Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Sorra derülnek ki újabb lenyűgöző dolgok a varjúfélékről

Ecolounge
-
  Ma 01:03 Állatvilág

A varjúfélék úgy tűnik, kimeríthetetlen kutatási területet kínálnak, és minden alkalommal újabb és újabb lehetőséget arra, hogy rácsodálkozzunk, mi mindent tudnak ezek a különleges madarak.

Koronavírus: a képviselők a digitális szakadék felszámolását várják az oktatás területén

Debreceni Nap
-
  Tegnap 23:52 Külföld

A képviselők az oktatás területén kialakult digitális szakadék megszüntetését kérik: a különbségeket csak súlyosbító járvány miatt sokan kimaradnak az iskolai oktatásból az Unióban. A képviselők csütörtökön 593 szavazattal, 58 ellenszavazat és 36 tartózkodás mellett fogadták el az állásfoglalást. Legyen mindenki számára valós opció a digitális…

5 gyönyörű hely, ahová életünkben egyszer mindenképpen el kell utaznunk – 2. részLapozó 

Liner
-
  Tegnap 23:08 Életmód

Sajnos sokunk számításait keresztülhúzta a COVID-19 járvány, azonban ha már meguntuk az elmaradt nyaralásunk miatti csalódottságot, felüdülés gyanánt inkább feledkezzünk bele a jövőbeli kalandozásokba, a Lonely Planet utazási listájával.

A sarkvidéket is eléri a vérszívás

Az Antarktisz turisták által kedvelt György király-szigetén megjelentek a közönséges szúnyogok - jelentette be Alekszandr Klepikov, a déli-sarkvidéki orosz expedíció vezetője.

Multifunkciós, úszó templom várja a hipsztereket a londoni csatornán

ContextUs
-
  Tegnap 22:10 Életmód

Sajátos templomot kapott a londoni menő hipszter buli- és startupnegyed. A Multifunkciós, úszó templom várja a hipsztereket a londoni csatornán bejegyzés először Contextus magazin-én jelent meg.

7 szó, ami egészen mást jelentett a 2000-es évek elején, mint most

Joy
-
  Tegnap 22:00 Életmód

Vannak szavak, amik a 2000-es évek elején egészen mást jelentettek, mint most. Egy vicces gyűjteményben elhoztuk, melyek ezek!

Legfeljebb ötszáz néző lehet a dániai meccseken

A Dán Kézilabda Szövetség elnöke szerint nagyon rossz üzenet ez az alacsony nézőszám.

Egy élet piros-fehérben - Pesti György kínai naplója

Amíg Élek Én
-
  Tegnap 21:21 Sport

Amikor még mi oktattuk a világot a labdarúgásra - Időutazás az ötvenes évek Kínájába

A legszigorúbb korlátozások léptek életbe Walesben

Johnson bízik abban, hogy karácsonyra javul a helyzet és a családok együtt tölthetik az ünnepet. Országszerte eddig 28,7 millió koronavírus-tesztet végeztek, és ezek közül péntekig 830.998 lett pozitív.

A legszigorúbb korlátozások léptek életbe Walesben

Johnson bízik abban, hogy karácsonyra javul a helyzet és a családok együtt tölthetik az ünnepet. Országszerte eddig 28,7 millió koronavírus-tesztet végeztek, és ezek közül péntekig 830.998 lett pozitív.

Normálisabb életre számítanak karácsonykor Nagy-Britanniában

Életbe léptek péntek este Walesben a csaknem teljes zárlattal felérő, szigorú korlátozások. A brit miniszterelnök ugyanakkor kijelentette: bízik abban, hogy karácsonyra "valamivel normálisabbá" válhat az élet Nagy-Britanniában.

Váratlan vendégek bukkantak fel a sportolónál: doppingellenőrök keresték fel a várandós Marton Adrit

Blikk
-
  Tegnap 20:55 Sport

„Csak el ne felejtsem majd megadni a szülőszoba pontos számát a holléti jelentésben” – írta viccesen közösségi oldalán Márton Anita (31) olimpiai bronzérmes, fedett pályás világbajnok súlylökő, miután várandósságának hatodik hónapjában doppingellenőrök jelentek meg otthonában.