Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egymillió magyar próbált szerencsét külföldön – Megállt már a kivándorlás?

2006 óta közel 800 ezer magyar hagyta el az országot, ez a folyamat továbbra sem tetőzött, még 2017-ben is minimális növekedés volt tapasztalható – derül ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) szerdán megjelent anyagából. Az utóbbi két évben minden más statisztika azt mutatta, hogy megállt és stagnálni kezdett az…

Pénteki foci: Szalai egykori csapatával találkozik

NB1
-
  Ma 05:51 Foci

Folytatódnak a küzdelmek az európai topbajnokságokban.

Egyelőre csak csordogál a pénzcsap a felújításra

Magyar Nemzet
-
  Ma 05:50 Külföld

Hiába ajánlottak fel az utóbbi hónapokban sok száz millió eurót a Notre-Dame helyreállítására, a pénzek folyósítása késik. Ez a gyakorlatban mégsem jelent problémát.

Nem tudja kifizetni dolgozóit Iványi Gábor egyháza

Egy dolgozójának sem utalt többet 130 ezer forintnál a legutóbbi fizetéskor a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség, sokuk járulékainak befizetésével pedig évek óta gond van – jelezte az Rtl Klub Híradójának a szervezet egyik munkavállalója. A riportot a Hvg szúrta ki, ebben elhangzik, az érintett fizetése nagyjából felét kapta most meg, és...

Milliók halnának meg egy nukleáris háborúban

24
-
  Ma 05:40 Infotech

A Princeton Egyetem kutatói statisztikát készítettek – nem járnánk jól, ha a nukleáris töltetekkel rendelkező országok egymásnak esnének.

Egy baba elvesztése mindennél jobban fáj

Babaszoba
-
  Ma 05:39 Életmód

A szavaknak és a képeknek is óriási erejük lehet ? a kettőt ötvözte most Melanie Paterak, fotós, aki pozitív szavaival elindított egy sorozatot, amelyet hamar felkapott a közösségi média.

144 millióért egységesítik a világszerte használt különféle megoldásokat

Digitálisan jegyzetelhető, interaktív előadások, otthon is visszanézhető és értékelhető tananyag, interaktív táblák – többek között ezt tartalmazza az a felsőoktatási kutatás-fejlesztési projekt, amely a tervek szerint 2020 október végéig valósul meg. A felsőoktatás új típusú, digitális rendszere jöhet létre annak a kutatás-fejlesztési…

Ha megelőzöl egy Mercit, könnyen lehet, hogy ez lesz a vége

Player
-
  Ma 05:33 Autó-motor

Azaz a sofőrjének elgurul a gyógyszere. Persze tudjuk mi, hogy nem mindegyiknek, de azért... megesik. Azt meg ugye alapból tudjuk, hogy orosz földön az emberek hatványozottan hajlamosak a furcsa viselkedésre, ha közlekedésről van szó – na jó, ez nem csak a közlekedésre érvényes.

Az emberi szennyezés miatt egyre zöldebb a Föld

Index
-
  Ma 04:57 Tudomány

A természet instant isa por és hamuvá válik? Nem, sőt: a gázkibocsátás miatt valójában egyre több a növény. Akkor minden jó? Hát, nem igazán.

A gyereklélek sötét oldala, avagy miért lesz bántalmazó egy gyerek?

Famiily
-
  Ma 04:51 Életmód

Az iskoláskorú gyermekek egészségmagatartásáról négyévente felmérést végző HBSC 2014-es kutatási eredményei szerint a tanulók 12,2 százaléka volt már elkövető, 14,2 százalékuk pedig áldozat, és minden 10. diák került elkövető-áldozat szerepbe. A bántalmazás felismerésével, korai megelőzésével mind a bántalmazók, mind az áldozataik…

17 cuki bizonyíték, hogy egy kisgyerek + háziállata párban járnak

Nosalty
-
  Ma 04:45 Életmód

A gyerekek általában imádják a háziállatokat - kutya, cica, szinte mindegy, csak legyen.  A fotók tanúsága szerint pedig tökéletesen is mutatnak együtt, nézzétek!

Két bivalyerős hadsereg néz farkasszemet egymással a Közép-Keleten

Növekedés
-
  Ma 04:35 Gazdaság

Közvetlen beavatkozáshoz, sőt, akár egy újabb közel-keleti háborúhoz is vezethet a szaúdi Aramco elleni támadás. Két, többszázezres profi hadsereg állhat egymással szemben egy esetleges fegyveres konfliktusban.

Egy igen érdekes felhívás a facebook-on! Szerinted…?

OLKT
-
  Ma 04:34 Vélemény

Figyelem‼ Ezek A Termékek Azok Amikkel Gyilkolnak! Kérek mindent jóérzésű ember ezt ossza meg! Drága testvéreim! Ismerőseim! Amit most mondok mindenki vegyen nagyon komolyan, ugyanis több felsőbb roma vezetőtől kaptam információt arról ,hogy Európa szerte illetve Franciaországból megindult egy olyan postázás a neonácik…

Átrendeznéd a teret, jól jönne néhány új funkció? A megoldás: egy többfunkciós térelválasztó

OtthonNeked
-
  Ma 04:33 Otthon

Ilyenkor ősszel mindannyian nyitottabban fogadjuk a változásokat. Ha megváltozott az életünk, és már másképp lenne ideális számunkra a terek elosztása

Még egy fideszes jelölt, aki gyerekekkel kampányol

Ez a lényeg
-
  Ma 04:33 Belföld

Müller Gyöngyi, a Xviii. kerületi fideszes képviselőjelölt bátran szórja a közpénzeket és arra is magasról tesz, hogy nem lehet gyerekeket felhasználni a kampányokhoz.