Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 186 hír

Playstation 5 bemutatót tart a Sony június 3-án

Index
-
  Ma 13:28 Gaming

Újabb információk várhatók a kövektező konzolról, de biztosan nem mondanak el mindent.

A GVH 2019-es tevékenysége dióhéjban

Jogászvilág
-
  Ma 13:00 Gazdaság

Az Országgyűlés Gazdasági Bizottsága 2020. május 27-én elfogadta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 2019. évi tevékenységéről és a versenytörvény alkalmazásával összefüggő tapasztalatairól szóló beszámolót.

Sok a vesztes, de győztes is van

Boon
-
  Ma 13:00 Gazdaság

Eddig a vártnál jobban vészelte át a koronavírus okozta visszaesést a megye gazdasága.

A tökéletes Supersub – Daichi Kamada Player Moments SBC

Leet
-
  Ma 12:15 Gaming

Az elmúlt napokban gondolkoztam azon, hogy hova lettek a japán játékosok. Már hozzászoktam, hogy egész évben tolta az arcunkba az EA, hogy japán válogatottat építsünk, erre fel sehol semmi. Szerencsére mindenki megnyugodhat, mert érkezett egy SBC, méghozzá Kamada Salzburg elleni tripláját ünnepeljük. A 53-minute hat-trick is one way to…

A Ren indulása új lendületet adhat a DeFi appoknak

A decentralizált pénzügyi alkalmazások egyik megoldatlan problémája, hogy nem képesek kapcsolatot teremteni a különböző blokkláncokon futó kriptopénzek között. A DeFi appok többsége az Ethereumra épül, ezért szolgáltatásaik is jobbára csak az Ethereum hálózatán kibocsátott tokenekkel vehetők igénybe. A három évnyi…

Hamarosan új játékokkal játszhatnak a gyerekek a Kerék Bölcsődében

Óbuda
-
  Ma 12:02 Belföld

A "Kerék Bölcsőde fejlesztése Óbudán" elnevezésű pályázat keretén belül a projekt első ütemében a bölcsőde egykori gondnoki lakásának átalakításával új csoportszoba és hozzá kapcsolódó helyiségeket hoztak létre. A gyermekek hatékonyabb fejlesztése érdekében új eszközök szereztek be, melyek májusban meg is érkeztek az intézménybe.

Több millió negatív értékelést törölt a Google a TikTok Play Áruházas adatlapjáról

Androgeek
-
  Ma 11:45 Infotech

Egyre nagyobb a felfordulás a TikTok háza táján, amit tovább tetézett, hogy nemrégiben még a Google is besegített nekik a falazásban, aminek szükségességét természetesen annak rendje és módja szerint meg tudták indokolni. A történet onnan indul, hogy a TikTok nem tiltott ki és a rendszerei sem érzékeltek egy olyan profi kam...

A következő Chrome verzióban minden eddiginél több adatvédelmi újítát ígér a Google

NKI
-
  Ma 11:40 Infotech

A Google ígérete szerint a következő Chrome verzió (83) némiképp megkönnyíti majd a felhasználók számára a róluk gyűjtött adatok törlését, valamint igyekszik csökkenteni a hacker támadások esélyét is.

Megvannak az István, a király iskolába megy program győzteseit

Magyar Nemzet
-
  Ma 11:16 Kultúra

A program célja az volt, hogy a fiatalok is megismerhessék a nemzeti identitásunkról szóló rockoperát.

Ezeket a játékokat és tartalmakat rejti a Borderlands és a BioShock Collection Switchen

Mókás és véresen komoly klasszikusok a zsebedben A megjelenés küszöbén két előzetessel hangolja a hibridkonzol tulajdonosokat a 2K sikersorozatainak új portjára, amelyekből az is kiderül, hogy egészen pontosan mit kapunk a pénzünkért.

Erdős Péter, a botfülű popcézár győztesei és vesztesei

Magyar Nemzet
-
  Ma 10:42 Zene

Erdős előszeretettel fitogtatta hatalmát olyan zenekarokkal szemben, amelyeket nem szeretett.

Csak a kiadók jóváhagyásával bővül új játékokkal a GeForce Now

HWSW
-
  Ma 10:23 Infotech

Az új irányelvvel az Nvidia a licencelési vitáknak igyekszik elejét venni.

A múzeumi karanténpályázat győztesei

SeniorPlus
-
  Ma 10:00 Kultúra

Az elmúlt hónapokban megtapasztalt izolációra, szorongató új helyzetekre reagáltak a múzeumok egy különleges karanténpályázat kiírásával. A pályázatot meghirdető Szépművészeti Múzeum – Magyar Nemzeti Galéria, a Magyar Nemzeti Múzeum, a Magyar Cirkuszművészeti Múzeum, a Ludwig Múzeum és a Petőfi Irodalmi Múzeum, majd a…

Nagy bejelentésre készül a Sony, jönnek az első játékok PlayStation 5-re

A Bloomberg információi szerint a Sony június 3-án jelentheti be az első olyan játékokat, amelyek már elérhetőek lesznek a PlayStation ötödik generációs változatára.