Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Női kosárlabda: megszerezte negyedik bajnoki címét Sepsi SIC

Az idegtépő mérkőzésen a címvédő csapatnak az utolsó percekben sikerült fordítania.

Van olyan szék a debreceni stadionban, amin az átadás óta csak négyszer ült néző

Azonnali
-
  Ma 20:34 Vélemény

Persze akkor, ha nem variáltak kicsit a jegyfoglalásokkal, de így is tény: a stadionépítési láz első hullámában átadott Nagyerdei Stadionnak az egyötödét használják csak átlagban.

Ég és föld között a kolozsvári Bánffy-palotában: elkezdődött a 4. Várkert Fesztivál

Maszol
-
  Ma 19:48 Határtalan

Hosszú ideje tervezik, hogy Zsombori Erzsébet- Zsimbi és lánya, Mayer Hella festményeit a Bánffy-palotába hozzák.

A negyedik fordulóra csavart egyet javaslatán Theresa May

Miután a brit alsóházban háromszor már leszavazták az EU és Theresa May által kialakított javaslatcsomagot, a miniszterelnök most az újabb népszavazás lehetőségével próbálja rábírni a képviselőket a korábbi csomag elfogadására.

Négy népszavazási kérdést nyújtott be Fekete-Győr András

A Momentum elnöke 3+1 olyan témakörben nyújtott be népszavazási kérdést, melyek az Orbán-rendszer tartópilléreit aknázhatják alá – írja Facebook-oldalán Fekete-Győr András.

Ezekkel a celebekkel találkoztunk a Gourmet fesztiválon

Nosalty
-
  Ma 18:37 Színes

A hétvége főszereplője minden kétséget kizáróan a Gourmet fesztivál volt, melyen számos magyar celebritás is részt vett, az eseményt pedig sokan dokumentálták is.

Két volt játékosát is kihagyta Rossi a válogatott keretből - négyen csak késve érkeznek

29 fősre szűkítette keretét Marco Rossi szövetségi kapitány az Azerdbajdzsán és Wales elleni Eb-selejtezők előtt. A szakember két egykori kispesti játékosa is kikerült a névsorból az első szűkítést követően.

A dohánybolti rablót két napon belül elfogták a rendőrök

Alig több mint három hete, hogy a Vasmű úti dohányboltot kirabolták, most pénteken ismét erőszakkal vittek el pénzt egy trafikból.

Csábító ajánlat a fiataloknak a VIBE Fesztivál szervezőitől, hogy szavazzanak vasárnap

A VIBE Fesztivál is beszállt a választási mozgósításba, kedden elindította az Implikálódj! nevű kampányt. Arra kérik az első választásukra készülőket, hogy vállaljanak felelősséget a környezetükért és vegyék ki részüket a politika alakításából.

Díjat nyertek a makói tévések: a helyi televíziók fesztiválján lett második a hadinaplóból készült film

Makó - Ismét országos díjat kapott a makói városi tévé egyik alkotása egy filmfesztiválon. A 11 perces dokumentumfilm egy makói honvéd könyv formájában is megjelent hadinaplója alapján készült, és nagy részét az akkori harcok eredeti helyszínén, Olaszországban forgatták.

Csütörtöktől NAK Szántóföldi Napok és Agrárgépshow - Mezőfalván

A NAK és a Megfosz közös erővel, május 23-24-én rendezi meg az ország legnagyobb szántóföldi kiállítását. A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalvára most is ingyenes a belépés.

Négy módon befolyásolnak a barátaink bennünket

Napidoktor
-
  Ma 17:02 Életmód

A barátok fontosak – egy közösségbe tartozunk, akikkel gyakran együtt lehet lenni, megnevettetnek bennünket, segítő kezet nyújtanak és érzelmi támogatást. Ha kell, útbaigazítanak, amikor elakadunk. A barátok befolyása több módon is segíti életünk alakítását. Vannak, akik kevésbé tartják lényegesnek a baráti kört, vagy életük során nem…