Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 474 hír

Negyvenévesen kezdődik az élet!

Behír
-
  Ma 20:26 Sport

Adta ki az ukázt önmagának még két éve a békéscsabai Baginé Ilyés Edina, majd elment a Bajza utcai NRGYM edzőterembe, hogy történjen valami. Ez a valami most hétvégén betetőzött: a fővárosban megrendezett, nemzetközi, Hegyvidéki Fitparádén, a Fitlady +35 kategóriában negyedik lett.

Németország egyik legszínesebb városában naponta átlagosan három-négy késes bűncselekmény történik

888
-
  Ma 20:25 Külföld

Kilenc hónap alatt 1025 késsel elkövetett bűncselekmény történt Hamburgban, azaz egy napra átlagosan 3,75 ilyen eset jut.

Solution Fesztivál zajlott Vásárúton, ahol a résztvevők testileg és lelkileg egyaránt feltöltődhettek

Parameter
-
  Ma 20:02 Határtalan

„Megérkezel, lehuppansz és a kezedbe adunk egy ínycsiklandó turmixot, választhatsz sárgát, pirosat vagy zöldet. Miután befészkelted magad, már csak élvezned kell az általad választott lágy ízeket. Persze nemcsak a rövid kényeztetésed a szándékunk, hanem az is, hogy rengeteg használható új infót szívj magadba. Ezért összeállítottunk neked két…

Összeütközött négy autó a Rákóczi úton

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki. Összeütközött négy személyautó csütörtök este Budapest VIII. kerületében, a Rákóczi út Astoria és Blaha Lujza tér közötti szakaszán. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket.

Lezsákék 18 milliárdért építenek négycsillagos hotelt Lakiteleken

A Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint újabb támogatást kap Lezsák Sándor lakitelki Népfőiskolája, írja a 444. A határozat szerint a következő három évben a kormány több mint 18 milliárd forinttal támogatja, hogy a parlament alelnökénél felépülhessen négycsillagos a Hungarikum Hotel. Aminek a tervezésére korábban…

Négy alpolgármester lesz az eddigi három helyett Debrecenben

A város súlya, jelentősége nagymértékben megváltozott az elmúlt öt évben.

Debrecenben több mint 1 milliót is fizethetünk 1 négyzetméterért

Egy év alatt 14 százalékkal nőt az új lakás ára országszerte.

Miskolcon 200 ezres négyzetméteráron is találhatunk lakást

Egy év alatt 14 százalékkal nőt az új lakás ára országszerte.

Orbán négy éve még nagyon mást gondolt a kurdokról

Index
-
  Ma 18:13 Belföld

2015-ben stabil kurd régiót szeretett volna, most a kurdok lerohanását támogatja.

Négyszer jelentett hibát Paks

NRGreport
-
  Ma 18:12 Gazdaság

Az év első felében hat olyan meghibásodás történt a magyarországi nukleáris létesítményekben, amelyekről jelentést kellett adni.

Több mint kétszáz kórházi fertőzés történik naponta Magyarországon

A szakemberek a megelőzésben látják a probléma megoldását, de ehhez több ápolóra, kidolgozottabb stratégiára és egyágyas kórtermekre lenne szükség. A magyarországi kórházak kézfertőtlenítő-használatban is messze elmaradnak az uniós átlagtól, és szabály bár egyre több van, változás még mindig nincs.

Négyszeresen körözték

A fővárosba akart utazni az az ózdi férfi, aki ellen négy körözés is érvényben volt.

Alulmúlta a Netflix elvárásait az aktuális negyedév

Androgeek
-
  Ma 18:00 Infotech

Megérkezett a Netflix 2019 Q3 pénzügyi jelentése, amiből kiderült, hogy bár bizonyos területeken továbbra is jól pörög a biznisz, néhol azonban alulmúlták a statisztikák az elvárásokat. Az előfizetők növekedése terén 96%-os sikert tudtak csak elérni az #link#https://variety.com/2019/digital/news/netflix-q3-2019-earnings-sub...