Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csehország majdnem teljesen újranyitott

Két és fél hónapos szünet után hétfőn Csehországban újra megnyíltak az általános iskolák alsó tagozatai, a vendéglők, a szállodák, a strandok és a múzeumok, illetve újra látogathatók a kórházak és az idősotthonok.

Bruce Willis újra a Föld megmentésére készül

Womagic
-
  Ma 11:01 Életmód

Az elmúlt időszakban több híresség felemelte a szavát a környezetvédelem és fenntarthatóság mellett, sőt ennek érdekében komoly lépéseket is tettek. Igaz ez mind a tengerentúli, mind a hazai sztárokra, akik közül sokan mindennapi szokásaikon is változtattak: kerülik a műanyag-csomagolást, figyelnek víz- és energiahasználati…

Újra próbál a Kelet Brass Band

Szon
-
  Ma 10:58 Életmód

Már az új műsorára készül a rézfúvós banda.

Majdnem 12 ezren vannak még karanténban

Index
-
  Ma 10:58 Belföld

Élőben az operatív törzs. A legfontosabb kérdésünk: legalább a vizsgaidőszak idejére tervezi a kormány újranyitni a kollégiumokat?

Újratelepítik az őshonos magyar szőlőfajtákat Kárpátalján

A kárpátaljai borászoknál sem áll meg az élet, a földeken veszélyhelyzet idején is van munka bőven. A muzsalyi Kovács András és családja a Pécsi Szőlészeti és Borászati Kutató Intézet génbankjából kapott olyan szőlőket,...

Ezzel a filmmel nyithatnak újra a mozik – előzetes

Promotions
-
  Ma 10:50 Film

Russell Crowe Unhinged című pszichológia thrillere és Rod Lurie The Outpost című afganisztáni háborús filmje az első filmek között lesz.

Görögország újraindítja a közlekedést a görög szigetekre

Körkép
-
  Ma 10:47 Külföld

Nyitókép: Sven Hansche/Shutterstock   Görögország több mint két hónap után az idegenforgalom fellendítése érdekében újraindította az Égei- és a Jón-tengerben fekvő szigetekre történő rendszeres közlekedést. A szigetekre a turisták komppal vagy repülővel juthatnak el. Mindemellett az egész országban megnyitnak az éttermek, kávézók és a…

Ez nem vígjáték, ez Eger: tanulóautó parkolt a járdára, de három ok is van rá, miért sértett Kresz-t

Egri Ügyek
-
  Ma 10:43 Megyei

Szeretett városunkban lassan újraértelmezhetjük a parkolás fogalmát.

Újra elindultak a desedai pecaszombatok

KaposPont
-
  Ma 10:42 Életmód

Kéthetente ismét megszervezi népszerű ingyenes programját a Kaposvári Sporthorgász Egyesület. Amíg a fiatalok a parton vannak, a szülők mondjuk bevásárolhatnak.

Pingvinek voltak az első látogatói Kansas City egyik múzeumának az újranyitás előtt

woohoo
-
  Ma 10:38 Életmód

Az olaszországi Sirmione belvárosában kacsahad vonult az utcán, Washington megyében, Anacortes városában az egyik család udvarára tért be szunyókálni egy oroszlánfóka, de úgy tűnik, hogy a chicagoi pingvineknek sem volt idejük egy percig sem unatkozni a karantén ideje alatt. Amíg a világ nagy részén az emberek az otthonaikba húzódtak…

Valamennyi debreceni önkormányzati óvoda és bölcsőde újra megnyitott

Dehir
-
  Ma 10:36 Megyei

Debrecen - A gyermekeknek immár óvodába kell járniuk, azonban a szülők a járványveszély elmúltáig kérhetnek engedélyt a gyermek távolmaradására. 

Újra kinyit a Vatikáni Múzeum

A járvány miatt csaknem két hónapig volt kénytelen zárva tartani.

Újra kinyit a Vatikáni Múzeum

A járvány miatt csaknem két hónapig volt kénytelen zárva tartani.