Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Bűnök és generációk

Demokrata
-
  19.10.18 10:55 Vélemény

Sokan úgy gondoljuk, létezik objektív rendező elv az emberek és az általuk alkotott közösségek életében, sorsában.

A high tech találkozása az olasz dizájnnal

marie claire
-
  19.10.18 09:00 Életmód

A hagyományos, olasz kézműves technikák és a legmodernebb csúcstechnológia keverednek ezekben a rendkívül dizájnos kütyükben.

Bach és a hiphop találkozása olyan lágy, mint az őszi napfény

Fidelio
-
  19.10.17 16:30 Színpad

Pontosan egy éve született az a táncvideó, amelyben Benjamin Millepied koncepcióját követve Bach I. (G-dúr) csellószvitjének Prelude tételét ülteti át mozgásba a hiphop háttérrel rendelkező kortárs táncos, Aïden Carberry.

Gina Lollobrigida és Fidel Castro találkozását idézi meg a Spirit Színház új darabja

Különleges találkozásnak állít emléket a Spirit Színház legújabb darabja: 1974-ben Gina Lollobrigida Kubába utazik, hogy interjút készítsen az ország diktátorával, Fidel Castróval. Pozsgai Zsoltot, a Gina és Fidel szerzőjét a Fidelio kérdezte. A Fidelio cikkéből:A Gina és Fidelt Ausztriában láthatták először 2016-ban, után évekig Bulgária…

A tulumi pálmaerdő és a Karib-tenger találkozásánál akarunk újjászületni

Player
-
  19.10.17 06:57 Színes

A La Valise Tulum bolygónk egy igazán csodálatos helyén fekszik. Az itteni pálmaerdő ugyanis a Karib-tengerben végződik, nem messze innen pedig a Sian Ka’an Bioszféra-rezervátum, Mexikó legnagyobb tengeri természetvédelmi területe fekszik.

Az élő zene találkozása az elektronikával – Paradox Island fesztivál a dürerben

Koncert.hu
-
  19.10.14 09:42 Zene

Ha szeretnéd körbetáncolni a párhuzamos univerzumokat, távoli galaxisokat, akkor a Dürer a rendelkezésedre áll november 8-án – mindhárom termével.