Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 83 hír

Börtönre ítélték a férfit, aki nőnek öltözve lopott Győrben

Kisalföld
-
  Tegnap 19:10 Megyei

A férfi – női parókában – szexuális ajánlatokat téve lopta meg áldozatait.

Elektromos rollert lopott

"Egy VI. kerületi pizzéria hátsó helyiségéből" lopott el egy elektromos rollert a képen látható fickó még október végén - írta a rendőrség oldala. Az akció után a társasházon keresztül távozott. A rendőrök azt kérik, hogy ha bármit tudtok a tolvajról, szóljatok nekik.

Veszprémi férfi lopott okosórát Balatonfüreden

Veol
-
  Tegnap 16:00 Baleset-bűnügy

Lopás miatt indult eljárás egy 43 éves veszprémi férfi ellen.

Elitta a lopott pénzt

Hiába viselt maszkot, a szabadszállási körzeti megbízottak egy nap alatt kiderítették, hogy ki volt az, aki hétfőre virradóra betört az egyik dohányboltba.     Bejelentés érkezett 2019. november 11-én hajnalban a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, mert ismeretlen tettes az éjszaka folyamán betörte egy…

Elitta a lopott pénzt a szabadszállási betörő

Baon
-
  Tegnap 14:41 Baleset-bűnügy

Hiába viselt maszkot, a szabadszállási körzeti megbízottak egy nap alatt kiderítették, hogy ki volt az, aki hétfőre virradóra betört az egyik dohányboltba.

Betört egy szabadszállási dohányboltba, de hiába fogták el egy napon belül, addigra már elitta a lopott pénzt

Hétfőre virradóra betörtek az egyik szabadszállási dohányboltba, ahonnan az elkövető dohányárut és készpénzt vitt el, de közben elhagyta a szerszámos táskájából a reszelőjét, amit a nyomozók le is foglaltak.

Elitta a lopott pénzt

Hiros
-
  Tegnap 13:35 Baleset-bűnügy

Hiába viselt maszkot, a szabadszállási körzeti megbízottak egy nap alatt kiderítették, hogy ki volt az, aki hétfőre virradóra betört az egyik dohányboltba.

A felfüggesztett fogház sem tartotta vissza a szombathelyi biciklirémet, fél év alatt újabb hét bringát lopott el

A Szombathelyi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat az ellen a korábban kerékpárlopás miatt többszörösen büntetett férfi ellen, aki ismét kerékpárokat lopott Szombathelyen, 2018 őszétől 2019 februárjáig. A vádirat szerint a Szombathelyi Járásbíróság legutóbb már felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a rovott múltú vádlottat…

Elitta a lopott pénzt

Police
-
  Tegnap 12:49 Baleset-bűnügy

Elitta a lopott pénzt Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 13., sze - 12:49 Hiába viselt maszkot, a szabadszállási körzeti megbízottak egy nap alatt kiderítették, hogy ki volt az, aki hétfőre virradóra betört az egyik dohányboltba.

Kinek jut eszébe ilyen? Az érdi templom perselyéből lopott pénzt egy 27 éves férfi

Blikk
-
  Tegnap 11:53 Belföld

Talán a világ összes pénze sem lett volna elég annak a 27 éves tolvajnak, aki arra vetemedett, hogy lopjon az egyik érdi templom perselyéből.

Lopott ötlettel újít az Instagram

24
-
  Tegnap 10:04 Mobiltech

Most a TikTok egyedi formátumát irigyelték meg.

Templomi perselyből lopott

Police
-
  Tegnap 09:13 Baleset-bűnügy

Templomi perselyből lopott Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 11. 13., sze - 09:13 Az érdi rendőrök gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették a helyi férfit.

Egészségügyi adatokat lopott a Google

A Google médiaóriás titokban amerikaiak millióinak egészségügyi adataihoz jutott hozzá az Egyesült Államok 21 tagállamában - jelentette a The Wall Street Journal című amerikai lap.