Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 206 hír

Nagyon kockázatos a többgenerációs karácsonyozás – Rusvai Miklós virológus a Mandinernek

Mandiner
-
 Tegnap 21:40Vélemény

„Abszolút ellenjavallt” járványtani szempontból a jelenlegi szigorító intézkedések enyhítése Rusvai Miklós virológus szerint. A szakértő úgy látja: jelenleg 160-200 ezer tünetmentes fertőzött szórhatja a vírust anélkül, hogy tudna róla. Rusvai elárulta, melyik vakcinával oltatná be magát habozás nélkül, és arról is szólt, hogy miért lehet…

Mit tudunk A mandalore-iban említett Tythonról?

Ziro
-
 Tegnap 20:00Kultúra

A bolygó már szerepelt a kánonban és a Legendákban is, így a jelenlegi ismereteink alapján összeszedtük nektek, mit érdemes tudni a Tythonról. Ez a cikk Mit tudunk A mandalore-iban említett Tythonról? a Ziro.hu-n jelent meg először.

Megrengette a szépségipart a járvány? – Vasi manikűröst, fodrászt és kozmetikust kérdeztünk

Vaol
-
 Tegnap 20:00Megyei

Lassan egy évvel ezelőtt kezdődött a koronavírus-járvány, ez pedig életünk minden aspektusát érinti. Nincs ez másként a szépségiparral sem, pedikűröst, fodrászt és kozmetikust kérdeztünk.

Manfred Weber: 25 tagállam is létrehozhatja a helyreállítási alapot

Arról is szólt, hogy a Fidesz EPP-tagságának ügyében döntő fontosságúak "a következő órák és napok".

Brüsszeli szexparti: Mit tud az internet időkapszulája Manzheley körözéséről?

UrbanLegends
-
 Tegnap 19:28Tudomány

Esettanulmány a Wayback Machine megbízhatóbb használatához, avagy nem minden az, aminek látszik.

Ez a különös jelenség leplezi le a választási csalásokat vagy a manipulált COVID-számokat

Portfolio
-
 Tegnap 17:30Gazdaság

Egy különös oknál fogva az életünk során szembejövő számok jóval gyakrabban kezdődnek 1-essel, mint bármi mással. Nézzük csak meg a Portfolio.hu oldalát, vagy bármi más adatforrást és számoljuk meg az 1-essel kezdődő számokat, ha nem hisszük el. A jelenséget Benford-szabálynak keresztelték el, és azóta számos statisztikai, választási…

Válságból új ipari forradalom: a netre költözött a Manufacture IT konferencia

Bitport
-
 Tegnap 14:57Infotech

A válsághelyzetre való tekintettel mi is teljesen új formát adtunk negyedik éve megrendezett ipari-informatikai eseményünknek.

„Roger szellemi szíve Közép-Európában volt” – Scruton özvegye a Mandinernek

Mandiner
-
 Tegnap 14:53Belföld

„Számára semmi nem volt elkülöníthető más dolgoktól; minden tudása és tapasztalata szellemi életének része volt” – mondja Sophie Jeffreys, Scruton özvegye a néhai filozófusról. A Budapesten megnyíló Scruton Közösségi Tér kapcsán kérdeztük az építészettörténészt a scrutoni örökségről.

Apa vagyok, és végigjátszottam egy Mancs őrjárat-játékot

Player
-
 Tegnap 14:40Kultúra

A Paw Patrol: Mighty Pups Save Adventure Bay után csak azt tudom mondani Marshall hangján: „jól vagyok!”

Manfred Weber: 25 tagország is létrehozhatja a helyreállítási alapot

Az Európai Unió valamennyi tagállamának összefogása helyett akár 25 tagország együttműködésével is létre lehet hozni a koronavírus-világjárvány utáni helyreállítást szolgáló 750 milliárd eurós alapot – mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakcióvezetője csütörtökön. A német politikus egy Berlinben szervezett…

Manfred Weber: 25 tagállam is létrehozhatja a helyreállítási alapot

Az Európai Unió valamennyi tagállamának összefogása helyett akár 25 tagország együttműködésével is létre lehet hozni a koronavírus-világjárvány utáni helyreállítást szolgáló 750 milliárd eurós alapot - mondta Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti (EP-) frakcióvezetője csütörtökön.

David Manzheley: Most csak Szájer volt magyar a buliban, de korábban több magyar kormányzati politikussal partiztunk…

A brüsszeli szexparti házigazdája a 444-nek azt mondta, hogy a lengyel hatóságok akciót indítottak a hiteltelenítésére, mert az igazságügyi minisztériumuk egyik jobbos vezetője is eljárt az orgiáira.

6 alapvető körömkiegészítő, ha ezentúl otthon készíted a manikűröd

Bien
-
 Tegnap 10:31Divat

A vírus miatt egyre több dolgot kell elsajátítanunk ahhoz, hogy fenntartsuk a számunkra fontos szépségrituálékat. Persze nem kell megijedni, a manikűrt is simán el tudjuk készíteni otthon is.