Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az Aegon Magyarország közölte, a tulajdonosváltás nem érinti az ügyfeleket

Liner
-
 Ma 14:12Életmód

Az Aegon Magyarország reagált, és elmondta, hogy a tulajdonosváltás nem érinti az ügyfeleket, nincs okuk az aggodalomra.

Varga Mihály elárulta, hogy áll az ország anyagilag

ATV
-
 Ma 14:09Belföld

Magyarország finanszírozása nemcsak az idei évre, hanem a következő évekre is biztosított, elegendő forrás áll rendelkezésre az ország működtetésére, a járvány elleni védekezésre és a gazdaság újraindítását szolgáló programok finanszírozására - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén, napirend előtti…

Lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

A Magyar Innovációs Szövetség (MISZ) az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) stratégiai partnerségével és a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) főtámogatásával 29. alkalommal hirdeti meg a Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot, amelyre 2021. február 10-ig lehet benevezni.

Itt a program: így terelnék vissza a magyar fiatalokat az agráriumhoz

A pályaválasztás sokszor a felnőttkor küszöbén sem egyszerű, hát még akkor, amikor az első mérföldkövet jelentő általános iskola utáni továbbtanulásra kerül a sor. Honnan is tudhatná egy tízen-egynéhány éves lurkó, hogy mit szeretne csinálni a későbbiekben, ha azt sem tudja, hogy egy-egy munkakör milyen feladatokkal jár? Ezt segíti a NAK…

Orbán Viktor: „A magyar sajtó szabadabb és sokszínűbb, mint a német”

Martin Schulz nemrég azért kritizálta a magyar kormányt, amiért az szerinte csak kihasználja az Európai Uniót, de a értékeit nem osztja. A német politikus szerint a magyar kormány Soros-ellenes kampánya antiszemita. Orbán Viktor levélben reagált a kritikákra.

A magyarok fele még mindig szegénynek érzi magát

HVG
-
 Ma 14:00Gazdaság

Havi 134 ezer forintból élt 2019-ben az átlag magyar, beleértve a gyerekeket és a nyugdíjasokat. Még a közepes jövedelműek bevétele sem érte el azt a szintet, amit az átlagos megélhetéshez szükségesnek tartanak. A szegények száma valamelyest csökkent, de még mindig 1,7 millió magyart érintett a szegénység vagy a társadalmi kirekesztődés…

Sokkoló: elhunyt egy 18 éves magyar fiú koronavírusban

Indirekt
-
 Ma 13:59Belföld

Ismét fiatal áldozatokat is követelt a koronavírus hazánkban. Ahogy a Blikk megírta, 5595 koronavírus-fertőzöttet találtak az országban hétfőre virradóra, illetve elhunyt 151, többnyire idős beteg. A koronavirus.gov.hu-n megjelent friss adatokból azonban arra is fény derül, hogy az idősek mellett újabb fiatalok is áldozatául estek a koronavírusnak.

Orbán Viktor a leghosszabb ideje regnáló magyar miniszterelnök

Hétfőn kezdte meg az 5262. napját Magyarország miniszterelnökeként Orbán Viktor. A történelmi eseményhez Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselője és Varga Judit igazságügyi miniszter is gratulált a Facebookon.

Varga Mihály: Magyarország finanszírozása biztosított

Azt szeretnék, hogy mire megérkezik a vakcina és újraindul a világgazdaság, a magyar vállalkozások növekedésre kész, versenyképes állapotban legyenek - mondta a pénzügyminiszter.

Befejeződik a népszerű tévésorozat

Az RTL Klub legendás szappanoperája nem éli meg a huszonharmadik születésnapját a Blikk értesülése szerint. A legsikeresebb időkben több mint 2 millió nézője volt naponta a Barátok Közt tévésorozatnak. Mivel

Javult Magyarország versenyképessége

A koronavírus okozta járvány ellenére javult Magyarország versenyképessége 2020-ban, mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója.

Az elmúlt két hétben Magyarországon szedte az ötödik legtöbb áldozatot a járvány Európában, lakosságarányosan

444.hu
-
 Ma 13:53Egészség

Az elmúlt hét számai 33 százalékkal romlottak az azt megelőző héthez képest.

Év végi meglepetésre készül a magyar kormány?

Napi.hu
-
 Ma 13:53Belföld

Az egymásnak ellentmondó miniszteri nyilatkozatok, valamint a hétről hétre növekvő hiány- és adósságszámok is jelzik, hogy a magyar kormánynak nincs egy épkézláb költségvetési terve sem 2021-re, de még azt sem tudják, hogy 2020 hogyan zárul - írta a Népszava.

Magyarok az olimpiákon Xxvii.: Rio de Janeiro 2016 - Az utolsó, idáig!

ma7.sk
-
 Ma 13:51Életmód

A Xxxi. nyári játékokat 2016 augusztusában Rio de Janeiro városában rendezték. Januári folyó a város nevének jelentése, ami a hasonló nevű állam fővárosa és Brazília második legnagyobb városa. A XX. század közepéig ez volt az ország fővárosa, a XIX. században pedig itt koronázták meg a brazil uralkodókat. Rio most már nem csak a…

Varga Mihály: Magyarország finanszírozása biztosított

Elegendő forrás áll rendelkezésre az ország működtetésére, a járvány elleni védekezésre és a gazdaság újraindítását szolgáló programok finanszírozására.