Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Elvesztette az állását a koronavírus miatt? Ne essen kétségbe, inkább váltson!

Sokan vesztették el munkájukat a vírushelyzet miatt, akik várják, hogy visszamehessenek dolgozni. Sokat segíthet, ha elkezdenek másban gondolkodni!

Közleményt adott ki a Haas Grosjean állapotáról

Hivatalos közleményben adott helyzetjelentést a Haas csapata a Bahreini Nagydíjon balesetet szenvedő Romain Grosjean állapotáról. A versenyző kórházban tölti az éjszakát.

Íme a legkevesebb törődést igénylő frizurák - mindenkinek jól állnak

Femcafe
-
 Ma 20:36Divat

Ezekkel a formákkal nem kell reggelente sokat bajlódni.

Alternatív elméletekkel áll elő a kínai média a koronavírus-járvány kitörése kapcsán

Liner
-
 Ma 20:18Külföld

Egyre elfogadottabb elméletnek tűnik a kínai állami médiában, hogy a koronavírus-járvány azért tört ki Vuhanban, mert egy fagyasztott élelmiszerszállítmányon keresztül hozták be a közép-kínai városba

Kőzetmintáért indult a legújabb kínai holdszonda és vasárnap már pályára is állt a Hold körül

44 évvel a Holdról legutoljára kőzetmintát a Földre juttató automatikus holdszonda, a Luna-24 után most egy kínai űreszköz indult a Hold felé, hogy akár 2 kg holdi anyagmintával térjen vissza bolygónkra. Vasárnap már holdkörüli pályára is állt. November 23-án 20:30 világidőkor a kínai Hajnan szigetén található Vencsang (Wenchang Spacecraft…

Sikeresen pályára állítottak a japánok egy megfigyelő műholdat, ami 10 évig fog üzemelni

Egy japán lézeres jelfogó a vasárnap folyamán egy műhold társaságában indult az űrbe azzal a küldetéssel, hogy nagy sebességgel továbbítson adatokat katonai és polgári Föld-megfigyelő űrhajókról. A hasznos terhet szállító kommunikációs műhold japán déli Tanegashima Űrközpontjából vett rajtot, mégpedig egy H-IIA rakéta fedél

Heti holdnaptár (november 30. - december 6.): meglehetősen mozgalmas hét áll előttünk

Life
-
 Ma 20:03Életmód

Egy meglehetősen mozgalmas hét áll előttünk. November 29-én direkt irányt vett a Neptun, ami hosszú hónapokra lendületet hoz a mindennapjainkba. Hétfőn Ikrek Teliholddal frissülünk fel, majd kedden a Merkúr áthúzódik a Nyilasba. Emellett a Hold láthatósága csökken egész héten, így némi energia veszteség elkerülhetetlen, de talán ez nem baj,…

Kétszettes mínuszból állt fel a Máv Előre

Feol
-
 Ma 19:36Sport

A Máv Előre-Bericap női röplabda csapata az Nb I Liga alapszakaszának 10. fordulójában 0-2-ről fordított és zsinórban három szettet nyerve legyőzte a tabellán őket üldöző Budaörsi Dse együttesét.

Fegyőr készen áll

Közös ellenzéki listán tervezi az indulást a Momentum 2022-ben.

A bordeaux-iaknak állítottak karácsonyfát Csepelen

A magyar és a francia zászló színeit megjelenítő díszekkel állítottak karácsonyfát a bordeaux-iaknak Csepelen, a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia udvarán vasárnap.

Feszített tempójú, nehéz menetelés előtt áll az Alba

Az Alba Fehérvár kosárlabda csapata ma 17 órakor a bajnokság fordulójában a Zalakerámia Zte Kk együttesének vendége lesz, kissé foghíjas állománnyal.

Téli szállásukra indultak a legelő állatok a Hortobágyon

Szombaton és vasárnap a szürkemarhák, hétfőn pedig a racka juhok indulnak el a pusztából téli otthonukba.