Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 71 hír

#szívmelengető – Iváncsits Tamás

Ismerd meg a falusi kántort, aki a legtermékenyebb hazai dalszerzők közé tartozik!

Évközi idő 3. vasárnapja a Körképen Borka Iván muzslai plébánossal

A héten Borka Iván muzslai plébánost kértük fel arra, hogy lelki táplálékot, erőforrást biztosítson mindazoknak, akiknek szükségük van rá ezekben az embert próbáló napokban.   Gondolatok évközi idő 3. vasárnapján, Isten Igéje vasárnapján   Ferenc pápa 2019. szeptember 30-án adta közre az „Aperuit illis (Megnyitotta nekik)” kezdetű apostoli…

Februárban több Székesfehérvárt érintő vonat is módosított menetrend szerint közlekedik

fmc
-
 Ma 13:31Megyei

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Ivanka Trump politikai pályára lép?

Nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget azoknak a folyamatosan megjelenő cikkeknek, amelyek azt sürgették, hogy az elnök lánya lépjen politikai pályára. Az utóbbi hetekben azonban felerősödtek ezek a hangok, és a Politico január 15-i elemzése szerint nem lehetetlen, hogy Ivanka …

Felfüggesztette pályafutását a Giro d'Italia győztese

Tom Dumoulin elhagyta a Jumbo Visma edzőtáborát.

Felfüggesztette pályafutását a Giro-győztes kerékpáros

Felfüggesztette pályafutását és elhagyta a Jumbo-Visma országúti kerékpárcsapat edzőtáborát a Giro d'Italia-győztes Tom Dumoulin.

Kerékpársport: A Giro-győztes Dumoulin szünetelteti karrierjét

Felfüggesztette pályafutását, és elhagyta a Jumbo-Visma országúti kerékpárcsapat edzőtáborát a Giro d´Italia-győztes Tom Dumoulin.

Kerékpár: a Giro-győztes Dumoulin szünetelteti karrierjét

Felfüggesztette pályafutását, és elhagyta a Jumbo-Visma országúti kerékpárcsapat edzőtáborát a Giro dItalia-győztes Tom Dumoulin.

Folyamatos a kátyúk javítása Székesfehérváron

A téli fagyok és a hideg idő hatására ebben az időszakban jelentős kátyúk alakulhatnak ki a közutakon.

Már nyílik a hóvirág Székesfehérváron (is)

fmc
-
 Tegnap 15:02Színes

Bár még egy hónap visszavan a télből, a kikelet ígéretével kecsegtetnek minket a már nyíló hóvirágok a Felsővárosban, Székesfehérváron.

Ketten részesültek Kóta-díjban Székesfehérvárról

Feol
-
 Tegnap 13:13KultúraDebrecen

A Kóta – Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége a kórus- és népzenei élet kiemelkedő képviselőinek nyújtja át a kitüntetést, melyet a szövetség Művészeti Bizottsága javaslatai alapján ítélnek oda.

Illegális szemét és állatkínzás Iváncsán

Feol
-
 Tegnap 07:05Megyei

Mint megtudtuk, óriási illegális hulladéklerakót fedeztek fel a település határán – az önkormányzat a közösségi oldalán adott ki közleményt az ügyben.

Ma Is Fél Székesfehérvár Sír Legbelül: Levél Ifj. Ocskay Gábornak

Újságmúzeum
-
 21.01.22 22:22Kultúra

Tudom, hogy olykor lenézel ránk és azt látod, hogy nem felejtünk téged. A te nevedet viseli a székesfehérvári jégcsarnok, díszpolgár lettél, szobrod is van, a 19-es számú hokimezt pedig soha, senki nem veheti fel többé a városban, míg világ a világ. De bárcsak ne hívnák ifj. Ocskay Gábor jégcsarnoknak a csapat otthonát! Bárcsak ne jött

Prostituált futtattásával vádolják a férfit, akinek tárgyalásán verekedés tört ki Székesfehérváron

Újra bíróság előtt áll az az enyingi férfi, akit korábban a veszprémi kézilabdázó, Marian Cozma meggyilkolásával kapcsolatban ítéltek el. A férfit most emberkereskedelemmel és más bűncselekmények elkövetésével vádolja az ügyészség. Az előkészítő ülésen semmit nem ismert be a vádlott.

Születésnapi exkluzív interjú Fischer Ivánnal a Partizánon

Ez a lényeg
-
 21.01.22 15:06Belföld

A művészt szinte senkinek sem kell bemutatni, munkássága magáért beszél. Születésnapja alkalmából Berlinből jelentkezett be Gulyás Marciékhoz.