Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 52 hír

Görög Zita énekesnőként mutatta meg magát: első dala az anyaságról szól

Görög Zita sosem beszélt arról, hogy a modellkedés helyett sokkal inkább az éneklés foglalkoztatja, most azonban meghúzta a váratlant, és saját dallal jelentkezett be Instagram-oldalán.

Ursula von der Leyen megnyitotta az uniós csúcsot

A koronavírus okozta járványhelyzet, valamint az európai szociálpolitikai menetrend meghatározása szerepel a találkozó középpontjában.

Madarak nyelve – Szenteczki Zita rendezése a Bóbita Bábszínházban debütál

2021. május 15-én, szombaton 16 órakor premiert tart a pécsi Bóbita Bábszínház. A hatályos jogszabályok értelmében bábmúzeumuk és előadásaik védettségi igazolvány felmutatásával látogathatók. 18 éven aluli látogatóik védettséget igazoló nagykorú kísérővel jöhetnek a bábszínházba.

Rácz Jenő megnyitotta az ország egyik legkülönlegesebb éttermét, a Rumourt

Kétszer is el kellett halasztani a nyitást, de május 8-án végre megnyílik Rácz Jenő étterme, a Rumour. Mi már ki is próbáltuk: egy lebilincselő étteremszínház született, ahol Rácz Jenő minden nap személyesen fogadja a vendégeket. #sknation #ráczjenő

Megakadt a szemünk a török görögdinnyén és a magyaratádi grillsajton

Sonline
-
 Tegnap 13:00Belföld

Esős, őszieshez hasonló időben indultunk el a pénteken reggel a kaposvári piacra.

Görög Zita énekesnőként debütált - íme az első saját dala

Görög Zita soha nem beszélt arról, hogy énekesi pályára vágyna, így most mindenkit meglepett, hogy a sikeres modell-műsorvezető saját dallal jelentkezett.

Megjelent Dr. Csomai Zita „Daganatos betegségek gyógyítása” című új könyve

Az orvos-természetgyógyász a daganatos megbetegedések kiegészítő kezeléseire helyezi a hangsúlyt. Úgy véli, holisztikus szemlélettel – testi, lelki és energetikai terápiákkal – az immunrendszert helyre lehet állítani. Több mint húsz év szakmai tapasztalatát és tudását adja át mindazoknak, akik személyesen vagy közvetetten érintettek a daganatos…

Nem járhatsz tilosban Törökországban, Görögország újratölt, felértékelődik az autós és buszos utazás – TravelExpert …

Spabook
-
 21.05.06 18:29Utazás

A TravelExpert élő, online videós műsor, amelyben tapasztalt szakemberek személyesen szólalnak meg, első kézből szolgálnak megbízható információkkal és izgalmas fejleményekkel az utazás világából. Aki még nem ismeri a műsort, itt…

Mirkóczki Zita támogatná a bérlakásépítést

– Mirkóczki Zitát indítja az MSZP – Párbeszéd ebben a körzetben az ellenzéki előválasztáson. A két párt országszerte közös választottakkal készül – közölte Kunhalmi Ágnes az MSZP társelnöke csütörtök délután Egerben.

A görög hajóroncsok parthenónja újra várja vendégeit

2021 júniusában Görögország újra megnyitja tenger alatti múzeumát, amelyben egy időszámításunk előtti 5. században elsüllyedt hajót tekinthetnek meg a látogatók.

Az égbolt helyett kék hirdetőtábla – Dávid Zita kiállítása

kultura.hu
-
 21.05.06 15:00Kultúra

Dávid Zita a kiállításán a mindennapi abszurditást az épített környezet és a természet találkozásának jelenetein át vizsgálja.

Megnyitotta kapuit a csabai Gabonamúzeum

Beol
-
 21.05.06 12:30Belföld

Újra megnyitotta kapuit a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára a Gyulai úton, a CsabaPark szomszédságában lévő Gabonamúzeum, ami Békéscsaba mini skanzenének is nevezhet.

Az FKF újra megnyitotta Szemléletformáló és Újrahasználati Központjait

Kiemelt jelentőségű az újrahasznosítható hulladékok visszaforgatása a gazdaságba.

Zita Annoni: "Volt már olyan pillanat, hogy azt mondtam Gianninak: Gyere haza. Most!"

Hogyan változott meg az élete és az énidős kikapcsolódása kisfia érkezése óta? A legutóbbi Van 20 perced? Instagram Live-ban Zita Annoni volt a vendégünk, egy ízig-vérig anyukásra sikerült interjúban!