Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Összeesett egy fiatal férfi Szolnokon, az utcán kezdték újraéleszteni

A fiatalnak szerencséje volt, hogy két rendőr éppen arra járt.

Nyolcezer férfit kezdtek lemészárolni ezen a napon

Pontosan 25 évvel ezelőtt vette kezdetét Európa második világháború utáni legsúlyosabb tömegmészárlása. Galéria arról, hogyan bontakozott ki az ENSZ szeme láttára napokig tartó népirtás Srebrenicában.

Valóban hasznát vehetjük az almaecetnek a diétában?

Videoklinika
-
  Ma 06:04 Egészség

Az étkezések után elfogyasztott, vízzel kevert almaecet fokozhatja az anyagcserét.

Drasztikus járványügyi intézkedést hozott Szlovákia

A szlovák rendőrség egy napra, péntek délután három órától szombat délután három óráig visszaállította az ellenőrzést a szárazföldi határokon. Azért, hogy kiszűrje a koronavírussal fertőzötteket, és ellenőrizze azokat a beutazókat, akik a járvány terjedése szempontjából kockázatos európai uniós országokból érkeznek – írja az ATV.…

Óriási fordulat a madárinfluenza elleni harc ügyében: drasztikus változások jönnek

Sikerült megállítani a madárinfluenza terjedését Magyarországon, így július 10-től a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elrendelte a megfigyelési körzetek feloldását. Az intézkedéssel párhuzamosan - szigorú hatósági kontroll mellett - megkezdődhet az érintett telepek újratelepítése is.

Tanári fizetéssel és cafetériával kezdték toborozni az iskolaőröket Baranyában, de tévedésből túl korán

Tanári fizetést, plusz cafetériát ígér egy rendőrségi hirdetés a leendő iskolaőröknek – adta hírül a Magyar Hang. A lap szerint ugyan még hatályba sem lépett az iskolaőrség felállításáról szóló törvénymódosítás,

Pluszban kezdték a kereskedést New Yorkban

VG
-
  20.07.09 16:22 PénzügyUSANew York

A pozitív hangulat oka, hogy a vártnál nagyobb mértékben csökkent a munkanélküliségi segélyt először kérők száma az Egyesült Államokban a múlt héten.

Drasztikus lépésre szánta el magát a Metacritic, hogy a review bombingot megakadályozza!

theGeek
-
  20.07.09 14:49 Gaming

Megelégelte az oldalt irányító cég, hogy tényleges értékelés nélkül adják a legrosszabb értékelést a valamiért feldühödött felhasználók a videojátékokra, csak hogy minél jobban lehúzzák az átlagot. Az új rendszer szerint ezentúl legalább egy napot kell majd várni, miután egy játék frissen megjelent. Erre azért van szükség, mert az elmúlt években ez

Örömmel kezdték újra az edzéseket!

Dunaújváros
-
  20.07.09 08:23 Megyei

Átvészelték a koronavírus-járvány okozta korlátozásokat, s már újra a vízen készülhetnek a Dragon Steel SE sárkányhajósai.

Kegyetlen természetpusztításba kezdtek a budapesti Duna-parton

A nagy budapesti atlétikai létesítmény miatt újabb gátat építenek a Csepel-szigetnél és átalakítják a Ráckeve-Soroksári Dunaágat is. Az egyik helyen egy érthetetlenül kis védmű miatt, a másik oldalon egy kajakkenupálya miatt kezdődhet a természetkárosítással járó beruházás. Sok nyugdíjast kiköltöztettek a környékbeli lakásukból.

Útkeresés: gyűjtést kezdtek – mindenki tanszerekkel segíthet!

Idén is meghirdették az Útkeresés Segítő Szolgálat Család- és Gyermekjóléti Központ tanszergyűjtő akcióját – egészen szeptemberig várják az adományokat. A gyűjtés eredményét a tanévkezdésre időzítve osztják szét a hátrányos helyzetű családok között.

Pluszban kezdték a kereskedést az amerikai tőzsdék

ProfitLine
-
  20.07.08 16:30 Gazdaság

Indexemelkedéssel indult a kereskedés szerdán az amerikai értékpapírpiacokon.

Drasztikus lépésre szánta el magát Aurelio

NLC
-
  20.07.08 04:16 Bulvár

Betelt a pohár Aureliónál, aki nemrég még gyereket akart a barátnőjétől.