Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Putyin: "kivárnak, azért nem gratuláltak még Bidennek"

Arra a kérdésre, hogy nem tart-e attól, hogy hallgatásuk elrontja a kétoldalú viszonyt, miközben a többi ország vezetője már gratulált, az orosz államfő annyit mondott: "az elrontott viszonyt már nem lehet elrontani".

Megszorításokért jutalom a polgármestereknek

Index
-
 Ma 16:52Belföld

Bár a legtöbb településen hatalmas bevételkiesések érik az önkormányzatok költségvetését, mégis többhavi jutalmakat szavaznak meg a városvezetőknek.

Oscar-díj - Ezt a filmet nevezi Magyarország a nagy megmérettetésre!

Horvát Lili Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmje képviseli Magyarországot jövőre a legjobb nemzetközi filmnek járó Oscar-díjért folyó versenyben - közölte a Nemzeti Filmintézet (NFI) hétfőn az MTI-vel.

Ilyet még biztosan nem láttatok: egy fa tetején tanul a szibériai diák

Eduline
-
 Ma 16:51Karrier

A digitális oktatás nem egyszerű senkinek, de vannak extrém esetek. Ilyen például az a szibériai egyetemista fiú, akinek fel kell másznia egy fa tetejére, hogy tanulhasson.

Rúzsa Magdi teljesen megújult az új frizurával

Rúzsa Magdi változtatott a külsején, és szinte új ember lett.

Örökbefogadás a Covid idején – A megszokottnál többen keresték az Állatbarát Alapítványt

Többen szeretnének kutyát örökbe fogadni az elmúlt időszakban a megszokott érdeklődéshez képest, mivel csak azok mehetnek ki az utcára este nyolc óra után, akik kutyát sétáltatnak. Ezt a tendenciát tapasztalják Nyíregyházán is az Állatbarát Alapítvány munkatársai. Egy kutya örökbefogadása vagy vásárlása pedig közel húsz évig jelent…

Magyarország a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre című filmet jelöli az Oscarra

Horváth Lili filmjét Varsóban a kritikusok nemzetközi szövetsége zsűrije FIPRESCI-díjjal tüntette ki.

Hollandiában még mindig diszkriminálják a várandós nőket a munkaerőpiacon

A felmérés szerint a válaszadók egyötödét nem vették fel arra a munkára, amelyre jelentkezett.

Hollandiában még mindig diszkriminálják a várandós nőket a munkaerőpiacon

A felmérés szerint a válaszadók egyötödét nem vették fel arra a munkára, amelyre jelentkezett.

Már decemberben megkezdődhet a németek oltása

A németek több mint 300 millió adag oltóanyagot kötöttek le. Legkésőbb 2021 elején, de talán már idén decemberben elkezdődhet Németországban a lakosság oltása az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) ellen – mondta Jens Spahn, a szövetségi kormány egészségügyi minisztere hétfőn az IDT Biologika oltóanyag-fejlesztő és -gyártó társaság…

15 perc alatt megtudod, hogy téged érint-e a Covid-19

Bien
-
 Ma 16:43Életmód

Minden ötödik fertőzött tünetmentes. Az antigén és ellenanyag gyorsteszt kombinációval tesztelhető a leggyorsabban a COVID-19, és ezek együttesen nyújtják a legtöbb információt is. A becslések szerint fertőzöttek 20%-a nem mutat semmilyen tünetet, éppen ezért fontos, hogy az egészséges emberek is rendszeresen teszteltessék magukat…

Harmadik győzelmét szerezte meg a Fekete Gólyák KC

Harmadik győzelmét szerezte meg az NB I/B-s kézilabda-bajnokságban a Szekszárdi Fekete Gólyák KC, miután végig vezetve nyolc góllal jobbnak bizonyult a NEKA csapatánál.

Izlandon még a buborékok is másképp festenek

Roadster
-
 Ma 16:41Utazás

Néha például hotelformát öltenek.

Reumás ízületi gyulladás – az egész szervezetet megbetegíti

A többnyire korral járó oszteoarthritisz, a kopásos ízületi gyulladás mellett, sokan már 40 éves kor körül is küzdenek ízületi fájdalmakkal. Ilyenkor a tünetek hátterében reumás ízületi gyulladás (rheumatoid arthritisz) is állhat. Ez az előbbitől eltérően egy autoimmun eredetű betegség és főként nőket érint. A tüneteiről és kezeléséről dr. Kádár Já

Egy 18 éves lányt aláztak meg emberi méltóságában a ValóVilág10-ben

Filmsor
-
 Ma 16:39Film

Amit a ValóVilág10-ben generáltak és adásba engedtek az nem szórakoztatás, hanem szinte kimeríti az emberi méltósághoz való jog megsértését.