Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Változnak a logisztikai elvárások

A logisztika keresleti oldalán előtérbe kerültek a komplex minőségi megoldások, amihez elengedhetetlen a digitalizáció.

Csaknem 170 ezer ember vált egészségbiztosítót a jövő évtől

Nyitókép: Jozef Jakubčo/SME   Jövő évtől 168 526 személy vált egészségbiztosítót, ami a biztosított személyek 3,39%-át teszi ki – tájékoztatott az Egészségügyi Felügyeleti Hivatal (ÚDZS) azzal, hogy 7 047 módosításra irányuló kérvényt a hivatal nem fogadott el.   Az új ügyfelek száma csupán a magán egészségbiztosítóknál fog emelkedni.…

Járai Máté váltja Kiss Ramónát az RTL Klubon

Nuus
-
 Ma 09:48Bulvár

Járai a Reggeli című műsorba érkezik.

Tarthatatlanná vált a helyzet a lakótelepi háziorvosi rendelőben

infoVáros
-
 Ma 09:41Megyei

Tájékoztatom betegeimet és minden érintettet, hogy háziorvosi rendelésem haladéktalan áthelyezését kezdeményeztem a megfelelő fórumokon és állami hatóságoknál.

Így változott a forint árfolyama reggelre

Vegyesen alakult a forint árfolyama péntek reggel a főbb devizákkal szemben. Az euró jegyzése kissé emelkedett forintban, a dolláré és a svájci franké pedig csökkent.

Tarolt a kígyós játék újragondolt változata

A hétvégi hackathonon 4 senior frontend fejlesztő a közismert „Snake” játékot teljesen újragondolva szerezte meg az első díjat, amely közel 11 millió forintnyi pénzösszeg volt. Azért kapta a hackathon a „Lucky Wheel”  nevet, mert a verseny elején egy szerencsekerék megpörgetésével kapták meg a fejlesztők azt a három programozási könyvtárat,…

James Bond órájaként vált legendává ez a Rolex

Player
-
 Ma 09:05Divat

A legelső James Bond-filmekben Sean Connery éppen ilyen Submarinert viselt, és a 007-es népszerűsége nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a Rolex klasszikusa ikonná váljon. Most szép összegért adták el az egyik példányát.

Honda Jazz Crosstar: A terepesített változat

ma7.sk
-
 Ma 08:42Életmód

Ennek az autónak a 4. nemzedéke fontos újdonságot hozott: a terepesített verziót. A jól hangzó, egyben kifejező Crosstar nevet kapta, ami a civil Jazzénél jóval feltűnőbb, egzotikusabb külsőt jelent.

Közgyűlést tartott az OĽANO, az elnökség változatlan maradt

Változatlan maradt az OĽANO elnöksége a hétfői (november 23.) közgyűlés után. Újra Eduard Hegert, Július Jakabot, Jaroslav Naďot, Jozef Viskupičot és Michal Šipošt választották alelnökké – tájékoztatott Peter Dojčan, az OĽANO médiacsapatának tagja. Dojčan elmondta, a járványhelyzet miatt az idei közgyűlés rendhagyó volt, az…

Hamilton: „Ne felejtsük el, ki Valtteri csapattársa”

A hét héttel ezelőtti Török Nagydíjon Lewis Hamilton bebiztosította pályafutása 7. F1-es világbajnoki címét. A brit már három versennyel a szezon vége előtt behozhatatlan előnyre tett szert csapattársa,Valtteri Bottas előtt.Bottas 2020-ban kevésszer tudott versenyre kelni csapattársával. A finn csapattársa 10 sikerével szemben mindössze két diadalt

Vizsgálat tárta fel, hogy a hármas metró szerelvényei nem a kivitt kocsik felújított változatai

Karácsony még januárban rendelte el a közbeszerzés felülvizsgálatát. A jelentés szerint nem volt váratlan az orosz cég győzelme.

Fontos változások jönnek mától a magyar tőzsdén

A Xetra új verziója több változást is hoz azokon a piacokon, köztük a magyar tőzsdén is, ahol a kereskedési rendszert használják, a változások közül az egyik legfontosabb, hogy a befektetők az eddiginél hosszabb ideig kereskedhetnek a kialakult záróáron, írja a Világgazdaság.

LGT „csíkosított” változatban: a Csík Zenekar Presserék előtt tiszteleg új lemezével

Az anyagot együtt, élőben játszották fel. A Csík Zenekar idei óévbúcsúztató koncertje a járványhelyzet miatt elmarad.

Koronavírus: régóta várt változás érik Szerbiában

December elejére kiegyenesedhet a járványgörbe Szerbiában, ha mindenki betartja a szükséges elővigyázatossági intézkedéseket - véli a koronavírus-járvány kezelésével megbízott válságstáb.