Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elmondhatják a magyarok a véleményüket: hamarosan indul a nemzeti konzultáció

A kérdőíveket véglegesítették, hamarosan elindul a kipostázásuk is.

Németországban az állami autóvásárlási kedvezményekről vitáznak

Közpénzből finanszírozott autóvásárlási kedvezmények bevezetését tervezi a német kormány a koronavírus-világjárványt megszenvedő autóipar támogatására, a Der Spiegel című hírmagazin szerint az év végéig 5 milliárd eurót (1750 milliárd forint) fordíthatnak erre a célra.

Témakörönként adagolja majd a kormány a nemzeti konzultáció kérdéseit

A koronavírus elleni védekezés, a gazdaság újaindítása és Soros lesz a téma.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

A mostani kérdőív kitöltésével az állampolgárok olyan, Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben nyilváníthatnak véleményt, mint a koronavírus elleni védekezés, a gazdaság újraindításával kapcsolatos intézkedések, vagy Soros György legújabb, európai örökkötvényekről szóló terve.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket.

Hogyan légy őszinte? – Gyakorlati útmutató (nem csak) 40 pluszosoknak

40plusz
-
  Ma 15:43 Életmód

Azt gondolnánk, hogy aki már elért egy bizonyos kort, az nem hazudik: tökéletesen tudja, hogy nincs semmi értelme, hogy a „hazug kutyát hamarabb…”, meg ilyesmi. De mondjuk ki, úgy hazudunk, mint a vízfolyás. Lépten nyomon, és elsősorban magunknak. Ha olvastad a „megmondós cikkemet”, akkor tudod, milyen nehéz is őszintének lenni.…

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció, ez a kormány célja

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul - közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul

Véglegesítette a kormány a nemzeti konzultációs kérdőívet

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, a következő napokban pedig témakörönként bemutatja a kérdéseket.

Nem mond le a gyógyszeripar a frissen csapolt rákvérről

Index
-
  Ma 15:35 Tudomány

A tőfarkú rákok vére a gyógyszeripar fontos alapanyaga. Bár már van szintetikus alternatíva, a piaci szereplők még nem akarnak váltani.

Véglegesítették a nemzeti konzultációs kérdőívet, hamarosan postázzák őket

Koronavírus, gazdaság és természetesen Soros Gyrögy lesz a téma.

Elmondhatják a magyarok a véleményüket: hamarosan indul a nemzeti konzultáció

A kérdőíveket véglegesítették, hamarosan elindul a kipostázásuk is.

Nem fogod érteni, hogy élhettél eddig konyhakert nélkül

Index
-
  Ma 15:31 Tudomány

Váratlanul édes paradicsom, zsenge borsó: egy erkélyen is mindent lehet termeszteni, és nagyon rá lehet kattanni. Videósorozatban a balkonkertészkedés alapjai, mindenkinek.

Hamarosan indul az új nemzeti konzultáció

A kormány véglegesítette a nemzeti konzultációs kérdőívet, és a következő napokban témakörönként mutatja be a kérdéseket. A kérdőívek gyártása és postázása június elején indul – közölte a Kormányzati Tájékoztatási Központ hétfőn az MTI-vel.