Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 145 hír

Ivano-Frankivszk önkormányzata is követeli Csernyivci után a legnagyobb ellenzéki párt betiltását

Egy nappal csernyivci kollégáik után pénteken az Ivano-Frankivszk-i Városi Tanács képviselői is beadványt fogadtak el, amelyben az állam felső vezetésétől – az elnöktől, parlamenttől, Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanácstól – az Ellenzéki Platform-A...

Bagi Iván kitálalt: egymásra talált Mádai Vivien és Kovács Áron!

Ripost
-
 Ma 16:00Bulvár

A titokra a Karinthy-gyűrűs humorista műsorából derült fény, Bagi a megismerkedésük körülményeiről is beszámolt.

Iványi Gábor: Utoljára a fasizmus idején voltak ilyen törvények

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség jövő héttől megmozdulásokat szervez, hogy visszanyerjék törvényes státuszukat.

A kis birodalom harca a naggyal: Iványi Gábor vs. Orbán Viktor

Az Orbán-rendszerrel szembeni ellenállás emblematikus alakja a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, Iványi Gábor. Ő erős állami ellenszélben működteti iskolai és szociális hálózatát. Megítélése azonban azok között sem egyértelmű, akik az egyházát ért jogsértést elítélik.

Iványi Gábor a fasizmushoz hasonlította Orbán rendszerét

A Magyar Evangéliumi Testvérközösség vezetője szerint Magyarország bűnös útra lépett, de vannak, akik kiálljanak ez ellen.

Iványi Gábor szerint utoljára a fasizmus idején voltak ilyen törvények

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség jövő héttől megmozdulásokat szervez, hogy visszanyerjék törvényes státuszukat.

Iványi Gábor szerint utoljára a fasizmus idején próbálták meg a mostanihoz hasonló törvényekkel egy kézben koncentrál…

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség országos megmozdulásokat szervez, miután a NAV több mint 240 millió forinttal terhelte meg a számlájukat.

Iványi Gábor: Utoljára a fasizmus idején voltak ilyen törvények

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség jövő héttől országos megmozdulásokat szervez, mert elfogadhatatlannak tartja azt, ahogyan a kormány bánt vele az elmúlt évtizedben.

Országos megmozdulást szerveznek Iványi Gáborék az egyházukat ért támadások miatt

A lelkész szerint az elmúlt tíz évben "olyan törvényeket gyártottak, amilyenekkel utoljára a fasizmus idején próbálták a hatalmat koncentrálni".

Székesfehérvár határában a 70 km/h sebességhatárt jelentősen túllépve közlekedett

Székesfehérvár határában a 70 km/h sebességhatárt jelentősen túllépve közlekedettFejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 26., p - 09:37 A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a sebességtúllépők forgalomból történő kiszűrésére, a balesetek megelőzésére.

Egészségtelen a levegő minősége Székesfehérváron

A magas szálló por koncentráció miatt egészségtelen a székesfehérvári levegő - derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ adataiból.

Ivano-Frankivszk megyében tíz Covid-kórház kihasználtsága 100%-os

Ivano-Frankivszk megyében 10, koronavírusos betegek számára fenntartott kórház száz százalékig megtelt, a fennmaradó 16 egészségügyi intézmény kihasználtsága a 92-96%.

Nyílt napot tart a Székesfehérvári Balett Színház

A balettszínház a Ráhangolódás, Beavatás, Beszállókártya és a Tánclabor programelemeket az idei évadban is folytatni szeretné, de egyelőre a járványhelyzet miatti korlátozások nem teszik lehetővé a hagyományos formában történő működést. A társulat ezért az online térben szervezi meg nyílt napját. A 2020. február 15-én indult Mozdulj…

Nőnapi segítségnyújtás a Székesfehérvári Első Lions Clubbal

Feol
-
 Ma 07:05Megyei

Adománygyűjtést szervez a fehérvári anyaotthon számára a Székesfehérvári Első Lions Club.