Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 36 hír

Évente akár százezer példány is készülhet az elektromos Škodából

32 millió eurót költöttek az autó gyártósorára Csehországban. A teljes anyag Évente akár százezer példány is készülhet az elektromos Škodából címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Szűcs Gábor.

Összeolvadt a Blizzard és a Vicarious Visions: Mi lesz a Diablo 2 remake-kel?

Esport 1
-
 Tegnap 17:30Gaming

Összeolvadt a Blizzard és a Vicarious Visions, utóbbi csapat a bennfentesek szerint a Diablo 2 remake-en dolgozik már egy ideje. De mi lesz így a remake sorsa?

Egy kutatás szerint a rajongók az alábbi játék remake verzióját várják a legjobban

Esport 1
-
 Tegnap 16:00Gaming

Különös vizsgálatot folytatott le egy piackutató cég, és azt szűrték le, hogy van egy játék amelynek a felújítására nagyon vágynának a játékosok.

A Vicarious Visions dolgozik a Diablo 2 Remake-en

A Bloomberg szerint a Vicarious Visions közreműködésével készül a Blizzard háza táján a Diablo 2 Remake-je. Jelenleg a Blizzard “hármas csapata” foglalkozik a projekttel, az a csoport, akik a Diablo IV-ért is felelnek. Egészen tavalyig az “egyes csapat” dolgozott a Remake-en, ám hozzájuk volt köthető a Warcraft III: Reforged is, ami egyáltalán nem

Hamarosan előrendelhető a System Shock remake, de van további jó hír is

IGN
-
 Tegnap 11:33Gaming

Egyenesben a System Shock régóta készülő feldolgozása, amelyet hamarosan elő lehet rendelni, és a rajongók emellé egyéb finomságokat is kapnak.

Mégis házon belül készül a Resident Evil 4 Remake?

A PlatinumGames-től elszegődött M-Two szerepét pedig állítólag jelentősen csökkentették… Már tavaly áprilisban beszámoltunk arról, hogy az M-Two (az ex-Capcomos tagokból alakult PlatinumGames-től eljött fejlesztők csapata, ami már a Resident Evil 3 Remake-en is dolgozott) lehet a főszereplő a Resident Evil 4 Remake mögött. Ez a helyzet…

A Blizzardba dől a Vicarious Visions, Diablo II remake-en dolgozik a csapat!

Az eredeti formájában megszűnik létezni a Vicarious Visions, akik amúgy feltámasztották a Crash Bandicoot és a Tony Hawk IP-ket (és nem is olyan rosszul!). Az Activision Blizzard (aminek a részvényárfolyama az egekben van) a Gamesindustrynak megerősítette, hogy az Activision térfeléről átkerült a Blizzardhoz, amibe „beledőlt”, és annak…

Csúszhat a Resident Evil 4 remake megjelenése, újragondolják a játékot

Egyes híresztelések szerint a Capcom nem teljesen elégedett azzal, ahogy a Resident Evil 4 remake-je halad, ezért egy kicsit átszervezik a fejlesztést.

Mi a helyzet a Resident Evil 4 remake-jével?

A nagy Resident Evil-hírcunami közepette érkezett a pletyka, hogy bár a Resident Evil 4 remake-je továbbra is készül, a munkálatok nem haladnak éppen zökkenőmentesen. Sanszos, hogy 2023 előtt nem is kapjuk meg.

Állítólag készül a Resident Evil 4 remake-je, de elég zűrös a fejlesztése

A Capcom hülye lenne kihagyni a ziccert, úgyhogy elkészíti a Resident Evil 4 feldolgozását is, azonban eléggé döcög a fejlesztés.

Felvásárolta a Vicarious Visions-t a Blizzard, akik állítólag a Diablo II remake-en dolgoznak

A Vicarious Visions-nek köszönhettük az utóbbi időben megjelent THPS 1+2 Remasteredet, valamint a Crash Bandicoot: N Sane Trilogy-t, és most állítólagosan a Diablo II felújításán dolgoznak, legalábbis Jason Schreier #link#https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-22/blizzard-absorbs-activision-studio-after-dismantling...

Meglepő fejlesztőcsapat készítheti el a Diablo 2 remake-et

GameStar
-
 21.01.23 11:40Gaming

A rajongók régóta követelnek egy Diablo 2 remake-et, de azt kevesen gondolták volna, hogy elvileg épp ez a csapat hozza el számukra a megváltást.

A Diablo II remake-jén dolgozhat a Vicarious Visions

Tegnap este érkezett a hír, hogy a Tony Hawk-játékokat is remake-elő Vicarious Visions csapatát beolvasztják a Blizzardba, nem sokkal később pedig azt is megtudtuk, hogy a Diablo II felújított változata lehet az egyik projektjük.