Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Negyven afgán átjött a magyar kerítésen

Index
-
  Ma 08:09 Belföld

Négy másik határsértő pedig kocsival jött.

A demográfiáról értekeznek négy napon keresztül

Bama
-
  Ma 08:01 Belföld

A KSH és a PTE szervezésében.

Megnyitotta kapuit a 27. VOLT Fesztivál

Az új helyszínen - a korábbi szomszédságában - megrendezett fesztiválon öt nap alatt mintegy kétszáz program várja a látogatókat, a nyitónapon többek között Járai Márk, a Lóci játszik és a Kiscsillag ad koncertet.

Negyven éve ellopott ősnyomtatványok tértek haza Fehérvárra

Feol
-
  Ma 07:00 Könyv

Habent sua fata libelli: negyven éve ellopott ősnyomtatványok tértek haza Székesfehérvárra, az egyházmegyei könyvtár állományába.

Zempléni Fesztivál 2019 - Több mint 60 programot kínálnak

Zene.hu
-
  Ma 06:46 Zene

Több mint 60 programot, köztük komolyzenei és dzsesszkoncerteket, irodalmi esteket és kiállításokat is kínál a Zempléni Fesztivál augusztus 9. és 18. között.

Megkezdődött a 27. VOLT Fesztivál

Megnyitotta kapuit kedden a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Az új helyszínen - a korábbi szomszédságában - megrendezett fesztiválon öt nap alatt mintegy kétszáz program várja a látogatókat, a nyitónapon többek között Járai Márk, a Lóci játszik és a Kiscsillag ad koncertet.

Tavaszi Fesztivál Besztercén

Erdély Ma
-
  Ma 05:52 Határtalan

„Zöld az erdő, zöld a mező, nyáron is lehet a tavasz menő!” vélték a szervezők, ugyanis jó időben, jó társasággal, évszaktól függetlenül megszervezésre került a Tavaszi Fesztivál vasárnap, június 23-án a Schullerwald erdőben.

Kezdetét vette az idei VOLT Fesztivál

Megnyitotta kapuit kedden a 27. Telekom VOLT Fesztivál. Az új helyszínen – a korábbi szomszédságában – megrendezett fesztiválon öt nap alatt mintegy kétszáz program várja a látogatókat, a nyitónapon többek között Járai Márk, a Lóci játszik és a Kiscsillag ad koncertet. Lobenwein Norbert, a fesztivál alapító-főszervezője a kedden tartott bejáráson k

Durva adatokat közölt a rendőrség, több mint félszáz baleset egy napon

Ripost
-
  Ma 05:45 Baleset-bűnügy

A rendőrök kedden sem tétlenkedtek, több száz esetben kellett intézkedniük és több száz embert elő is állítottak.

Július végén kezdődik az Ördögkatlan fesztivál

MaHu
-
  Ma 02:30 Kultúra

Július végén kezdődik az Ördögkatlan fesztivál; az ötnapos összművészeti eseményen félezernél is több program várja az érdeklődőket Baranya megye négy településén, Kisharsányban, Nagyharsányban, Beremenden és Villánykövesden.

A zselízi népművészeti fesztiválról is szól a Magyar magazin

A Magyar magazin június 26-án, szerdán 15.25 kezdettel jelentkezik új műsorával az STv2 tévécsatornán. A tartalomból.

Négylábú hős: Keksz kiszagolja a vércukorszintet

Lokál
-
  Ma 00:01 Bulvár

Keksz egy kétéves törpeuszkár, akinek mindennapos feladata, hogy a hatéves diabéteszes gazdijára, Hangára vigyázzon. Keksz az első az országban, aki gazdája vércukorszintjét kiszimatolja és jelez, mielőtt az leesne.

Női vb: Olaszország 28 év után, Hollandia először negyeddöntős

NSO
-
  Tegnap 23:14 Foci

Az olasz női labdarúgó-válogatott Kína 2–0-s legyőzésével, míg az Európa-bajnok holland nemzeti csapat a 2015-ös döntős Japán 2–1-es megverésével jutott be a világbajnokság negyeddöntőjébe.