Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

A Balatonon rohamtól tartanak a lezárások miatt

A hétfőn kezdődő, minden eddiginél szigorúbb zárlat miatt sokan dönthetnek úgy, hogy kimenekülnek a városokból. A Balatoni Szövetség elnöke önmérsékletet kér az utazóktól.

Ijesztő jelenség a Balatonon

Több civil szervezet, a Balatoni Limnológiai Intézet és az MTA-BME Vízgazdálkodási Kutatócsoport szerint még jobban elalgásodhat a Balaton, ha a vízszintjét tartósan 120 centiméteren tartják a vízügyi szakemberek.

Sok gondot okoznak Ausztráliában az elszaporodott nyulak

RTL Klub
-
 Tegnap 18:52Bulvár

Elszaporodtak a nyulak Ausztrália fővárosában és környékén.  Ez azért gond, mert a nyúl nem őshonos állat az országban, ezért komoly károkat tud okozni a mezőgazdaságban és a természetes környezetben is. A tudósok szerint a közmondásosan szapora állatok populációja a kedvező időjárás miatt ugrott meg. Mivel arra…

Súlyos probléma adódott a Balatonon, amit csak a vízszint szabályozásával lehet megállítani

Az algásodás következtében több civilszervezet és kutató is problémásnak tartja, hogy folyamatosan 120 centiméter felett mozog a Balaton vízállása.

Török Monika: Mörfiné a Balatonon

Huppa
-
 Tegnap 16:25Vélemény

Az a jó az ilyen női rendezvényeken – férfiszemmel, nyilván, hogy sok a nő. Körülbelül ez minden. Kiskosztümök, frizurák, és mindenki tegeződik. Ilyenkor a meghívott kétkezi skribler csak néz kifele a buta női fejéből, és nem érti, hogy „amikor az Ildikó először megkeresett”, „de erre én azt mondtam neki, a Klári vagy a Zsuzsika biztos …

Női kézi BL: a Győrnek nem jelenthet gondot, az FTC-re nehéz pillanatok várhatnak

A címvédő Győrnek nem jelenthet gondot a német Bietigheim elleni párharc a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, miközben a Ferencvárosra nehéz pillanatok várhatnak a montenegrói Buducsnoszttal szemben.

A Sopron sem jelentett gondot a Motax KC Pápa számára

Veol
-
 Tegnap 10:23Sport

Az NB I/B Zöld csoportjának 23. fordulójában a pápai kosarasok újabb értékes győzelmet arattak a tizenegyedik helyen álló SMAFC ellen.

Ijesztő jelenség a Balatonon: csak a vízszint csökkentésével lehet megállítani

Az algásodás miatt több civilszervezet és kutató is aggályosnak tartja, hogy tartósan 120 centiméter legyen a Balaton vízállása. Az MTA-BME Vízgazdálkodási Kutatócsoport tudományos tanácsadója azt mondta: a körülményeket figyelembe véve kell szabályozni a vízállást.

Sok gondot jelent a hulladék Szabadszálláson

Baon
-
 21.03.05 17:53Belföld

Sok problémát okoz Szabadszálláson az illegális szemétlerakás.

A Balatonon nyit éttermet a Michelin-csillagos Costes volt séfje

Palágyi Eszter Szigligetre költözik, és egész éves balatoni vendéglátásban gondolkodik. Már májusban megnyílhat az új étterem Várudvar néven. #sknation #balaton

Müller Cecília: Egyre nagyobb gondot okoznak a vírusvariánsok

Index
-
 21.03.05 12:48Belföld

Viszont növekedett az oltási kedv.

Egyre nagyobb gondot okoz a brit vírusmutáció Németországban

Az új fertőzések több mint 40 százalékát a brit variáns okozza.

10 nagyon pofás lángos, amit tömve a Balatonon érzed majd magad

Csak jönne már a tavasz, és a lángos ideje! Nem kell ám szomorkodni, otthon is tudtok belül puha, kívül ropogós, egyszóval fantasztikus lángost sütni. 1tuti receptet hozunk hozzá!

10 nagyon pofás lángos, amit tömve a Balatonon érzed majd magad

Csak jönne már a tavasz, és a lángos ideje! Nem kell ám szomorkodni, otthon is tudtok belül puha, kívül ropogós, egyszóval fantasztikus lángost sütni. 1tuti receptet hozunk hozzá!

Hétköznapi factcheck: éhezik-e az MCC kutyája a Balatonon?

Telex
-
 21.03.05 05:05Belföld

Olvasónk jelezte, hogy a milliárdokkal gazdálkodó Mathias Corvinus Collegium a révfülöpi kastéllyal örökölt egy szomjas, éhes, beteg kutyát is, amit a környékbeliek etetnek-itatnak.