Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 483 hír

Változik az FC Nagykanizsa felkészülési programja

Két ponton is változik az FC Nagykanizsa NB III-as futballcsapatának felkészülési programja.

Súlyos következményei lesznek, ha nem változik meg a globális élelmiszer-ellátás

Az élelmiszer-ellátás érdekében egyre nagyobb földterületeket használnak fel mezőgazdasági célokra, ami jelentősen megnöveli a Föld felmelegedését az ezzel járó károsanyag-kibocsátások miatt – figyelmeztettek az Arizonai Állami Egyetem kutatói egy idén megjelent kutatásban. A tanulmányban a csoport Délkelet-Ázsiában,…

Megvan, mikor jön a Willy Wonka-előzményfilm a mozikba: Ezeket a színészeket nézték ki a főszerepre, és az előző vált…

IGN
-
 Ma 20:06Film

A nagysikerű ifjúsági regényből Gene Wilder és Johnny Depp főszereplésével készült film, amelyek más-más okból kifolyólag voltak emlékezetesek, ám az új változat ellen sokan tiltakoznak az állítólagos szereposztás miatt.

Színre lépett – A bogár japán változata

Nem mintha eddig beleveszett volna a forgalom szürke tömegébe, de a Nissan Juke mostantól még színesebb egyéniség.

Duci lányból szépségkirálynő lett, döbbenetes a változás

Túlsúllyal és komoly önbizalom hiánnyal küzdött a 26 éves teltkarcsú nő. Ám drasztikus életmódváltásának köszönhetően hihetetlen átalakuláson ment át, olyannyira, hogy elindult egy szépségversenyen is.

Nevet és címert változtathat a milánói futballklub

VG
-
 Ma 18:23Sport

Emellett könnyen lehet, hogy legendás mezszponzoruktól is megválnak.

Omlik a vakolat, veszélyessé vált egy józsefvárosi ház: a lakók a közeli építkezést hibáztatják

Blikk
-
 Ma 18:06Belföld

Repednek és vizesednek a falak egy Őr utcai házban, amelynek oka az ott élők szerint a közeli építkezés, ugyanis egy nyolcmeletes épületet terveznek felhúzni az egyszintes régi ház mellé.

Bűncselekmény áldozatává vált Palvin Barbi – erre használták fel a gyönyörű modell fotóit

Csalók élnek visszaélnek Palvin Barbi nevével, akik a gyönyörű modell fotóit haszn

Fontos változások a földhasználat szabályozásában

Az utóbbi időszakban jelentősen változott a földforgalmazás szabályozása, ami a földhasználat terén is érdemi változásokat eredményezett. A törvénymódosítások célja az öntözési beruházások elősegítése és a családi gazdálkodás reformjának földügyi támogatása volt, azonkívül kiemelt szerepet játszott a változtatásokban az adminisztráció…

Komoly változás volt az időjárásban

Hidegfront után melegfront, komoly megterhelést jelenthet az emberi szervezetnek a napokban tapasztalható drasztikus hőmérsékletváltozás.  Míg Nagykanizsán a hétvégén mínusz 10 fokot mutatott esténként a hőmérő, addig a mai napon plusz 10 fokot és verőfényes napsütést tapasztalhattunk.

Chelsea: német edző válthatja Lampardot

FociClub
-
 Ma 16:45Foci

Vajon meddig tart a türelem a klublegendával szemben?

„Az Áldozatsegítő Központok a tavaly több kapcsolati erőszak áldozatává vált személyen is segítettek”

Hajas Barnabás igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkár nyílt levélben reagál Szél Bernadett Facebook-bejegyzésére.

Rokonok fogadták be azt az idős férfit, akinek a háza lakhatatlanná vált a tűz következtében

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, egy családi ház hátsó részében csaptak fel a lángok tegnap Békéscsabán a Berényi úton. A város hivatásos tűzoltói az épületet a közművekről leválasztották, majd két vízsugárral és kéziszerszámokkal a tüzet eloltották. A tűz során a konyha és a lakótér egy része károsodott, ezért az épületet csak statikai, és elektro

Ez a cég a multik álmát váltja valóra - automatizálják a pénzügyeket

Stock Picking rovatunkban az MFC Equity nemzetközi befektetési klub olyan növekedésorientált cégeket keres, amelyek részvényeinek ára nem tükrözi valódi értéküket. A sorozat következő részében a Workiva Inc, a világ vezető jelentés automatizálással foglalkozó vállalatát elemzik.