Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 54 hír

Emelkedéssel nyitottak az európai tőzsdék

Pluszban kezdték a keddi kereskedést a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók hétfői záróértékükhöz képest.

Zsebi, ahol minden a szeretetről szól – adventi pop-up üzletet nyitottak a dérynések a Bartókon

A Bartókon nyitott Zsebi olyan, mintha egy gazdagon illusztrált karácsonyi mesekönyv alapján rendezték volna be a kirakatot.

“Zöld” díjjal lett gazdagabb a Budapest Airport

A Budapest Airport a fenntarthatóbb közlekedés terén végrehajtott fejlesztéseiért kapta meg a díjat az Európai Repülőterek Nemzetközi Tanácsától.

A magyar felhasználók bíznak bankjuk tanácsaiban és nyitottak az újdonságokra

Delina
-
 Tegnap 23:53Életmód

A Mastercard 2020-as, Az európai bankolási szokások fejlődése című tanulmánya rámutat, hogy a karantén időszakkal járó, mindennapi életünkben tapasztalt gyors digitalizációs folyamatok hatására jelentősen megnőtt a digitális banki megoldásokkal kapcsolatos érdeklődés Európa szerte.

Készülnek az ünnepekre: külön postaládát nyitottak a Mikulásnak Sümegen

Blikk
-
 Tegnap 21:30Belföld

Külön postaládája van már a Mikulásnak Sümegen. Györgyfalvay Dániel (27) és felesége, Beáta (26) állította fel a házuk előtt, hogy biztosan eljusson a gyerekek valamennyi kívánsága a nagyszakállúhoz. Színe, formája összetéveszthetetlenül mesebeli, Dániel készítette neje ötlete alapján.

Tőzsde – Vegyesen nyitottak a New York-i indexek

Enyhe elmozdulásokkal, de vegyesen nyitottak hétfőn az irányadó New York-i tőzsdemutatók. A 30 vezető iparvállalat DJIA-indexe 0,19 százalékos, az S&P 500-as mutató pedig 0,11 százalékos mínuszban, míg a technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója 0,15 százalékos pluszban indította a kereskedést. A befektetők kivárásra…

Ezt gondolják a gazdagságról a Luxusfeleségek

Filmsor
-
 Tegnap 14:12Film

Megpróbálták szavakba önteni, hogy mit jelent a jólét.

Mától új mintavételi pontot nyitottak a főrévi (Ružinov) kultúrházban

Körkép
-
 Tegnap 13:22Határtalan

Nyitókép: Martin Chren – starosta Ružinova/Facebook   Pozsony Főrév (Ružinov) városrészében mától új mintavételi pontot nyitottak. Az ingyenes antigéntesztelést a főrévi kultúrházban végzik. A tesztelésen bárki részt vehet, de aki nem szeretne a hidegben kint várakozni, az telefonon keresztül is kérhet időpontot.   A mintavételi pont hétfőtől…

5 növény, ami 2021-ben gazdagságot hozhat számodra

Nemcsak mutatósak, de akár pénzt is hozhatnak a házba.

5 növény, ami 2021-ben gazdagságot hozhat számodra

Nemcsak mutatósak, de akár pénzt is hozhatnak a házba.

Nem lehetetlenítette el a gazdag programkínálatot a járványhelyzet Sümegen

A Kisfaludy emlékház idén is részt vett a Múzeumok Őszi Fesztiválja programsorozatban, három eseményt terveztek az intézmény vezetői.

Újabb hírportállal gazdagodott a magyar kriptoközösség

Kriptoworld
-
 20.11.29 19:19Gazdaság

CoinCrumb néven nemrég új kriptohírportál jött létre, amely magyar nyelven is ontja a cikkeit. Céljuk nem a terjedelmes beszámolás – rövid összefoglalókon keresztül ismertetik az ágazat aktuális történéseit. Biztos van

Új bölcsődével gazdagodik Hegyeshalom, 2022 végéig el kell készülnie

Kisalföld
-
 20.11.29 10:35Megyei

Új bölcsődével gazdagodik Hegyeshalom, miután az önkormányzat 190 millió forintos támogatást nyert a Pénzügyminisztérium pályázatán: a kétcsoportos épületnek 2022 végéig kell elkészülnie. Az igény nagy rá.

Napi horoszkóp november 29.: az Oroszlánok érdekes tapasztalatokkal gazdagodhatnak, a Mérlegekre nagy meglepetés…

Joy
-
 20.11.29 06:00Ezotéria-horoszkóp

A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!