Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

Itt a teljes lista: ezek a mezőgazdasági üzletek maradhatnak nyitva hétfőtől

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (Nak), illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (Magosz) javaslatára a Kormány úgy döntött, hogy a kéthetes lezárás alatt is nyitva tarthatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar zavartalan működéséhez szükséges üzletek.

Tévedtünk a populizmussal kapcsolatban: korszak helyett csupán egy trend maradt

A populizmus meghatározó korszak helyett úgy tűnik, történelmi léptékkel mérve inkább csak pillanattá lett. A 2010-es évek második fele elitellenes hullámának pár alaptétele egyszerűen bekerült a politikai mainstreambe.

Kisvárdán megmondták a külföldi focisták feleségeinek, hogy ha szeretnének ilyen jó körülmények között Magyarország…

Például fontos, hogy ne a futballista keljen fel éjjel a gyerekhez. De voltak olyan diszkrét kérések is, amire a focistafeleségek szájukat elhúzva reagáltak.

Ftc: Nem volt kérdés, hogy maradni szeretnék

NSO
-
 Ma 09:13Foci

Olekszandr Zubkov, a Ferencváros labdarúgócsapatának ukrán szélsője kislánya, Szofija nevét egyből jóváhagyta, és az is egyértelmű volt, hogy a zöld-fehéreknél szeretne maradni.

A nehéz körülmények ellenére piacvezető maradt a Daimler Buses

Az előző üzleti év természetesen negatívan sikerült a teljes buszos piac számára, így a Daimler Buses is kevesebb buszt adott el, de így sem zárt rossz évet.

Hivatalos: 2024-ig a Pirelli marad az F1 kizárólagos gumiszállítója

A Pirelli és az F1 legutóbbi szerződése alapvetően a 2020-2023 közötti évekre szólt, melyek közül egyedül 2020 zajlott volna a „hagyományos”, 13 colos gumikon.A koronavírus azonban közbeszólt – az F1 új szabályrendszerét, velük együtt pedig az olaszok 18 colos gumijainak a debütálását is 2022-re halasztották. A Pirellinek így csak két évet…

Nyitva maradhatnak a bringaszervizek

A tavalyihoz hasonlóan újra közös levélben fordultak az ország legjelentősebb kerékpáros szereplői a kormányhoz a járműjavító műhelyek nyitvatartásának biztosítása érdekében.

Korlátozások: a tavaszi munkák elvégzését biztosító üzletek is nyitva maradhatnak

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, illetve a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége javaslatára a kormány úgy döntött, hogy a kéthetes lezárás alatt is nyitva tarthatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar zavartalan működéséhez szükséges üzletek.

A járvány eddigi legrosszabb napja volt a csütörtöki, a magyarok mégsem maradtak otthon

Qubit
-
 Ma 07:50Életmód

Bár csütörtökön rekordot döntött a lélegeztetőgépen lévő betegek száma, a többiek még jóval többet mozogtak, mint a járvány egy évének legtöbb napján.

Idén se maradhat el a nőnapi Apple Watch kihívás

Szifon
-
 Ma 07:26Mobiltech

Hétfőn nőnap, ne felejtsétek férfi társaim! Igaz az ország éppen újra bezár a koronavírus harmadik hullámának köszönhetően, de ez nem kell, hogy megakadályozzon bennünket, hogy felköszöntsük az ellenkező nem tagjait, csak idén inkább kerüljük a személyes kontaktust ezen a különleges napon. Az Apple jó szokásához híven a nőnapot…

Mindig Nyírlugos marad az otthona

Szon
-
 Ma 07:00Belföld

Dzsudzsák Balázs, a Debreceni VSC labdarúgója a megyénkből indulva bejárta a világot, kupákat nyert, klubjai több tízmillió eurót fizettek érte, válogatottsági rekorderré vált, és a nemzeti csapat kapitányaként gólokat szerzett az Európa-bajnokságon.

Feltételekkel, de nyitva maradnak a templomok

A koronavírus miatt meghirdetett veszélyhelyzetben a templomok mint a lelki feltöltődés és imádság helyei különösen fontosak, ezért azok továbbra is nyitva maradnak a hívek előtt – áll a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia pénteken kiadott közleményében. Ám csak feltételekkel látogathatók.

Megoldhatók-e a magyar nyugdíjrendszer legégetőbb gondjai - vagy marad a kapkodó tűzoltás?

Vajon mi okozza jelenleg a legnagyobb gondokat a nyugdíjrendszerben és mit kellene tenni e gondok megoldása érdekében? Melyek azok a problémák, amelyek rövidtávon is megoldhatóak lennének, hiszen csak a politikai szándékon és egyszerű jogalkotási döntésen múlnak, és melyek azok, amelyek közép-, sőt hosszútávon is kemény diónak…