csempészett pornó és topless strandok: egészséges erotika a szocializmusban

Mivel a Kádár-kor Magyarországa – leszámítva az ideológiai hátraarcot – semmiben nem különbözött a korábbi évtizedek/évszázadok Magyarországától, az e rendszerben élők is ugyanúgy vágytak az intim együttlétekre, mint felmenőik. A rendszer idővel felismerte, hogy a magyarok még mindig szeretik a szexet, és ezt bizony kezelni kell: muszáj…

Szaftos lecsó bulgurral főzve - Együtt puhul a zöldségekkel az egészséges köret

Só&Bors
-
 Ma 08:36Recept

Változtass a klasszikus lecsón, bulgurral dúsítva laktató, mégis könnyed fogást kapsz.

Egész nap vár a kiskőrösi Agrár Expó!

Kiváló magyar élelmiszerekkel és kirakodóvásárral várja Kiskőrös főtere az érdeklődőket. Mezőgazdász családoknak kifejezetten ajánljuk a programot!

Balesetet szenvedtek! Segítséget kért SMA Zente édesanyja: a kisfiú egészsége miatt lenne fontos

Szombaton este osztotta meg közösségi oldalán Zente édesanyja, hogy autóbalesetet szenvedtek. Összetört az autójuk, így most néhány napra bérelhető autót keresnek, amellyel fel tudják hozni a kisfiút a budapesti vizsgálatokra, majd elmehetnek Olaszországba a szintén elengedhetetlen segédeszközökért.

Foci Eb: Magyar játékos a leggyorsabb egész Európában - cselezni, futni, harcolni és védeni is nagyon tudunk

Csakfoci
-
 Ma 07:30Foci

A csoportkör kétharmadán túl több fontos és érdekes statisztikai mutatóban is ott vannak a magyar válogatott játékosai az Európa-bajnokság élmezőnyében.