Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Gáz-riasztó fegyvert vett elő a taxiban

Police
-
  17.10.16 13:39 Baleset-bűnügy  Taxi

Gáz-riasztó fegyvert vett elő a taxiban Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 10. 16., h - 15:39 A gyanúsított véletlenül abba a taxiba szállt be, amelynek sofőrjét a gyanú szerint néhány nappal korábban meglopta.

Fizesd ki a gáz- és villanyszámládat, melynek összege 50 Ft!

Szeretlek Magyarország
-
  17.09.22 15:46 Kultúra 

A Gazdálkodj okosan! társasjáték szerkesztői nem vicceltek. Az 1960-as években ennyi volt a rezsi. Ezen kívül még sok minden mást is megtudhattok a korról az egykor legnépszerűbb társasjáték és a Múltmentő blog segítségével.

Lázár: cél az olcsóbb gáz- és áramszolgáltatás

OrientPress
-
  17.09.08 15:20 Belföld  Lázár János Olcsó

Össze kell hangolni a közösség kezében lévő szervezetek, közműszolgáltatók, pénzintézetek, az önkormányzatok tevékenységét annak érdekében, hogy az emberek magasabb színvonalú és olcsóbb szolgáltatást kapjanak – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter Hódmezővásárhelyen.

Végtelen gáz-saga

Hernádi Zsolt az Emberi Jogok Európai Bírósága előtt beperli Horvátországot az elfogatóparancs miatt.

Minden gáz- és villanyórást figyelmeztetnek - súlyos bírság jöhet ezért

Napi
-
  17.08.28 18:10 Gazdaság  2 hír a témában

Ingatlanvásárlás-, vagy bérlés esetén érdemes alaposan meggyőződni a villany-, gáz- és vízórák sértetlenségéről. Nem árt az ingatlanban található fogyasztásmérők állapotát a későbbiekben is legalább havonta egyszer felmérni. A megrongálódott vagy szándékosan megpiszkált órák miatt komoly büntetés jár - olvasható a Magyar Időkben.

Gáz- és olajvezeték-hálózatok telepítéséhez fejleszt eszközrendszert a Terván Kft.

Innoportal
-
  17.08.18 11:03 Infotech 

Több mint 400 millió forintból fejleszt gáz- és olaj csővezeték-hálózatok telepítéséhez és karbantartásához eszközrendszert a Terván Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból 281,98 millió forint állami támogatással – közölte társaság. Kiemelték, hogy a stratégiai gáz- és olaj gerinccsővezeték hálózatok telepítése és…

Gáz- és olajvezeték-hálózatok telepítéséhez fejleszt eszközrendszert a Terván

KamaraOnline
-
  17.08.14 17:44 Gazdaság  Innováció

Több mint 400 millió forintból fejleszt gáz- és olaj csővezeték-hálózatok telepítéséhez és karbantartásához eszközrendszert a Terván Kft. A társaság a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból kapott 281,98 millió forint támogatást a projektre.