Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 167 hír

Visszatért az élet a PC-piacba

digitrend-i
-
  Ma 18:46 Infotech

Hét szűk esztendő után 2019-ben ismét több asztali gépet, notebookot és munkaállomást tudtak értékesíteni a PC- gyártók a világpiacon. A fellendülésben nagy szerepe van a Windows 7 operációs rendszer kivezetésének. A személyi számítógépek globális piaca 2011 óta eltérő mértékben, de folyamatos lejtmenetben volt. Így ment ez egészen…

Szabó Károly még egy mély kútból is visszatért

Haon
-
  Ma 15:30 Belföld

Sokszor volt éber az őrangyala.

A férj elárulta: változtatott, így visszatért a szex a házasságukba

Blikk
-
  Ma 12:36 Szex

Egy férfi - nevezzük Dávidnak - pár hónapja elárulta nekem, hogy már évek óta nincs rendben a szex közte, és a felesége között. Nagyon eltávolodtak egymástól nem csak az ágyban, de a hétköznapokban is. Dávid nem akart félrelépni, de közben borzasztóan szenvedett ebben a kapcsolatban. Haraggal vegyes csalódottsággal mesélt a párjáról.

40 másodperc alatt semmisítette meg ellenfelét a visszatérő ketrecharcos + képek

Noizz
-
  Ma 12:06 Bulvár

Kevesebb mint egy perc kellett Conor McGregor győztes visszatéréséhez az MMA kevert harcművészet legrangosabb szervezetének, a UFC-nek a Las Vegasban rendezett szombati gáláján – írja az MTI.

Visszatérhet a No One Lives Forever?

A PC Gamer nyomtatott változatában megjelent egy rövid írás, ami szerint véget érhet a játék jogai körüli pokoljárás. A mentőövet valószínűleg az a Nightdive Studios dobja, aki a System Shock-sorozatba is új életet lehel.

Conor McGregor visszatért, győzelméhez 1 perc sem kellett

Kevesebb mint egy perc kellett Conor McGregor győztes visszatéréséhez az MMA kevert harcművészet legrangosabb szervezete, a UFC Las Vegasban rendezett szombati gáláján.

Jézus visszatért és egy Nike susogósban hirdeti a világvégét: ilyen volt a Messiás

Noizz
-
  Ma 10:36 Kultúra

Nehéz elképzelni, vajon mit tenne Jézus, ha 2020-ban egyszer csak visszatérne az emberek közé. Mégis hogyan tudna kitűnni a tömegből? Elkezdene spiritualitással átitatott szentbeszédeket tartani? Tulajdonképpen Németh Sándor is ezt csinálja vasárnaponként, leszámítva, hogy messiásnak tartaná magát. Borrá változtatná a vizet, vagy…

Conor McGregor visszatért és 40 másodperc alatt KO-zta ellenfelét

Kevesebb mint egy perc kellett Conor McGregor győztes visszatéréséhez az MMA kevert harcművészet legrangosabb szervezetének, a UFC-nek a Las Vegasban rendezett szombati gáláján.

Visszatért és tarolt Conor McGregor

Királyként tért vissza a ketrecbe és királyként távozott Conor McGregor, miután 40 másodperc alatt kiütötte ellenfélét. 2018 ősze után ismét a ketrecben láthattuk Conor McGregort, a korábbi két súlycsoportos UFC-bajnok 40 másodperc alatt – esélyt sem adva – KO-zta Donald Cerronét. Ezzel a KO-val történelmet írt McGregor, ő a UFC…

McGregor visszatért, 40 másodperc alatt megsemmisítette ellenfelét

Bár Conor McGregor 2018-as veresége után azt mondta, azonnal befejezi a profi MMA-t, 2019 októberében mégis bejelentette visszatérését, hajnalban pedig le is játszotta első meccsét, melyről brutális főlénnyel került ki győztesen.

Resident Evil 3: Frissen megosztott videó utalhat egy klasszikus ellenségtípus visszatérésére

IGN
-
  Ma 10:03 Gaming

Kár vagy nem kár? Azt már tudjuk, hogy Jillék legnagyobb nemezise visszatér a Resident Evil 3 feldolgozásában, ám hogy egy régebbi epizódokból ismerős ellenségtípus is megjelenik-e a játékban, arra pusztán utalhat egy friss videó.

UFC: A visszatérő Conor McGregor 40 másodperc alatt ütötte ki ellenfelét

A 31 éves ír sztár az amerikai Donald Cerrone ellen vívta a főmeccset, amelyet hatalmas érdeklődés előzött meg.

A fenegyerek visszatért: brutális KO-val nyert meccset Conor McGregor

Promotions
-
  Ma 08:45 Boksz

Conor McGregor pályafutása egyik legkülönlegesebb KO-mérkőzését vívta a Las Vegas-i UFC-gálán.

McGregor visszatért, és 40 másodperc alatt, soha nem látott módon semmisítette meg ellenfelét

Index
-
  Ma 08:16 Sport

Az ír klasszis konkrétan a vállával törte el Donald Cerrone orrát. A vesztes azt nyilatkozta utána, hogy még sose tapasztalt ilyet.

Azt beszélik: Bochkor Gábor visszatér a rádiózáshoz

Azt beszélik: Bochkor Gábor visszatér a rádiózáshoz