Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vasárnap hagyományteremtő méhész mise Kalocsán

Kalohírek
-
  Ma 18:04 Kultúra

A Szent István király (egykori Jezsuita) templom az év során már számos hagyományosnak mondható misét tart meg évről-évre. Ettől az évtől kezdve terményszentelő és pálinkaszentelő és Szent Flórián misék mellé már a méhészek miséje is felzárkózhat.

Valami elkezdődik – A koronavírus miatt mostantól jogszabály tiltja a kutyahús fogyasztásást egy kínai városban

BorsOnline
-
  Ma 18:00 Színes

A koronavírus kapcsán döntött úgy Sencsen vezetősége, hogy fokozott élelmiszerbiztonsági szabályokat vezetnek be a városba. Ebbe már a népszerűnek számító kutyák sem férnek bele. Talán ez lehet a vírus egyetlen pozitív hatása.

Van, aki két hónapra bespájzol a vírus miatt

Több szupermarketben kiürültek a tartós élelmiszerek polcai, miután a vírustól tartva sokan felvásárlásba kezdtek. Elmentünk két áruházhoz, hogy vásárlókat kérdezzünk, mit tapasztaltak, mennyi mindent vettek, és mennyire tartanak a koronavírus-járványtól.

Más bűncselekmény miatt kerül börtönbe a Kuciak-gyilkosság megrendelésével vádolt üzletember

Az első fokú ítélet szerint Marián Kočner – akit Ján Kuciak meggyilkolásának megrendelésével vádolnak – és vádlott-társa, Pavol Ruskó 19 év letöltendő börtönbüntetéssel nézhet szembe váltóhamisítás miatt – írja a 444 az Új Szó cikke alapján.

Durván elmérgesedik a vita a járványhelyzet miatt Olaszországban

Visszautasította a milánói orvosszövetség a kormány feltételezését, miszerint a koronavírus-fertőzés egy lombardiai kórház mulasztása miatt terjedt volna el, a vállalkozók és szakszervezetek pedig a pánikkeltés azonnali leállítását és a gazdasági élet újraindítását sürgették csütörtökön. A halottak száma ugyanakkor 14-re emelkedett.

Bét - A koronavírus miatti félelmek mozgatták a piacokat

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 842,51 pontos, 1,94 százalékos csökkenéssel, 42 679,40 ponton zárt csütörtökön.

Angliában is nagy a baj: bezártak egy iskolát koronavírus miatt

Blikk
-
  Ma 17:39 Külföld

Az Egyesült Királyság egyik legelismertebb iskolája, a Dulwichi Előkészítő Általános Iskola azután jelentette be a bezárását, miután valamennyi diák ellátogatott a koronavírussal fertőzött területekre, és az útjuk után rosszul, betegnek érezték magukat – az igazgató a Nemzeti Egészségügyi Szolgáltatás (NHS) késedelmeit hibáztatja.

Betiltják a kutya- és macskahúsevést Kínában a koronavírus miatt

NLC
-
  Ma 17:24 Külföld

A koronavírus egyetlen pozitívuma a kutyák és macskák túlélése.

Válságstáb alakult a koronavírus miatt Németországban

Magyar Hang
-
  Ma 17:21 Külföld

Két hetes karanténba zárják saját lakásukba azokat, akik kapcsolatba kerültek a vírusgazda házaspárral. A rokonok csak a küszöbig vihetik nekik az élelmet.

Koronavírus miatt azonnali műsorváltozás az ATV-n

A csatorna az Európát is elérő koronavírus miatt új időpontra helyezi mától a kora esti híradójának kezdési időpontját.

A koronavírus miatt Hosszú Katinka korábban jött haza Olaszországból - így alakulnak a további utazásai

Blikk
-
  Ma 16:50 Sport

A koronavírus-járvány miatt a tervezettnél hamarabb hagyta el Nápolyt a nemrég a délolasz városban versenyző háromszoros olimpiai bajnok úszónk, Hosszú Katinka (30).