Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 351 hír

Minden választókerületben közös jelöltet indít az ellenzék a Fidesz ellen 2022-ben

Index
-
  Ma 19:40 VálasztásFidesz

Már azt is tudják, kit indítanak a motorbalesetben meghalt Koncz Ferenc lánya ellen az októberi időközi választáson.

Mind a 106 választókerületben közös jelöltet állít az ellenzék 2022-ben

Közös listáról nincs szó a közös közleményben. Mind a 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állítanak a hatalom jelöltjével szemben – ezt 6 ellenzéki párt elnökei közölték, miután először találkoztak, hogy megkezdjék a felkészülést a 2022-es országgyűlési választásra. A közös jelöltek mellett megállapodtak abban is, közös programot alkotnak,…

Cara Delevingne és Kaia Gerber közös tetoválással pecsételték meg a barátságukat

Cara Delevingne és Kaia Gerber már jó ideje barátnők. Barátságuk viszont azután mélyült el jobban, hogy mindketten szakítottak a párjukkal.

Eldöntötték: közösen indul az ellenzék 2022-ben a Fidesz ellen, egy jelölt lesz mindenhol

A DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei arról is megállapodtak, hogy az október 11-i időközi választáson egy jobbikos jelölt mögé állnak be.

Itt van az ellenzéki szavazók által várva várt közlemény: mindenhol közös ellenzéki jelölt lesz 2022-ben

Az ellenzéki pártok, meghallva a választóik akaratát, a mai napon megkezdték a hivatalos egyeztetéseket pártelnöki szinten a 2022-es országgyűlési választásra való felkészülésre, áll az ellenzéki

Mind a 106 választókerületben közös jelöltet állít az ellenzék

Közös programot alkotnak, és az előválasztás intézményét is legitim eszköznek tekintik.

Batman és Pókember közös filmben, avagy itt a Mindig az ördöggel előzetese

Batman és Pókember egy közös filmben lesz hamarosan látható, legalábbis azok megtestesítői, lévén Robert Pattinson és Tom Holland együtt fognak főszerepelni a Mindig az ördöggel című Netflix alkotásban. A további gárda is igencsak impozáns, tekintve hogy benne lesz például Sebastian Stan is, aki a Marvel-mozikban Bucky Barn...

Eldőlt: mindenhol közös ellenzéki jelölt lesz 2022-ben

HVG
-
  Ma 19:11 Választás

Hat ellenzéki párt elnöke megállapodott arról, a 2022-es országgyűlési választáson minden körzetben egy jelöltet állítanak a fideszessel szemben. Megállapodtak arról is, az október 11-i időközi választáson egy jobbikos jelölt mögé állnak be.

Az ellenzéki pártok bejelentették: 2022-ben minden választókerületben közös jelöltet indítanak a Fidesszel szemben

Az ellenzéki pártok bejelentették, hogy „meghallva a választóik akaratát, a mai napon megkezdték a hivatalos egyeztetéseket pártelnöki szinten a 2022-es országgyűlési választásra való felkészülésre”. Azt írják, a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei már az első találkozón kinyilvánították a szándékukat, hogy…

Időközi választás: Megvan az ellenzék közös jelöltje

Ugytudjuk
-
  Ma 19:04 Megyei

Nem lesz előválasztás: A jobbikos Bíró László indulhat a fideszes képviselő halála miatt kiírt időközi választáson.

Új, ünnepi Star Wars különkiadás készül – most LEGO-ból

GameStar
-
  Ma 19:04 Film

A LEGO Star Wars Holiday Special az új trilógia főszereplőinek karácsonyát, vagy ahogy a messzi-messzi galaxisban hívják, életnapját mutatja be.

A moldvai csángó közösség apostolának állítottak emléket

Csütörtökön felavatták Petrás Incze János moldvai születésű szerzetes emléktábláját a szeged-felsővárosi Szent Miklós minorita templom plébániájának falán.

Megállapodott az ellenzék: közös program lesz és közös jelöltek

Megkezdték a hivatalos egyeztetéseket a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei a 2022-es országgyűlési választásra készülve, mint fogalmaznak: “meghallva a választóik akaratát”. Az első találkozón kinyilvánították a szándékukat, hogy mind a 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állítanak a…

Hivatalos: Közös programmal és közös jelöltekkel váltanák le a kormányt az ellenzéki pártok

Megegyeztek a pártelnökök, hogy mind a 106 egyéni körzetben egy ellenzéki indul a Fidesz jelöltjével szemben, ha kell előválasztást tartanak.

Aktív közösségi életet élnek a cápák

Demokrata
-
  Ma 18:51 Tudomány

Az eddig ismertnél jóval összetettebb közösségi életet élnek a cápák, széles közösségi hálózatokat ápolnak és évekig tartó kapcsolatokat alakítanak ki.