Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szijjártó: éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára

Szijjártó Péter elmondta: tegnap éjjel és ma reggel abban állapodott meg a cseh és a szlovák kollégájával, hogy éjféltől azon magyar, szlovák és cseh állampolgárok számára teszik lehetővé országaikban való karanténmentes beutazást, akik tartózkodása a másik ország területén nem haladja meg a 48 órát. "Mi megengedjük a szlovákoknak,…

Boomeriáda: Orbán dobott egy SMS-t a Nokia 6700-asáról Salvininek

Miután kiderült, hogy a bukott olasz belügyminiszter egyelőre megtarthatja a mentelmi jogát, a magyar kormányfő támogatásáról biztosította Matteo Salvinit.

Ezért szeretem a Széchenyi István Egyetemet – Szendrő Miklós

A Széchenyi István Egyetemet választani lehetőséget, kihívást és büszkeséget jelent – ezt szeretnénk bemutatni cikksorozatunkkal, amelyben egyetemi polgárok mondják el, miért szeretnek az intézményben tanulni és/vagy dolgozni.

Kolera dúlt egykor Orosházán

Beol
-
  Ma 15:33 Belföld

Pusztító háborúk áldozatainak a tiszteletére számos helyen emlékműveket állítottak, ám az emberiséget, mozgalmas évszázadai során, sok járvány is tizedelte.

Megnyitjuk határainkat egymás állampolgárai előtt

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára.

Szijjártó: éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára

Éjféltől Magyarország, Szlovákia és Csehország megnyitják határaikat egymás állampolgárai számára - erősítette meg újságírói kérdésre válaszolva Szijjártó Péter, Magyarország külgazdasági és külügyminisztere Kolozsváron, a Kelemen Hunor Rmdsz-elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján kedden.

Megújul egy hősi halott sírja

Teol
-
  Ma 15:30 Megyei

Az 1944-ben Nagyszokoly közelében lezuhant, hősi halált halt Kovács Sándor repülőhadnagy nagyszokolyi temetőben található sírjának felújítási munkálatai kezdődnek a tervek szerint csütörtöktől.

Áramelosztó oszlopnak ütközött egy idős férfi Móron

Feol
-
  Ma 15:30 Baleset-bűnügy

A járőrök Móron, a Kórház utcában anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek 2020. május 25-én délután.

Fának csapódott egy autó a 25-ösön, egy ember megsérült

Heol
-
  Ma 15:30 Baleset-bűnügy

A baleset a 25-ös főút egercsehi szakaszán történt. A helyszínen félpályás útlezárás van érvényben.

Elérhető áron prezentált 5G-s VR headsetet a HTC egykori vezérigazgatója

Androgeek
-
  Ma 15:30 Mobiltech

A HTC egykori vezérigazgatója, aki mostanra már az XRSpace nevű vállalat atyjaként tevékenykedik, Peter Chou frissen jelentette be a legújabb gyártmányát, amely Mova néven fog futni, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor az idei esztendő harmadik negyedévében fog debütálni. Várhatóan 600 dolláros árcédulával fog a bol...

Mérgeskígyóval ölette meg feleségét egy férfi Indiában

A férfi kobrát tett az asszony ágyába, miközben a nő az első kígyótámadásból gyógyult szülei házában.