Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Hogyan védekezzünk a dióburok-fúrólégy ellen?

Édenkert
-
 Ma 15:23Otthon

Zala megyében is megjelent a diófákat károsító nyugati dióburok-fúrólégy; a kártevő gyorsan terjed, teljes felszámolására nincs lehetőség, ezért a legfontosabb feladat terjedésének visszaszorítása- szólt a jelentés 2012-ben. Mára egyre több helyen okoz gondot és megfeketedő diótermést  e kártevő.

Megnyílt az Magyar Nemzeti Galéria preraffaelita kiállítása

A koronavírus-járány lassú lecsengésével, a még mindig a szükséges óvatosság mellett, de kinyílhat az ország, így újraindulhat a kulturális élet is.

Idén mar nem csak az online térben zajlanak a Hargitai Megyenapok

Gazdag és változatos programkínálattal várják a Hargita megyeieket és az ide látogatókat a XVII. Hargitai Megyenapokra. A rendezvénysorozatot május 17. és június 24. között tartják.

Jogszerűen nem fizetett adót az Amazon Luxemburgban?

Az Amazon megnyerte a pert az Európai Bizottsággal szemben, amelyben a Bizottság azt állította, hogy az amerikai technológiai vállalat 250 millió euró „illegális állami támogatást” kapott adókedvezmények formájában Luxemburgtól.

A Momentum szerint nem mérvadó a WHO véleménye a gyógyszerengedélyezésben

HírTV
-
 Ma 15:15Vélemény

Nem hisz az Egészségügyi Világszervezetnek a Momentum.

Döbbenetes: nem is hinnéd, mennyi természetes erdő nőtt az elmúlt húsz évben

Franciaország méretű erdő nőtt természetes módon a világon az elmúlt 20 évben - állapította meg műholdas adatok alapján a Természetvédelmi Világlap (Wwf) kutatócsoportja.

Idén már nem online térben rendezik az Öt Templom fesztivált Győrben

A védettségi igazolvánnyal rendelkezők személyesen vehetnek részt a programokon május 13. és 17. között.

Lehangoló, hogy az ömlik mindenhonnan, milyen szarul dolgozunk

Telex
-
 Ma 15:09Egészség

Sokat lehet hallani arról, milyen sokan halnak meg a lélegeztetőgépre kötött covidos betegek közül. Hetek óta terjed a hír, hogy egy román orvos szerint a protokoll a felelős ezért, és máshogyan kellene kezelni a betegséget. Magyar szakorvosokat kérdeztünk az állításairól, és arról is, szerintük miért ilyen magas a halálozás, mit lehetne…

“Természetesen nem igaz, élünk” – azt terjesztették, hogy egy magyar faluban mindenki meghalt az oltás után

A rendőrség szerint a kamuhírt egy álprofilra írták a Facebookon, de így is be tudták azonosítani az elkövetőt, akit rémhírterjesztéssel gyanúsítanak.

Nem indul a fűnyíró! Mit tegyek?

A téli álom után felébrednek a fűnyírók. Az első használat előtt mindenképpen ellenőrizd a fűnyírót, mutatjuk mit kell tenned.

„Motivál, hogyha van nálam jobban kinéző lány”

24.hu
-
 Ma 15:06Színes

Fél év után újra járhatnak konditerembe azok, akiknek van védettségi igazolványuk. Megkérdeztük tőlük, miként változott a testük az elmúlt időszakban.

Nem várt helyen okoz szörnyű gondokat a home office: nagyon komoly anyagi kár lehet a vége

A pandémia alatt sokan hagyták ki a fogászati szűrővizsgálatot és halasztották el kezelésüket. Időnként kimaradt a fogmosás, és több volt az édesség fogyasztás, különösen home office-ban – derült ki egy friss online kutatásából. A fogápolási szokások megváltozásának már érezhetők a kedvezőtlen hatásai.

Állítólag 60-ra tervezték, de hat métert kilopott belőle Mészáros, hiába a sajátja, egyszerűen nem bírja megállni…

Miután a Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea házassága, illetve budai villaszerzéseik témája végiggördült a teljes magyar sajtón, érdemes kicsit megállni és elgondolkodni, hogy mit is jelent mindez. A Mancs publicisztikája tréfásan indul a Svábhegyi Mészáros-villa pesti viccbe illő versenymedencéjével (“állítólag 60-ra tervezték, de hat métert kilop