Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 221 hír

Diákoknak indított törzsutas-programot a Qatar Airways

UniLife
-
 Ma 00:00Karrier

A törzsutas-programban a teljes és részidős oktatásban tanuló 18-30 év közöttiek vehetnek részt.

Új, tudományos podcastot indít a Műegyetem

Inno Sapiens néven új tudományos podcastot indít a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel. A sorozat epizódjaiban az egyetem szakértői és ipari partnerei a tudomány, az oktatás és a gazdasági élet együttműködéséből létrejött hazai innovációkról beszélnek. A podcast első adásában a hibrid…

Inno Sapiens: Új, tudományos podcastot indít a Műegyetem

Inno Sapiens néven új tudományos podcastot indít a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem – közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel. A sorozat epizódjaiban az egyetem szakértői és ipari partnerei a tudomány, az oktatás és a gazdasági élet együttműködéséből létrejött hazai innovációkról beszélnek. A podcast első adásában a hibrid…

Gondatlanság miatt eljárást indítanak Maradona orvosa ellen

M4 Sport
-
 Tegnap 22:01Sport

Három napig magára hagyták a szobájában.

Németh Kristóf ezt a döntést hozta szerettei védelmében

Németh Kristóf a szerettei védelmében úgy döntött, hogy az idei karácsonyuk nem olyan lesz, mint az eddigiek: csak szűk körben ünnepelnek. 

Kijev megfélemlítő akciót indított a kárpátaljai magyarság ellen

Hétfőn ukrán radikális aktivista fenyegette a kárpátaljai magyarokat, majd állig felfegyverzett biztonságiak jelentek meg a magyar közösség kulcsfontosságú intézményeinél, illetve Brenzovics László KMKSZ-vezető házánál. Mi lehet a magyarellenes erődemonstráció célja, és hogy látják a helyzetet a kárpátaljaiak? Összefoglalónk.

Tovább élesedik a vakcinaverseny, újabb cég indítja meg az engedélyeztetést

Továbbra is ígéretesnek és biztonságosnak tűnik a Moderna vakcinája, megindítja az engedélyeztetési folyamatot az Egyesült Államokban és Európában is

A hazai bankszektorban egyedülálló biztosítási terméket indított a Budapest Bank

A Budapest Bank új, a hazai bankszektorban egyedülálló biztosítási terméket vezetett be Budapest Extra néven, amely egyben kínál bankolásra, személyes vagyontárgyakra, valamint digitális tevékenységekre vonatokozó biztosítási védelmet.

Rég avatott ennyi üzemet Szijjártó Péter

Számos vállalat új egységének átadásán ott volt hétfőn a külgazdasági és külügyminiszter. Volt informatikai központban, autóipari vállalatnál, fémmegmunkáló üzemben és padlóburkolatokat gyártó cégnél is.

Most elmondhatja véleményét a környezettudatos jövőről!

Egri Ügyek
-
 Tegnap 18:24Megyei

Társadalmi párbeszédre hívják a hazai szakmai szervezeteket és állampolgárokat.

Petíciót indítottak a pékség újranyitásáért

AtádHír
-
 Tegnap 18:21Megyei

Civil kezdeményezésként gyűjtenek aláírásokat a nagyatádiak az albán pékség büntetésének enyhítésére. Céljuk az, hogy karácsonyra újra kinyisson az üzlet. Nagy méretű összefogás indult.

Tudományos podcastot indít a Műegyetem

Inno Sapiens néven új tudományos podcastot indít a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem.

837 millió forintból bővíti tatabányai üzemét a győri Graboplast

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter adta át azt az állami pályázaton elnyert 317 millió forintos támogatásról szóló okiratot, melyet a Graboplast új, SPC Vinil padló előállítására alkalmas gyártósor beruházásra fordít.

Ésszel költ a környezetvédelemre a Stripe

FinTechRadar
-
 Tegnap 17:33Gazdaság

Mire költi a pénzt az egyik legmenőbbnek számító fizetési cége? Amennyiben a Stripe-ról van szó: széndioxid kreditekre.

Bővíti tatabányai üzemét a Graboplast

Szijjártó Péter a fejlesztés jelentőségét és az állami támogatást a vállalat piaci eredményeivel magyarázta. „A Graboplast több mint száz országban értékesít, márpedig a kivitel a magyar gazdaság számára különösen fontos szempont” – fogalmazott a miniszter. A tatabányai üzem bővítése az exportnövelés mellett a 139 helyi munkavállaló jövőjét is…